Jump to content

Τι μας τη σπάει στο κινητό μας;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ως γνωστόν, τίποτα δεν είναι τέλειο... Άρα ακόμη κ ένα απο τα καλύτερα κινητά της αγοράς σίγουρα έχει κάποια χαρακτηριστικά που εκνευρίζουν τον εκάστοτε χρήστη του. Ρώτάω λοιπόν, τι είναι αυτό που σας τη σπάει στο νυν κινητό σας;

Ας αρχίσω...Σε αυτό που έχω τώρα (8310) με εκνευρίζει αφάνταστα που δεν δέχεται ούτε στέλνει πολλά μηνύματα σε ένα. Π.χ. αν μου στείλει κάποιος 2 μηνύματα σε 1, μου έρχονται σαν 2 ξεχωριστά μηνύματα! Ευτυχώς που το Νοέμβρη θα πάρω το 7610 και θα ησυχάσω!

Υ.Γ.: Πίστεύω ότι αυτό το thread θα φανεί χρήσιμο και σε κάποιον που σκοπεύει να πάρει καινούριο κινητό, να δει και κάποια εκνευριστικά χαρακτηριστικά που έχει αυτό που θέλει να αγοράσει και να αποφασίσει έχοντας όλα τα δεδομένα..

• Απαντήσεις 77
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Toλμάω να πω ότι δεν υπάρχει κάτι που να μου την σπάει στο κινητό μου. Αν κάτι μου την έσπαγε (σοβαρά όμως) θα το άλλαζα. Θα ήθελα όμως να είχε και ραδιόφωνο ενσωματωμένο και όχι σε hands-free...

Κάτι που μου τη σπάει, όχι σημαντικό όμως είναι ότι ο κύριος τηλεφωνικός κατάλογος αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης MMC και όχι στο τηλέφωνο, Έτσι αν αλλάξω κάρτα μνήμης (που αλλάζω γιατί δεν έχω μόνο μια) χάνω τον τηλεφωνικό κατάλογο... Έτσι είμαι υποχρεωμένος να διατηρώ αντίγραφο του τηλεφωνικού καταλόγου σε όλες μου τις MMC χάνοντας έτσι 40 υπέρ-πολύτιμα ΚΒ... :alien: :D

Εμενα στο 3650 μου τη σπανε αφανταστα δυο πραγματα: οταν ενω εχω μνημη στην καρτα,και στο κινητο,και δεν τρεχουν προγραμματα,μου βγαζει μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες xωρις λογο,και οταν αργει να ανοιξει τα μηνυματα (φταιει που τα εχω να αποθηκευονται στην mmc).πιο αργο και απο τον θανατο :p και απο το 3210.

αυτά :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Tα αρκετα κολληματα του και σιγουρα η λιγη αυτονομια :)

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

το αυτονοητο !

Οτι δ εχει ΒΤ κ υπεριθρες με αποτελεσμα αν θελω κατι να αναγκαζομαι να το αγοραζω απο το Vodafone Live κ να χρεωνομαι ο κουκος αηδονι :mad:

Και εγώ για το ραδιόφωνο θα γράψω.

Το πιο δημοφιλές μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, δεν θα έπρεπε να λείπει από ένα κινητό.

:(

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

ας αρχίσουμε λοιπόν...η κάμερα του είναι κάπως χαλια και μου την σπάει που από κάτω φαίνονται πολύ έντονα γρατσουνιές και "ψιλοξεβαφει" παρόλο που το πρόσεξα.Επίσης με χαλάει λίγο που έχει κεραία αλλα αυτό είναι λεπτομέρεια.Πάντως γενικά πιστεύω ότι είναι υπεροχο :)

κατοχος 6230 οπως φαινεται :) . το μονο πραγμα που με χαλαει ειναι οτι οτι δεν φευγει το wallpaper απ'την οθονη οταν σε καλουν.ε, ενταξει, και λιγο η οθονη του.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

στο V600 οτι γραντζουνίζεται μόνο του απο το πληκτρολόγιο σα να είναι απο βούτυρο

στο 6510 ότι δεν έχει πολλαπλό μήνυμα

στο Τ610 οι φωτογραφίες του που είναι για πέταμα

Αυτά το τελευταίο καιρό εχω χρησιμοποιήσει

:X

Στο Μ65 το ότι δεν έχει φωνητικές κλήσεις και εντολές.

Στο Μ55 το ότι δεν tough phone :p

Στο ΜΕ45 το ότι σύντομα δεν θα βρίσκω μπαταρίες... :(

Εμενα στο SX1 το δυσκολο πληκτρολογιο...Θεμα συνηθειας ειναι βεβαια...αλλα ειναι πολυ σπαστικο!!

Χμμ..ενοχλητικο το joystick που γλυστραει στο χερι και το οτι η μπαταρια με το ζορι βγαζει μια με μιαμιση μερα.. :worry:

Τ610

H μικρή μνήμη, το ότι είναι λίγο αργό (ειδικά όταν αρχίσει να γεμίζει η μνήμη) και το ΤΡΑΓΙΚΟ Τ9

Η φωτογραφική δε με πολυενοχλεί. Για τα λεφτά του, καλή είναι

Επειδή χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα hands free (χρησιμοποιώ συσκευές nokia)τα περισσότερα απο αυτά κάνουν εναν εκνευριστικό βόμβο που τον ακουω μόνο εγω και οχι ο συνομιλητής μου!
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό.

Το γεγονός ότι είναι τόσο ΕΘΙΣΤΙΚΗ μια ηλεκτρική συσκευή(στην περίπτωση μας,κινητό)

Αλλά είναι στο χέρι μας να μην ασχολούμαστε τόσο πολύ με το κινητό και να δούμε πραγματικά την ζωή

Μου την σπάει η κάμερα,που αν δεν εχεί φως εκεί που είμαι δεν μπορώ να βγάλω φώτο...

Μου την σπάει που γράφει με αγγλικούς χαρακτήρες...

Και μου την σπάει που η ένταση του είναι πολύ χαμηλή....

Αυτά τα λίγα! :whistle:

Όταν κόψεις ένα τριαντάφυλλο σκύψε κοντά του, έχει πάντα κάτι να σου πει...

Θα σου ζητήσει συγγνώμη που σε πλήγωσε την ώρα που εσύ το σκότωνες...!!!

Mou tin spaei pou enw pant eixa skouro wallpaper...twra den mpwro na exw logo tou gnwstou bug pou otan se kaloun den anavosvinei othoni gia na vlepeis pios se kalei... Afto... Leptomeria...Alla...ama eisai teleiwmanis...ti na kaneis twra?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

:cool: Egw pali an yparxei kai den to kserw kai mexri na to brw tha spazomai pou den exei aytomath anafora sta grapta mhnymata alla prepei na thn energopoiw kathe fora pou stelnw ena.
P.N. Mega To Ths Thalasshs Kratos!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (20 Σεπ. 2004 , 16:01)

το αυτονοητο !

Οτι δ εχει ΒΤ κ υπεριθρες με αποτελεσμα αν θελω κατι να αναγκαζομαι να το αγοραζω απο το Vodafone Live κ να χρεωνομαι ο κουκος αηδονι :mad:

Επίσης για το sharp gx30.δεν λειτουργεί το ξυπνητηρι οταν το κιν είναι σβηστό και που πρέπει ν'ανοιγοκλείνεις μια μία τις φωτογραφίες για να τις δείς. Επρεπε να είχε κάτι σαν slide show

Gilles smiles!