Aifel_tower Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αυτή είναι η λειτουργία του default θέματος.Πήγαινε στα θέματα και επέλεξε να κατεβάσεις κάποιο άλλο θέμα και να το εγκαταστήσεις.Π.χ το θέμα που ονομάζεται MeeGo v5 με σύρσιμό δεξιά ανοίγει κάνει unlock. Aντίστοιχα το θέμα Orangina ξεκλειδώνει μόνο και με σύρσιμο πάνω κλπ. Βρήκα αυτό που ήθελα κ το κατέβασα. Xperia Z2 unlocker απο play store.θέμα έχω βάλει του DWlauncher.ΑΑυτό που έχω τώρα είναι οτι μετα απο reeboot λειτουργει κανονικά, μετα απο μερικές φορες όμως μου εμφανίζει πρωτα το ξεκλειδωμα που επέλεξα και μετα παλι το γνωστό ξεκλειδωμα με τον κυκλο κ τις 4 επιλογές.Ξέρει κανεις ποιο αρχείοπρεπει να σσβήσω μέσω ενος appremover(root) προκειμενου να απαλλαγώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Βρήκα αυτό που ήθελα κ το κατέβασα. Xperia Z2 unlocker απο play store.θέμα έχω βάλει του DWlauncher.ΑΑυτό που έχω τώρα είναι οτι μετα απο reeboot λειτουργει κανονικά, μετα απο μερικές φορες όμως μου εμφανίζει πρωτα το ξεκλειδωμα που επέλεξα και μετα παλι το γνωστό ξεκλειδωμα με τον κυκλο κ τις 4 επιλογές.Ξέρει κανεις ποιο αρχείοπρεπει να σσβήσω μέσω ενος appremover(root) προκειμενου να απαλλαγώ;;; άμα θες να τα μπερδέψεις περισσότερο άρχισε να σβήνεις... υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί locker που εγκαθιστάς μέσω της εφαρμογής θέματα(δεν χρειάζεται να αλλάξεις ολόκληρο το θέμα),και δουλεύουν φυσικά με όλα τα καλούδια της miui(πχ διπλό tap στην μέση=music widget).Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λόγο να βάλεις κάποιο τρίτο από το play,αλλά περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 άμα θες να τα μπερδέψεις περισσότερο άρχισε να σβήνεις... υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί locker που εγκαθιστάς μέσω της εφαρμογής θέματα(δεν χρειάζεται να αλλάξεις ολόκληρο το θέμα),και δουλεύουν φυσικά με όλα τα καλούδια της miui(πχ διπλό tap στην μέση=music widget).Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λόγο να βάλεις κάποιο τρίτο από το play,αλλά περί ορέξεως... Δεν βοήθησε η απάντηση σου "αρχισε να σβηνεις"... Ξέρειςποιο ααρχείο πρεπει να σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) αν κατάλαβα καλά ποιο είναι το bug μην τους ακούς για αναβαθμίσεις (δεν κατάλαβαν μάλλον τι εννοείς) :) , μόνιμο το πρόβλημα και άααντε να το φτιάξουν απλά βάλε σε όλες τις επαφές σου το +30 ή βάλε άλλο πρόγραμμα για τα sms ούτε bug ούτε "μόνιμο πρόβλημα",ο αυτονόητος και σωστός τρόπος είναι να αποθηκεύονται οι επαφές με το +30,όπως άλλωστε εμφανίζονται και από τα δίκτυα σαν εισερχόμενες(αλλιώς σκεφτείται προβλήματα και στο roaming πχ).Υπάρχει και το number fixer που τα προσθέτει αυτόματα. Το παραπάνω αφορά ΟΛΑ τα κινέζικα και έχει σχέση με την αριθμοδοσία εκεί,μιας και τα νούμερά τους περιλαμβάνουν περισσότερους αριθμούς. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βοήθησε η απάντηση σου "αρχισε να σβηνεις"... Ξέρειςποιο ααρχείο πρεπει να σβήσω; αυτό που θα βοηθούσε είναι να την ξαναδιάβαζες:( ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα εχει στρωσει Μονη αλλα μεγαλη συφιλη Το οτι ενω βαζω την οθονη να σβηνει στα 2 λεπτα, καθε τοσο τσουπ και το βλεπω στα 30 δευτερα, μιλαμε για σπασιμο Επισης καθε τοσο ενεργοποιουνται τα δεδομενα απο μονα τους εφαρμογή security/power/battery configuration. Δες τις επιλογές,κάτι έχεις πειράξει εκεί,ή φτάξε το my mode όπως θέλεις και apply. Edited August 31, 2014 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 αυτό που θα βοηθούσε είναι να την ξαναδιάβαζες:( ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω όρεξη για ειρωνίες...επειδή ξαναδιαβασα ααλλά απάντηση δεν πήρα... Ξέρει κανεις ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ πρεπει να σσβήσω γιατι ΕΧΩ CONFLICTS ώστε να ξεφορτωθω τον locker της miui??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν έχω όρεξη για ειρωνίες...επειδή ξαναδιαβασα ααλλά απάντηση δεν πήρα... Ξέρει κανεις ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ πρεπει να σσβήσω γιατι ΕΧΩ CONFLICTS ώστε να ξεφορτωθω τον locker της miui??? Δεν σε ειρωνευεται εσύ δεν κατάλαβες .. Σου είπε την γνώμη του ο άνθρωπος.. Δηλαδή να σβησεις ότι κατέβασες από το playstore σχετικά με οθόνη κλειδώματος γιατί βαραίνουν το κινητό και αν θες να αλλάξεις lock screen να κατεβάσεις από αυτά που έχει το miui στο εικονίδιο θέματα.. Τον locker της miui δεν μπορείς να τον ξεφορτωθείς γιατί είναι μέρος του συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τον locker της miui δεν μπορείς να τον ξεφορτωθείς γιατί είναι μέρος του συστήματος Αν εμένα δεν μου αρέσει ο locker είναι παραξενια μου...οκ,δεν θέλω να κατεβασω απο τα θέματα της miui ,εψαχνα κάτι συγκεκριμένο.Για αυτό Ρώτησα πως να το ξεφορτωθω.Αν δεν ξέρει κάποιος αν γίνεται η όχι,απαντάει δεν γνωρίζω,αλλά κάνε αυτό.Εσύ ας πούμε μου απαντησες οτι δεν γίνεται,σεβαστό κ αποδεκτό.Δεν το ψάχνω παραπέρα.Δεν θα κατεβασω θέματα κ θα μείνω με αυτον να εξικοιωθω.Απλα δεν μου αρέσει που δεν ξεκλειδωνει προς τα δεξια,αλλά προς τα κάτω.Θα το συνηθισω... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 ούτε bug ούτε "μόνιμο πρόβλημα",ο αυτονόητος και σωστός τρόπος είναι να αποθηκεύονται οι επαφές με το +30,όπως άλλωστε εμφανίζονται και από τα δίκτυα σαν εισερχόμενες(αλλιώς σκεφτείται προβλήματα και στο roaming πχ).Υπάρχει και το number fixer που τα προσθέτει αυτόματα. Το παραπάνω αφορά ΟΛΑ τα κινέζικα και έχει σχέση με την αριθμοδοσία εκεί,μιας και τα νούμερά τους περιλαμβάνουν περισσότερους αριθμούς. Χωρίς να θέλω να ρίξω και λάδι στη φωτιά, αλλά δε βρίσκω το λόγο γιατί αυτό το πρόβλημα μου εμφανίζεται μόνο σε αυτό το κινητό... Δε θα ήταν δύσκολο να υπάρχει λογική της προσθήκης prefix, όταν αυτό δεν υπάρχει, ανάλογα με την χώρα/locale του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν εμένα δεν μου αρέσει ο locker είναι παραξενια μου...οκ,δεν θέλω να κατεβασω απο τα θέματα της miui ,εψαχνα κάτι συγκεκριμένο.Για αυτό Ρώτησα πως να το ξεφορτωθω.Αν δεν ξέρει κάποιος αν γίνεται η όχι,απαντάει δεν γνωρίζω,αλλά ... ναι αλλά ο δικός σου τρόπος λύσης είναι χειρότερος από το απλά να κάνεις μια αναζήτηση στα θέματα και βάλεις κάτι που σε ικανοποιει χωρίς να φορτώσεις κινητό Χωρίς να θέλω να ρίξω και λάδι στη φωτιά, αλλά δε βρίσκω το λόγο γιατί αυτό το πρόβλημα μου εμφανίζεται μόνο σε αυτό το κινητό... Δε θα ήταν δύσκολο να υπάρχει λογική της προσθήκης prefix, όταν αυτό δεν υπάρχει, ανάλογα με την χώρα/locale του κινητού. xnikos μη τα λες σε μένα, τα ξέρω :)) (αναφέρθηκε σαν bug για αυτό το είπα) carmik Καλώς ήρθες στην muiu :)) , κάποια πραγματάκια θέλουν τον τρόπο τους για να δουλέψουν σωστά σε εμάς που ήμαστε εκτός Κίνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα, ψήνομαι κι εγώ να αγοράσω το 1s, κάποια πράγματα με προβληματίζουν όμως. Διάβασα αρκετές σελίδες του θέματος, δεν είδα πουθενά σχόλια για την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις, όπως επίσης και σχετικά με την ποιότητα του σήματος συγκριτικά με άλλες συσκευές. Επίσης, επειδή καλόμαθα με τις συνεχείς αναβαθμίσεις της CM στο νυν κινητό μου SAMSUNG Ace 2, θεωρώ πως η αναβάθμιση κάποιων συσκευών σε kitkat σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της και λίγο πριν κυκλοφορήσει η 5 ή L όπως τη λένε τελευταία, δεν είναι και ότι καλύτερο, αν και από ότι διαβάζω είναι η εταιρία με τις συχνότερες αναβαθμίσεις λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα, ψήνομαι κι εγώ να αγοράσω το 1s, κάποια πράγματα με προβληματίζουν όμως. Διάβασα αρκετές σελίδες του θέματος, δεν είδα πουθενά σχόλια για την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις, όπως επίσης και σχετικά με την ποιότητα του σήματος συγκριτικά με άλλες συσκευές. Επίσης, επειδή καλόμαθα με τις συνεχείς αναβαθμίσεις της CM στο νυν κινητό μου SAMSUNG Ace 2, θεωρώ πως η αναβάθμιση κάποιων συσκευών σε kitkat σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της και λίγο πριν κυκλοφορήσει η 5 ή L όπως τη λένε τελευταία, δεν είναι και ότι καλύτερο, αν και από ότι διαβάζω είναι η εταιρία με τις συχνότερες αναβαθμίσεις λογισμικού. Πέρα από κάποιες παιδικές αρρώστιες που θα λυθούν (φαντάζομαι, διότι ασχολούνται πολλοί και συνεχώς) μέσω μελλοντικών αναβαθμίσεων, τα μόνα ελαττώματα (για τα λεφτά του πάντα), είναι η αδύναμη δόνηση και ένταση ήχου κλήσεων και τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα που μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω συνηθίσει την θέση τους και την απόκριση στην αφή... Στην ποιότητα σήματος και ήχου στις κλήσεις δεν έχω δει προβλήματα και πάντα σε σύγκριση με HTC ONE M7... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 να την βράσω την xiaomi και το miui της , DrVasilis αν εχεις υπομονή παρ'το , ελπίζω να έχουν λυθεί τα προβλήματα μεχρι να παραλάβεις ωραίο σαν τηλέφωνο αλλα αυτό το Miui μας τάραξε. Προσωπικά δεν θα το ξαναπαιρνα Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ποιότητα σήματος και ήχος είναι μια χαρά όπως και ποιότητα σήματος wifi εδώ και 3ς ήμερες το χρησιμοποιώ και με handsfree τα pistons και είμαι και απο άποψη Handsfree πολύ επίσης πολύ ευχαριστημενος αναβαθμίσεις ναι κάνει συνέχεια αλλα δε ξέρω κατα πόσο ειναι ουσιώδεις επιπλέον για μελλοντική αναβάθμιση σε kitkat λογικά θα γίνει αλλα και αυτο απο μονο του δε λεει κάτι.. ίσως να παιζει και χειρότερα απο τώρα (που κατα τη γνώμη μου είναι μια χαρά το τωρινό ), ισως να παιζει και καλύτερα. μεχρι να το δούμε στη πράξη δε μπορεί να σου πει κάνεις τίποτα για την ένταση ήχου κλήσεων δε με απασχόλησε, για εμένα είναι normal αλλα εχω την εντύπωση πως αυτό λυνετε το viber4android (δε το έχω δοκιμάσει) τα μη φωτιζόμενα πληκρα ειναι μεγίστη χαζομαρα όντος ,αλλά ειναι συνήθεια δόνηση υπαρκτή μα αδύναμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πέρα από κάποιες παιδικές αρρώστιες που θα λυθούν (φαντάζομαι, διότι ασχολούνται πολλοί και συνεχώς) μέσω μελλοντικών αναβαθμίσεων, τα μόνα ελαττώματα (για τα λεφτά του πάντα), είναι η αδύναμη δόνηση και ένταση ήχου κλήσεων και τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα που μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω συνηθίσει την θέση τους και την απόκριση στην αφή... Στην ποιότητα σήματος και ήχου στις κλήσεις δεν έχω δει προβλήματα και πάντα σε σύγκριση με HTC ONE M7... Η ένταση του 1s διορθώνεται.Υπάρχει σχετικό θέμα στο miui.gr αλλά θέλει προσεκτικά βήματα.Όσοι το έκαναν μίλησαν για αύξηση της έντασης περίπου 15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 παιδιά ποια είναι η τελευταία multilangue ??? αυτή από εδώ...(Stable 37.0.0 Multilang)??? τώρα έχω την 4.3 JLS36C.....MIUI-JHCCNBD24.0.1 Xiaomi Redmi 1S WCDMA - Stable 37.0.0 Multilang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ναι αυτη ειναι. Τωρα εχεις την μαμα που βγηκε το κινητο, και αν δεν ακουσεις καλα πραγματα για την 37 δεν θα σου προτεινα να την αλλαξεις. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κάτω απο $100 πουλιέται στην Ινδία και εξαντλείται σε δευτερόλεπτα http://www.mi.com/in/redmi1s/ Μήπως καμια άκρη να παραγγειλουμε απο εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Σήμερα εμφανίστηκε στην οθόνη του παρακάτω σημάδι. Δεν θυμάμαι να το χτύπησα πουθενά, αλλά τέτοιο είδος αλλοίωσης της οθόνης μάλλον από χτύπημα γίνεται. Μάλλον το κοπάνησα κάπου και δεν το κατάλαβα. Στο μέρος που υπάρχει αυτό, η αφή δουλεύει κανονικά απ΄ότι δοκίμασα. Οπότε πάμε για οθόνη. 40 € περίπου απ΄ότι είδα. Με τις υγείες μου :wacko: [ATTACH]49096[/ATTACH] Έπαθα ακριβώς το ιδιο πράγμα σήμερα. το ειχα στη κολοτσεπη και καθόμουν σε καρεκλα, οταν το έβγαλα ειχε αυτο το πράγμα μάλλον ήμουν τυχερός γιατι μετα απο 10 λεπτα παρατηρησα οτι σιγα σιγά μίκρυνε από μονο του το σημάδι εως οτου εξαφανίστηκε εντελως από μονο του μέσα σε 2 ώρες. το touch λειτουργούσε κανονικά οποτε προσοχή μην ζουλατε την οθονη στις τσέπες μεσα.. σιγουρα δε το χτυπησα καπου και ήταν που καθόμουν πάνω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έπαθα ακριβώς το ιδιο πράγμα σήμερα. το ειχα στη κολοτσεπη και καθόμουν σε καρεκλα, οταν το έβγαλα ειχε αυτο το πράγμα μάλλον ήμουν τυχερός γιατι μετα απο 10 λεπτα παρατηρησα οτι σιγα σιγά μίκρυνε από μονο του το σημάδι εως οτου εξαφανίστηκε εντελως από μονο του μέσα σε 2 ώρες. το touch λειτουργούσε κανονικά οποτε προσοχή μην ζουλατε την οθονη στις τσέπες μεσα.. σιγουρα δε το χτυπησα καπου και ήταν που καθόμουν πάνω του άρα δεν είναι σκληρό το τζάμι απ'εξω και ακουμπά με την πίεση , γι'αυτο δεν έβαλαν gorilla για να το πουλάν 99 δολαρια στην Ινδία Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ακριβώς, προφανώς με τη πιεση ακουμπά , βέβαια μου κανε εντύπωση οτι δεν επηρέασε το touch πλέον για μένα έχει ένα μεγάλο + το οτι δεν ειναι ψευτικο και ειναι στιβαρο οταν παιφτει κατω και δε διαλυετε οπως αλλα κινεζικα και να θες καινούριο (3ς φορές μου εχει πέσει κάτω με φόρα και επιβίωσε ) αλλα και ενα μεγάλο μειον, οτι θελει προσοχη στις τσεπες και στη πίεση κάτι που για συσκευη κινιτου δεν ειναι καθολου καλό καθως η κολοτσεπη ειναι μια θεση για πολλούς για το συγκεκριμένο αντικείμενο , ευτυχως η δυστηχως δε κραταμε ολοι τσαντάκια :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrish Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μου ήρθε το 1S σήμερα όλως παραδόξως φορώντας την MIUI-JHCCNBD23.0.......Η εν λόγω έκδοση είναι αγγλοκινέζικη(μάλλον για Κίνα???) αλλά χωρίς το κινέζικο Market μεσα και το κυριότερο χωρίς να δουλεύει το System Update!!!!!!!!! Κατέβασα και τοποθέτησα στην εξωτερική SD card την JHCMIBF36.0 (V5) και παρατήρησα ότι ο κωδικός της προ τοποθετημένης ROM μου είναι είναι σχετικός σαν χαρακτηριστικό με την JHCCNBF37.0 (V5)που αφορά την έκδοση Redmi 1S-WCDMA/CDMA China της Κίνας. Οπότε έχουμε δύο ερωτήματα: Α. Μήπως το τηλέφωνο είναι φτιαγμένο για κινεζική αγορά και αν ναι πως το καταλαβαίνω.????? Β. Παρότι έκανα ότι λέει ο οδηγός με χρήση του Mirecovery(οδηγός στην αρχή της δημοσίευσης) δεν κατάφερα το κινητό να δει το Update στην εξωτερική κάρτα. Η παραγγελία έγινε απο to2c.....:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Βαλτο στη εσωτερική μνήμη και κανε το update . Απο το mirecovery μονο την εσωτερική διαβάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrish Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Βαλτο στη εσωτερική μνήμη και κανε το update . Απο το mirecovery μονο την εσωτερική διαβάζει όταν συνδέω το κινητό με το PC(Windows 7) βλέπω δύο σκληρούς, ο ένας είναι η εξωτερική πρόσθετη SD card και ο άλλος του τηλεφώνου........το ονομάζω λοιπόν update.zip και το βάζω σε κάποιο φάκελο για να το δει? Update :Ανοησία δική μου καθώς όταν είχα πρωτοπεράσει το update αρχείο στην internal storage το είχα ονομάσει update.zip.zip και φυσικά δεν το έβλεπε. Όλα οκ τώρα με μια παρατήρηση για την official αγγλοκινέζική η οποία εχει πρωτοποθετημένο το Play Store :) Ευχαριστώ πολύ Edited September 2, 2014 by dimitrish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 όταν συνδέω το κινητό με το PC(Windows 7) βλέπω δύο σκληρούς, ο ένας είναι η εξωτερική πρόσθετη SD card και ο άλλος του τηλεφώνου........το ονομάζω λοιπόν update.zip και το βάζω σε κάποιο φάκελο για να το δει? Το ονομάζεις update διότι η κατάληξη .zip υπάρχει ήδη. Το βάζεις χύμα (όχι δηλ σε κάποιο φάκελο) στην εσωτερική sd(μνήμη τηλ) και κάνεις την διαδικασία που ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 αν κατάλαβα καλά ποιο είναι το bug μην τους ακούς για αναβαθμίσεις (δεν κατάλαβαν μάλλον τι εννοείς) :) , μόνιμο το πρόβλημα και άααντε να το φτιάξουν απλά βάλε σε όλες τις επαφές σου το +30 ή βάλε άλλο πρόγραμμα για τα sms Λοιπόν έβαλα την 37.0 multilang. Σαφώς βελτιωμένη, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχω καν ιδέα που θα μπορούσα να το δηλώσω σαν bug. Πάντως είναι αρκετά καραμπινάτο ως bug, μου φαίνεται παράξενο που δεν έχει δηλωθεί ακόμα. Έχει ιδέα κανείς που μπορεί να αναφερθεί; Με είτε το hangout, είτε το handcent SMS, εμφανίζονται σωστά οι αποστολείς. Επαναλαμβάνω τι εστί το πρόβλημα: 1) Έρχεται ένα εισερχόμενο SMS από γνωστή επαφή, με το +30 στο νούμερο. Κατ'αρχήν εμφανίζεται ένα notification χαμηλά, που είναι του MIUI, ό,τι SMS handling πρόγραμμα και να υπάρχει. Στο notification αυτό αναγράφεται μόνο ο τηλεφωνικός αριθμός με το πρόθεμα +30 και όχι το όνομα του αποστολέα (από τις επαφές) 2) Αν έχετε το στοκ πρόγραμμα για SMS και κλικάρετε πάνω στο παραπάνω notification, θα πάτε στο στοκ πρόγραμμα. Εκεί άμα δείτε τη λίστα εισερχομένων SMS θα δείτε ότι είναι με νούμερα. Αν κλικάρετε σε ένα από αυτά για να το διαβάσετε και μετά ξαναγυρίσετε στη λίστα των SMS, θα δείτε ότι αντικαθιστά το νούμερο με το όνομα από τις επαφές! Αν και μου έχει τύχει να ξαναμπαίνω στο ίδιο μήνυμα και ... να το ξαναγυρίζει σε νούμερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts