salinas Δημοσιεύτηκε September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2004 εχω το IPAQ h2210 και ψάχνω να βρω ενα ελληνοαγγλικο λεξικο σε πρόγραμμα φυσικά. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 stile ena PM ston trobocop. isws gnwrizei kati sxetiko. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Δες εδώ το SlovoED της Penreader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Επίσης υπάρχει και αυτό από την Ματζέντα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=29314&highlight=%EB%E5%EE%E9%EA%FC Δεν ξέρω κάποιο άλλο. Στάνταρ υπάρχουν και άλλες εφαρμογές για PPC (Για HPC υπάρχουν 4 ή 5 αν θυμάμαι καλά) ωστόσο το πρόβλημα είναι να βρεις τις σωστές βάσεις δεδομένων οι οποίες να δουλεύουν και να μην εμφανίζονται ως κινέζικα... Κάποιες που δοκίμασα εγώ με το MDict ενώ τις αναγνώριζε και τις φόρτωνε μόλις έβαζα κάποια αγγλική λέξη εμφάνιζε τα ελληνικά αποτελέσματα σε κινέζικα... Προσωπικά πάντως για τις μεταφράσεις μου αγγλο-αγγλικό και ελληνο-ελληνικό χρησιμοποιώ. Και δεν εννοώ μόνο στo HPC μου. :) Ο Muck Smith που είναι συνάδελφος ίσως να ξέρει κάτι σχετικά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Νομίζω είναι το ίδιο αυτό που λες.. (SlovoEd της Paragon) Πάντως προσωπικά και εγώ αγγλο-αγγλικό χρησιμοποιώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Πράγματι, το ίδιο είναι... τώρα που το είπες το πρόσεξα! Περίεργο. Μάλλον το πρόγραμμα είναι της SlovoEd και η βάση δεδομένων της Magenta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Ναι λογικά αυτό που λες πρέπει να συμαβαίνει.. Πάντως βάση δεδομένων από ελληνική εταιρεία και ένα καλό πρόγραμμα σαν το SlovoEd νομίζω είναι πολύ καλός συνδυασμός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 για να μη τα δείχνει κινέζικα δεν φτάνει να βάλουμε τα κατάλληλα fonts? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Tα λεξικά αυτά μόνο για απλή χρήση προορίζονται. Προϋποθέτουν καλή γνώση της γλώσσας και δεν μπορούν να αποτελέσουν εκπαιδευτικό βοήθημα. Κι ούτε εργαλείο για σοβαρή/επαγγελματική εργασία. Το μεγάλο μειονέκτημα και πηγή της αδυναμίας τους είναι η έλλειψη παραδειγμάτων. Είναι μια καλή και γρήγορη λύση για όσους γνωρίζουν επαρκώς τη γλώσσα, ώστε να μπορούν να διαλέξουν από μία λίστα λέξεων. btw πάνω στα ηλεκτρονικά λεξικά ήταν η πτυχιακή μου στο μεταπτυχιακό, οπότε μπορούμε να μιλάμε για ώρες :p ..... Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (21 Σεπ. 2004 , 11:11) Tα λεξικά αυτά μόνο για απλή χρήση προορίζονται. Προϋποθέτουν καλή γνώση της γλώσσας και δεν μπορούν να αποτελέσουν εκπαιδευτικό βοήθημα. Κι ούτε εργαλείο για σοβαρή/επαγγελματική εργασία. Το μεγάλο μειονέκτημα και πηγή της αδυναμίας τους είναι η έλλειψη παραδειγμάτων. Είναι μια καλή και γρήγορη λύση για όσους γνωρίζουν επαρκώς τη γλώσσα, ώστε να μπορούν να διαλέξουν από μία λίστα λέξεων. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα. Όπως έχω πει και παλαιότερα κάποιος που πραγματικά χρειάζεται λεξικό για επαγγελματικές εφαρμογές δεν περιμένει την Ματζέντα και την κάθε Ματζέντα να υποστηρίξει το μηχανάκι του. Προσωπικά και χωρίς το λεξικό που χρησιμοποιώ συνήθως μπορώ να δουλέψω, θα το βγάλω το project. Ένα απλό λεξικό απλά θα επιταχύνει την δουλειά μου. Aπλά να διευκρινήσω ότι το το MDict που χρησιμοποιώ έχει παραδείγματα. (Τουλάχιστον με την Webster's database που δουλεύω.) :) btw πάνω στα ηλεκτρονικά λεξικά ήταν η πτυχιακή μου στο μεταπτυχιακό, οπότε μπορούμε να μιλάμε για ώρες :p ..... Why not? :alien: :D Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (20 Σεπ. 2004 , 15:52) για να μη τα δείχνει κινέζικα δεν φτάνει να βάλουμε τα κατάλληλα fonts? Το κινέζικα δυστυχώς είναι... κυριολεκτικό. Ο δημιουργός του MDict Κινέζος είναι :blink: (Rayman Zwang) Tελικώς δεν υποστηρίζει ελληνικές γραμματοσειρές. Μόνο με ούλτρεξ δεν δοκίμασα :p Και για όσους δεν ξέρουν το MDict---------> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=404604#post404604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Σεπ. 2004 , 12:15) Aπλά να διευκρινήσω ότι το το MDict που χρησιμοποιώ έχει παραδείγματα. (Τουλάχιστον με την Webster's database που δουλεύω.) :) Πραγματικά το Webster's είναι ό,τι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Σεπ. 2004 , 12:15) Why not? :alien: :D ωραίαααα, αρχικά θα σου στείλω την πτυχιακή μου, είναι γύρω στα 7mb καμιά 100ριά σελίδες. θα τη μελετήσεις και μετά θα οργανώσουμε meeting-συμπόσιο :wacko: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Καλή ιδέα! Να φωνάξουμε και τον Τσόμσκι! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 eliniko, elinoagliko, i kapios metafrastis iparhei? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 για αλλη μια φορα λεω αναζητηση. υπαρχει αντιστοιχο θεμα και μηνυμα... κατανταει βαρετο... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 esy alexkass pote den me eheis voithisei, se osa pm sou ehw stilei pote den mou apantas, kai opote mou apantas les kane anazitisi... ti na sou pw.... to forum ine gia na voithame, ohi na kanoume paratiriseis kai na snomparoume autous pou den xeroun osa emeis... elpizw na min einai kai oi ipolipoi san esena Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 χαιρομαι που το καταλαβες. γιαυτο υπαρχει η αναζητηση... πριν καποιος φτιαξει ενα θεμα ψαχνει... αυτο κανουν σε ολα τα φορα του εξωτερικου... ας το καουμε και εδω. πμ απανταω σπανια γιατι πολυ απλα εχω πολλα και συνηθως απαντω δημοσια... μα τι κανω τωρα; απολογουμαι; ελεος Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 simera sou estila ena pm kai sou zitousa mia mikri voithia gia to GPRS MONITOR, toso diskolo itan na spataliseis 5 lepta na mou apantiseis? akoma kai sto post mou dimosia kamia apantisi den pira... ine simperifora auti? se toso megalo kai polisihnasto forum san auto? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 απο ποτε απαιτεις απαντηση; και αν δεν την ξερω. το πιο πιθανο μιας και δεν το δουλευω το προγραμμα; και αν δεν εχω χρονο για απαντησεις παρα βλεπω δυο τρια καλα νεα και τα ανεβαζω; δεν δουλευουμε εδω. βοηθαμε οπως και οσο μπορουμε. το ποιος βοηθαει επι την εποχη του ακατανομαστου φορουμ εδω μεσα οι παλιοι το ξερουν και σιγουρα εχω βαλει και εγω το χερακι μου... τελος και καληνυχτα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 kala ... apoti katalava , den mporw na ipologizw se esena kai dikeoma sou na voithas opion thes... as elpizw pos kapios alos tha filotimithei perisotero Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moderndrummer Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 kala ... apoti katalava , den mporw na ipologizw se esena kai dikeoma sou na voithas opion thes... as elpizw pos kapios alos tha filotimithei perisotero File mou an ennoeis gia PPC egw gnwrizw oti yparxei mia ekdosi tou slovoed gia ellinoaggliko-aggloelliniko lexiko alla den tin exw dokimasei. mporeis omws an theleis na to agoraseis apo ti selida http://greek.pocket-pc-dictionaries.penreader.com/ i na diavaseis ekei sxetika kai meta na deis se kamia alli pigi opws p.x. to Irc. Elpizw na se voithisa.. Παράθεση NO DAY BUT TODAY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Για ρίξε μια ματιά κι εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Πάντως το SlovoEd που προτείνει ο moderndrummer το έχω δοκιμάσει στο Νοκια 6600 και πρέπει να πώ οτι είναι εντυπωσιακό. Σου δείχνει πώς προφέρεται μια λέξη, διάφορα συνώνυμά της, καθώς και παραδείγματα με αυτή τη λέξη σε προτάσεις. :cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 esy alexkass pote den me eheis voithisei, se osa pm sou ehw stilei pote den mou apantas, kai opote mou apantas les kane anazitisi... ti na sou pw.... to forum ine gia na voithame, ohi na kanoume paratiriseis kai na snomparoume autous pou den xeroun osa emeis... elpizw na min einai kai oi ipolipoi san esena Δεν έχεις δίκιο φίλε μου. Τελείως φιλικά αν έκανες κάποια αναζήτηση δεν θα χρειαζόταν καν να ανοίξεις νέο θέμα. Δεν είναι δύσκολο, ίσα-ίσα. Βοηθάει πολύ. :) Ορίστε τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης με λέξη κλειδί "λεξικό" στο Windows mobile Pocket PCs Forum: http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=25695 Σε αυτά τα θέματα θα βρεις όλες τις απαντήσεις σου. :) Δεν σου το λέω για να σου το παίξω έξυπνος, αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις ότι ο Αλεξκαςς και ο κάθε άλεξκαςς δεν-δεν-δεν το λέει για κακό όταν λέει "χρησιμοποιήσε την αναζήτηση"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 @ trobocop To link pou dineis den vgazei tipota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts