bilakos10 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Επίσης με την R16 λύθηκε και το θέμα με το battery drain όταν το κινητό ήταν σε deep sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλημέρα, Η 47 μήπως πειράξε την ελληνική γραμματοσειρά; αυτή την εντύπωση έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Στην r16 μπορεί να τσεκάρει κάποιος αν δουλεύει το ξυπνητήρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Στην r16 μπορεί να τσεκάρει κάποιος αν δουλεύει το ξυπνητήρι? Με ανοιχτό το κινητό λειτουργεί σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ένα update για την μπαταρία με CM16 + xperience kernel. [ATTACH]55625[/ATTACH][ATTACH]55626[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Που μπορούμε να βρούμε τον xperience kernel; μήπως να το βάλουμε στο 1ο ποστ; Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Που μπορούμε να βρούμε τον xperience kernel; μήπως να το βάλουμε στο 1ο ποστ; Ο kernel βρίσκεται στο forum του xda για το κινητό μας. Μπορεί για την ώρα να χρησιμοποιηθεί μόνο στην τελευταία έκδοση της CM11. Μετά το flashσρισμα κάνετε wipe cache & dalvik cache και είστε έτοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ο kernel βρίσκεται στο forum του xda για το κινητό μας. Μπορεί για την ώρα να χρησιμοποιηθεί μόνο στην τελευταία έκδοση της CM11. Μετά το flashσρισμα κάνετε wipe cache & dalvik cache και είστε έτοιμοι. Μήπως εννοείς τον Xcelerate; Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μήπως εννοείς τον Xcelerate; Ωπ ναι, μου είχε κολλήσει το xperience για κάποιον λόγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Χαχα! ;) οκ μόλις φλάσαρα και πέρασα το synapse. Θα επανέλθω με εντυπώσεις Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το βράδυ θα βγάλει νέα έκδοση που βελτιώνει κι άλλο την μπαταρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Με ανοιχτό το κινητό λειτουργεί σίγουρα... Αναφέρομαι πάντα σε ανοιχτό τηλέφωνο! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφέρομαι πάντα σε ανοιχτό τηλέφωνο! Στο synapse κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις η ως έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αναφέρομαι πάντα σε ανοιχτό τηλέφωνο! Στο synapse κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις η ως έχει? Εγώ έχω ορίσει το max cpu freq @ 1190.4 MHz Κάτι άλλο δεν χρειάζεται για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εγώ έχω ορίσει το max cpu freq @ 1190.4 MHz Κάτι άλλο δεν χρειάζεται για την ώρα. Η συχνότητα έτσι και αλλιώς ρυθμίζεται και από την ιδία την r16 όπως σε όλες τις r άλλωστε από της ρυθμίσεις->επιδόσεις->επεξεργαστής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Για την ιστορία να αναφέρω ότι στο Antutu η συσκευή έβγαλε: 19383 - Με MIUI (Νομίζω την ελληνική V45 έκδοση αλλά δεν είμια σίγουρος) 20750 - Με CM11 R15 21112 - Με CM11 R16 + Xcelerate Kernel Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koynoypis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 το πρόβλημα με την ποιότητα του ήχου κλήσης το διορθώσανε στις CM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) το πρόβλημα με την ποιότητα του ήχου κλήσης το διορθώσανε στις CM ? Σε μένα το πρόβλημα ήταν η ένταση ήχου κλήσης και έχει διορθωθεί Edited January 18, 2015 by sotosk Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ όταν πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου έσβησα κατά λάθος τις εφαρμογές του συστήματος: miuiVideoPlayer και ThemeManager. Βρήκα από άλλες rom τις δύο παραπάνω εφαρμογές και προσπάθησα να τις εγκαταστήσω. Όμως η εγκατάσταση αποτυγχάνει.