Michelle Δημοσιεύτηκε September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2004 Ως γνωστόν, τίποτα δεν είναι τέλειο... Άρα ακόμη κ ένα απο τα καλύτερα κινητά της αγοράς σίγουρα έχει κάποια χαρακτηριστικά που εκνευρίζουν τον εκάστοτε χρήστη του. Ρώτάω λοιπόν, τι είναι αυτό που σας τη σπάει στο νυν κινητό σας; Ας αρχίσω...Σε αυτό που έχω τώρα (8310) με εκνευρίζει αφάνταστα που δεν δέχεται ούτε στέλνει πολλά μηνύματα σε ένα. Π.χ. αν μου στείλει κάποιος 2 μηνύματα σε 1, μου έρχονται σαν 2 ξεχωριστά μηνύματα! Ευτυχώς που το Νοέμβρη θα πάρω το 7610 και θα ησυχάσω! Υ.Γ.: Πίστεύω ότι αυτό το thread θα φανεί χρήσιμο και σε κάποιον που σκοπεύει να πάρει καινούριο κινητό, να δει και κάποια εκνευριστικά χαρακτηριστικά που έχει αυτό που θέλει να αγοράσει και να αποφασίσει έχοντας όλα τα δεδομένα.. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Toλμάω να πω ότι δεν υπάρχει κάτι που να μου την σπάει στο κινητό μου. Αν κάτι μου την έσπαγε (σοβαρά όμως) θα το άλλαζα. Θα ήθελα όμως να είχε και ραδιόφωνο ενσωματωμένο και όχι σε hands-free... Κάτι που μου τη σπάει, όχι σημαντικό όμως είναι ότι ο κύριος τηλεφωνικός κατάλογος αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης MMC και όχι στο τηλέφωνο, Έτσι αν αλλάξω κάρτα μνήμης (που αλλάζω γιατί δεν έχω μόνο μια) χάνω τον τηλεφωνικό κατάλογο... Έτσι είμαι υποχρεωμένος να διατηρώ αντίγραφο του τηλεφωνικού καταλόγου σε όλες μου τις MMC χάνοντας έτσι 40 υπέρ-πολύτιμα ΚΒ... :alien: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Εμενα στο 3650 μου τη σπανε αφανταστα δυο πραγματα: οταν ενω εχω μνημη στην καρτα,και στο κινητο,και δεν τρεχουν προγραμματα,μου βγαζει μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες xωρις λογο,και οταν αργει να ανοιξει τα μηνυματα (φταιει που τα εχω να αποθηκευονται στην mmc).πιο αργο και απο τον θανατο :p και απο το 3210. αυτά :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sp3qT3R Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Tα αρκετα κολληματα του και σιγουρα η λιγη αυτονομια :) Παράθεση Ποσα ειπες;;; Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle: Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 το αυτονοητο ! Οτι δ εχει ΒΤ κ υπεριθρες με αποτελεσμα αν θελω κατι να αναγκαζομαι να το αγοραζω απο το Vodafone Live κ να χρεωνομαι ο κουκος αηδονι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Μικρή μνήμη. Μόνο 2,4 MB!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Και εγώ για το ραδιόφωνο θα γράψω. Το πιο δημοφιλές μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, δεν θα έπρεπε να λείπει από ένα κινητό. :( Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 στο τ610: η φωτογραφική του και η μικρή μνήμη... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 ας αρχίσουμε λοιπόν...η κάμερα του είναι κάπως χαλια και μου την σπάει που από κάτω φαίνονται πολύ έντονα γρατσουνιές και "ψιλοξεβαφει" παρόλο που το πρόσεξα.Επίσης με χαλάει λίγο που έχει κεραία αλλα αυτό είναι λεπτομέρεια.Πάντως γενικά πιστεύω ότι είναι υπεροχο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 κατοχος 6230 οπως φαινεται :) . το μονο πραγμα που με χαλαει ειναι οτι οτι δεν φευγει το wallpaper απ'την οθονη οταν σε καλουν.ε, ενταξει, και λιγο η οθονη του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 στο V600 οτι γραντζουνίζεται μόνο του απο το πληκτρολόγιο σα να είναι απο βούτυρο στο 6510 ότι δεν έχει πολλαπλό μήνυμα στο Τ610 οι φωτογραφίες του που είναι για πέταμα Αυτά το τελευταίο καιρό εχω χρησιμοποιήσει Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Στο Μ65 το ότι δεν έχει φωνητικές κλήσεις και εντολές. Στο Μ55 το ότι δεν tough phone :p Στο ΜΕ45 το ότι σύντομα δεν θα βρίσκω μπαταρίες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Εμενα στο SX1 το δυσκολο πληκτρολογιο...Θεμα συνηθειας ειναι βεβαια...αλλα ειναι πολυ σπαστικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Χμμ..ενοχλητικο το joystick που γλυστραει στο χερι και το οτι η μπαταρια με το ζορι βγαζει μια με μιαμιση μερα.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 katoxos 6230 mono gia tin mikri othoni tou alla san synolo tipote perisotero . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Τ610 H μικρή μνήμη, το ότι είναι λίγο αργό (ειδικά όταν αρχίσει να γεμίζει η μνήμη) και το ΤΡΑΓΙΚΟ Τ9 Η φωτογραφική δε με πολυενοχλεί. Για τα λεφτά του, καλή είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Πολυ χαμηλη αυτονομια. Δεν υπαρχουν Themes οπως στα nokia. Πολυ κοντο joystick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Επειδή χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα hands free (χρησιμοποιώ συσκευές nokia)τα περισσότερα απο αυτά κάνουν εναν εκνευριστικό βόμβο που τον ακουω μόνο εγω και οχι ο συνομιλητής μου! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Το γεγονός ότι είναι τόσο ΕΘΙΣΤΙΚΗ μια ηλεκτρική συσκευή(στην περίπτωση μας,κινητό) Αλλά είναι στο χέρι μας να μην ασχολούμαστε τόσο πολύ με το κινητό και να δούμε πραγματικά την ζωή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeBoUliNa Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Μου την σπάει η κάμερα,που αν δεν εχεί φως εκεί που είμαι δεν μπορώ να βγάλω φώτο... Μου την σπάει που γράφει με αγγλικούς χαρακτήρες... Και μου την σπάει που η ένταση του είναι πολύ χαμηλή.... Αυτά τα λίγα! :whistle: Παράθεση Όταν κόψεις ένα τριαντάφυλλο σκύψε κοντά του, έχει πάντα κάτι να σου πει... Θα σου ζητήσει συγγνώμη που σε πλήγωσε την ώρα που εσύ το σκότωνες...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Mou tin spaei pou enw pant eixa skouro wallpaper...twra den mpwro na exw logo tou gnwstou bug pou otan se kaloun den anavosvinei othoni gia na vlepeis pios se kalei... Afto... Leptomeria...Alla...ama eisai teleiwmanis...ti na kaneis twra? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterg13 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 :cool: Egw pali an yparxei kai den to kserw kai mexri na to brw tha spazomai pou den exei aytomath anafora sta grapta mhnymata alla prepei na thn energopoiw kathe fora pou stelnw ena. Παράθεση P.N. Mega To Ths Thalasshs Kratos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Πανω απο ολα η υψηλη ακτινοβολια σαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Mε τσαντιζει το οτι δεν μπορω να τραβηξω μια αξιοπρεπη φωτογραφια....(Χ70) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (20 Σεπ. 2004 , 16:01) το αυτονοητο ! Οτι δ εχει ΒΤ κ υπεριθρες με αποτελεσμα αν θελω κατι να αναγκαζομαι να το αγοραζω απο το Vodafone Live κ να χρεωνομαι ο κουκος αηδονι :mad: Επίσης για το sharp gx30.δεν λειτουργεί το ξυπνητηρι οταν το κιν είναι σβηστό και που πρέπει ν'ανοιγοκλείνεις μια μία τις φωτογραφίες για να τις δείς. Επρεπε να είχε κάτι σαν slide show Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts