Jump to content

atsoumpalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atsoumpalos

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1980

atsoumpalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε και εγώ το είδα αυτό και έχω την ίδια απορία. Στο clove.uk πωλείται £401.35 inc VAT ενώ στο ebay υπάρχει αγγλικό μαγαζί που το δίνει £374.99 + £7.49 μεταφορικά(αν κατάλαβα καλά). Αναφέρει όμως όπως λες 1 χρόνο εγγύηση...Τι παίζεται...???:wacko::worry:
  2. Καλησπέρα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το κινητό στην έκδοση με τα 8GB. Η χαμηλότερη τιμή για Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος είναι 520€. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο παραγελίας από Αγγλία που να είναι σίγουρο ότι δεν μπλέκεις με τελωνεία κτλ; Αν παραγείλω από Αγγλία φαντάζομαι δεν θα έχω Ελληνικά στο κινητό, αλλά εγγύηση θα έχω; Έχετει να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί που να έχετε παραγείλει χωρίς προβλήματα από Αγγλία;:worry:
  3. Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για αυτό το thread σε όσους "εργάστηκαν". Έχω μερικές ερωτήσεις ρε μάγκες.:) Καταρχήν έχω το N95 και είμαι συνδρομητής WIND. Για να δουλέω το Garmin χρειάζεται να συνδέομαι ίντερνετ? Χρεώνομαι κάτι? Ενώ δουλεύει καλά το πρόγραμμα και έβαλα και τον χάρτη AUTO_DRIVE, το πρόβλημα είναι πως μόλις πάω στο μενού "ΠΟΥ" και πάω να ορίσω ένα σημείο που θέλω να πάω τότε μου λέει "σε αναμονή καλύτερης λήψης GPS", κάπως έτσι. Το κινητό το δουλεύω σε GSM, παίζει ρόλο αυτό; Το κυριότερο πρόβλημά μου όμως είναι πως έχω συνδεδεμένο ένα Blueetooth ακουστικό της I-TECH, που από τότε που έβαλα το Garmin έχω πρόβλημα. Παρόλο που συνδέεται κανονικά με το κινητό κτλ είναι "νεκρό", δλδ δεν ακούω τπτ όταν με καλούν και ούτε με ακούν όταν καλώ εγώ κάποιον. Είμαι απελπισμένος:wacko: και έτοιμος να σβήσω το Garmin, είναι αμαρτία τώρα μετά από όλη αυτή την διαδικασία να το σβήσω:X
  4. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να κλειδώνει ένα συγκεκριμένο φάκελο; Ξέρω το BestCrypto αλλά αυτό κλειδώνει ένα - ένα τα αρχεία. Εγώ θέλω να κλειδώσω κάποιες εικόνες και βίντεο να μην φαίνονται μέσα από την Έκθεση. Εναλλακτικά μήπως υπάρχει τρόπος να κλειδώσουμε κάποιο άλμπουμ από την Έκθεση;:worry: :worry:
  5. Γεια σας Ν80άρηδες:) Θέλω και εγώ επιτέλους να πάρω μια μεγάλη κάρτα μνήμης, καμμιά πρόταση? Να προτιμήσω κάποιες συγκεκριμένες ή γενικά όλες είναι οκ με το τηλέφωνο? Ευχαριστώ.
  6. Ορίστε τα screenshots, πρόκειται για το ίδιο μύνημα, η πρώτη οθόνη είναι μια χαρά μετά στην 2η οθόνη "χαλάει". Τρώει περίπου 1,5 γράμμα σε κάθε αρχή λέξης, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ εκνευριστικό και δεν μπορείς να βγάλεις νόημα σε κάποιες φάσεις. Ενδεικτικά να πω πως η πρώτη λέξη είναι "τώρα" και η δεύτερη "προσπάθησε". Στην πρώτη φωτό φαίνεται η αρχή του μυνήματος και στην 2η η συνέχεια. Γεια σου ρε NOKIA:ninja: :cry:
  7. Ωραία, καλή φάση. Θα πρέπει να λέω σε αυτόν που μου στέλνει sms και πως να το γράφει για να το βλέπω ολόκληρο! Γεια σου ρε Nokia με τα 600€ κόστος και με πρόβλημα που δεν το είχα ποτε άλλοτε σε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και στις πιο φτηνές. :lol: :w00t: :tease: :kill: :chair: :rocket: :protest:
  8. Μου παρουσιάστηκε κάτι παράξενο. Σε 2 μυνήματα που μου έχουν στείλει από το Sony Ericson K750i, συμβαίνει το εξής, διαβάζω το μύνημα κανονικά και σε κάποια φάση που κάνω scroll down "χάνονται" οι πρώτοι χαρακτήρες από κάποιες γραμμές!!! Στην αρχή είπα πως θα φταίει το κινητό που μου έστειλε το sms, πήγα όμως να κάνω επεξεργασία στο μήνυμα και διαπίστωσα πως διαγράφοντας κάποιους χαρακτήρες το μήνυμα "στρώνει". Δεν κάνει καλό "align" δλδ το κινητό και δεν του φτάνει η οθόνη για να δείξει τους πρώτους χαρακτήρες!!! Αν είναι δυνατόν!!!:X :!: :mad: Μπορεί να βάλω και κανά screenshot πιο ύστερα να το δείτε!:wacko: Έχει συμβεί σε κανένα?:this: :worry: :blink: :shock: :dizzy: :hunter:
  9. Ξέρει κανείς κάποιο Nokia Shop στην Θεσσαλονίκη που μπορώ να πάω για αναβάθμιση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Γιατί έχω διαβάσει πως κάποιοι είχαν προβλήματα.
  10. Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει;
  11. Εγκατέστησα και τις 2 εφαρμογές που μου είπες αλλά δεν βρήκα ρύθμιση για τα attributes τις εικόνας. Είδα επιλογή μόνο για το αν θα δείχνει τα κρυμμένα αρχεία. Το έκανα αλλιώς αυτό που ήθελα, μετανόμασα τις εικόνες και έβγαλα την κατάληξη(το .jpg) και έτσι μέσα στην έκθεση τις δείχνει σπασμένες:) Αλλά πες πως γίνεται και η δικιά σου η λύση για να ξέρουμε;)
  12. Εδώ και λίγες μέρες έχω και εγώ το κινητο:D Έχω 2 ερωτήσες: 1) Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να "κλειδώσω" μια εικόνα, δεν θέλω να φαίνεται μέσα στην έκθεση. Δοκίμασα να την πάω σε άλλο φάκελο άλλα πάλι την εμφανίζει. Δεν θέλω να την διαγράψω, απλά να περιορίσω την πρόσβαση στην εικόνα. 2) Το κινητό το πήρα από ένα μικρό μαγαζί κοντά στην γειτονιά μου, γιατί το είχε ετοιμοπαράδοτο και μου έκανε και καλή τιμή. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η απόδειξη που μου έκοψε ήταν από ταμειακή μηχανή και όχι από κάποιον η/υ. Γράφει πάνω μόνο την λέξη κινητά. Βέβαια το βιβλιαράκι πίσω μου το έχουν σφρσγίσει και έχουν βάλει και υπογραφή. Μου είπαν πως δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι γιατί και μόνο από το IMEI "φαίνεται" αν είναι μέσα στην εγγύηση το τηλέφωνο. Ισχύει αυτό? Προβληματίζομαι μην έχω κάποιο πρόβλημα αν το πάω για αναβάθμιση σε κάποιο Nokia Shop.
  13. Έχω βρει το κινητό σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί που κατά 90% το έχουν κάτω από 600€. Κατά την αγορά πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Είχε αναφέρει κάποιος ότι πρέπει να προσέξουμε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και είναι εισαγόμενο από την AlphaCopy, υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστώσω αυτό;:worry:
  14. Φίλε έψαξα προς τα πίσω και βρήκα για κάποιο μαγαζί στην Πολίχνη και το έχει 550€, αυτό εννοείς ή κάτι άλλο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1376313#post1376313
  15. Την έγραψα πιο πάνω φίλε σαν EML. Μου είχαν πει πως αυτή την βδομάδα το περιμένουν, αλλά από ότι ρώτησα σήμερα τηλεφωνικά στην Αθήνα περιμένουν από 5-18 Ιουνίου να τους έρθει από AlphaCopy:cry:
×
×
  • Create New...