Τι κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τις ξαναπεράσω; Η rom που έχω είναι η multilingual του to2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ όταν πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου έσβησα κατά λάθος τις εφαρμογές του συστήματος: miuiVideoPlayer και ThemeManager. Βρήκα από άλλες rom τις δύο παραπάνω εφαρμογές και προσπάθησα να τις εγκαταστήσω. Όμως η εγκατάσταση αποτυγχάνει.Τι κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τις ξαναπεράσω; Η rom που έχω είναι η multilingual του to2c. Δεν βάζεις την ελληνική από πάνω να είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Έχεις τσεκάρει την εγκατάσταση από άγνωστες πήγες; Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ όταν πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου έσβησα κατά λάθος τις εφαρμογές του συστήματος: miuiVideoPlayer και ThemeManager. Βρήκα από άλλες rom τις δύο παραπάνω εφαρμογές και προσπάθησα να τις εγκαταστήσω. Όμως η εγκατάσταση αποτυγχάνει.Τι κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τις ξαναπεράσω; Η rom που έχω είναι η multilingual του to2c. αν ήταν συστήματος μπορείς να δοκιμάσεις απλά (με κάποιον file manager που θα έχει ροοτ δικαιώματα και θα μπορεί να γράφει στο σύστημα) να αντιγράψεις τα 2 apk στο /system/app (αν δεν κάνω λάθος) , να βάλεις τα δικαιώματα των αρχείων όπως είναι και στα άλλα apk του συστήματος και να κάνεις ρεσταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ όταν πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου έσβησα κατά λάθος τις εφαρμογές του συστήματος: miuiVideoPlayer και ThemeManager. Βρήκα από άλλες rom τις δύο παραπάνω εφαρμογές και προσπάθησα να τις εγκαταστήσω. Όμως η εγκατάσταση αποτυγχάνει.Τι κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τις ξαναπεράσω; Η rom που έχω είναι η multilingual του to2c. Από άλλες ρομ συνήθως δεν γίνεται λόγω διαφορετικών licenses, ακόμα και εάν δώσεις δικαιώματα read-write στον φάκελο του system. Ξεζιπαρε την ίδια ρομ και ξαναδοκιμασε εγκατάσταση των εφαρμογών από αυτή την ρομ ή ακόμα καλύτερα ξαναφλασαρε την ίδια ρομ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημέρα φιλοι μου. Είχα γράψει παλιότερα για το πρόβλημα που δημιούργησα με το μικρόφωνο. Παρήγγειλα λοιπον αυτόFor Xiaomi Hongmi Red Mi Original USB Charging Port Keypad Flex Cable With Microphone RedMi 1S Repair Spare Parts (Z104621) και το άλλαξα μόνος μου σε 10 λεπτα. Τώρα όλα καλά. Ίσως να βοηθήσει και κάποιον που έχει πρόβλημα με τη θύρα υσβ. Προσοχή για να το αλλάξω ξεβιδωσα τις βίδες οποτε εγκυηση γιοκ. Αλλά εις γνώση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημέρα φιλοι μου. Είχα γράψει παλιότερα για το πρόβλημα που δημιούργησα με το μικρόφωνο. Παρήγγειλα λοιπον αυτόFor Xiaomi Hongmi Red Mi Original USB Charging Port Keypad Flex Cable With Microphone RedMi 1S Repair Spare Parts (Z104621) και το άλλαξα μόνος μου σε 10 λεπτα. Τώρα όλα καλά. Ίσως να βοηθήσει και κάποιον που έχει πρόβλημα με τη θύρα υσβ. Προσοχή για να το αλλάξω ξεβιδωσα τις βίδες οποτε εγκυηση γιοκ. Αλλά εις γνώση μου. Μια χαρά ισχύει η εγγύηση σου. Δεν τα προσέχουν αυτά στη Κίνα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Στα κινέζικα αμα μπλέξεις με εγγύηση κλάφτα. Στείλτο στον Κίνα με δικά σου έξοδα, αν στο στείλουν πίσω πάλι χαλασμένο άντε βρε άκρη. Μη σου τύχει είναι. Για αυτό άλλωστε κάποιος επιλέγει XIAOMI και όχι π.χ. ELEPHONE. Καλυμένος δεν είναι ποτέ κανείς 100% αλλά τουλάχιστον ψάχνουμε τρόπους αν μειώνουμε τις πιθανότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts