Jump to content

alma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alma

  • Ημ. Γέννησης 09/11/1961

alma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ας πω λοιπόν κι εγώ εδώ το πρόβλημα μου, που αν και το έψαξα δεν βρήκα απάντηση (ίσως δεν ψάχνω σωστά...:( ) Λοιπόν: γράφω ένα άμεσο μήνυμα σε μια επαφή μου, και αφού πατήσω enter, ανακαλύπτω ότι θέλω κάτι να διορθώσω (από το μήνυμα μου εννοείται).. Μπορώ??? και αν ναι, πως??? Με λίγα λόγια μπορούμε να κάνουμε edit σ' ένα άμεσο μήνυμα αφού το έχουμε στείλει???:blink: :blink: Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα
  2. Τι να σου πω.. Εγώ τώρα μαθαίνω, γι αυτό και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα.. Πάντως εδώ μέσα διάβασα την ίδια συμβουλή απο πολλούς που δείχνουν να γνωρίζουν "πρόσωπα και πράγματα".. να γνωρίζουν δηλ. πολύ καλά την λειτουργία του συγκεκριμένου ppc. Ακολούθησα απλά την συμβουλή τους και όταν κάποια στιγμή πήγα να πειραματιστώ σε παραπάνω ταχύτητες, η οθόνη του ppc μου είδε "αστεράκια"... και μαζί κι εγώ...:)
  3. Μην το βάλεις πάνω απο 247
  4. Φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις μα πάνω απ' όλα σ' ευχαριστώ γι αυτό το hikeyboard. Μ' έσωσες. Ό,τι άλλο κι αν έκανα, δεν μπορούσα να στείλω sms με ελληνικούς χαρακτήρες και να φαίνονται κανονικά στον παραλήπτη (αν κι εγώ στην δική μου οθόνη τα έβλεπα μια χαρά). Έχεις δίκιο πως είναι το καλύτερο, και το συνιστώ κι εγώ η αρχάρια, με τη σειρά μου σε όσους έχουν προβλήματα με την αποστολή sms στα Ελληνικά. Τώρα, -προς το παρόν-, όλα φαίνονται αρκετά καλά με την Αρτεμούλα μου (φτού μου να μην ματιαστώ και να μην την ματιάσω...:worry::worry:) Και πάλι ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν!! Να είστε καλά, να ασχολείστε και να μας μαθαίνετε:):)
  5. Φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ. Θα κάνω αυτά που λές και ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Άντε, να ξεμπερδεύετε και 'σεις απο μένα...:lol::lol:
  6. Βρε παιδιά, έκανα την αναβάθμιση της ROM, αυτήν που λέει ο Μίνος στην υπογραφή του. Συνάντησα πολλές δυσκολίες (οι δυσκολίες της πρωτάρας..:)φαντάζομαι... Όλα σχεδόν καλά. Το .dll αρχείο που λέει ο Μίνος στο how to του, αυτό για το smartdialing στα Ελληνικά ΔΕΝ μου το κατεβάζει κάνοντας κλικ στο "εδώ" που γράφει.. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά τα SMS που στέλνω πάνε στους παραλήπτες με την μορφή: "???Α?????Σ?? κλπ".Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα sunny contact, τόσο για τις κλήσεις όσο και για την αποστολή SMS, και έχω βάλει το resco keyboard. Πού έχω κάνει πατάτα...:worry::worry:
  7. Φίλε μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς το αρχείο τησ cosmote που με ενδιαφέρει ΔΕΝ κατεβαίνει σωστά. Δηλαδή όταν το αποσυμπιέζω, λέει ότι έχει μέγεθος 1 ΚΒ και βέβαια δεν είναι CAB...:cry::cry: άλλη λύση;;; Προς το παρόν πάω για ύπνο, πόνεσε ο κ....ς μου τόσες ώρες να κάθομαι μπροστά στην οθόνη. Πολλά τα προβλήματα, αλλά και αύριο -μετά τη δουλειά- μέρα είναι..:) Καλό ξημέρωμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν.
  8. Μάλλον, θα βαρεθώ να λέω απόψε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και σύ φίλε Μίνο, θα βαρεθείς να "ακούς" τις ευχαριστίες μου:) Πάω να το κατεβάσω. άλλη ερώτηση, ή μάλλον άλλη μία ερώτηση: Τις ρυθμίσεις της COSMOTE, δεν τις βάζει αυτόματα;;;
  9. Μίνο, σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Το έκανα κι αυτό το βήμα, αλλά τώρα κόλλησα στο ότι με την συσκευή που μου είχαν δώσει είχε το Activesync 4.2, ενώ τώρα μου λέει ότι θέλει το activeSync 4.5 ή νεώτερο, κι έτσι δεν μπορώ να συγχρονίσω και να προχωρήσω στα επόμενα βήματα.. Καμμιά ιδέα;;; Και πάλι ευχαριστώ!!
  10. Λοιπόν Μίνο, ξεκίνησα τον οδηγό σου για την αναβάθμιση. Ξεκλείδωσα τη συσκευή, - μου είπε και συγχαρητήρια!!-:), και μετά στο βήμα 2 γράφεις ότι έχουμε τη συσκευή μας σε κατάσταση bootloader.. Εμένα έκανε reboot και συνδέθηκε κανονικα με το ActiveSync.. Πώς θα βρεθώ σ' αυτή την κατάσταση bootloader που αναφέρεις;;; Και το αρχείο RomUpdateUtility.exe θα το τρέξω απο το PC;;;;Αχ!! τι να κάνω;;; Help!!! Help!!! Please..:cry::cry:
  11. Αγαπητέ Μίνο, σ' ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση!! Με τέτοια προθυμία και διάθεση για βοήθεια -απο μέρους σας-, νομίζω θα προχωρήσω ακάθεκτη..:) Πάω να φτιάξω καφέ και να... μπω στο χειρουργείο:lol::lol: Επομένως, να μην χρησιμοποιήσω αυτό το CAB με τα Ελληνικά που είδα στους XDA και έχεις ανεβάσει.. Και απο το destinator 6 που λές, ποιά έκδοση ακριβώς?? Έχω δεί τόσες πολλές και έχω καταμπερδευτεί.. Και κάτι τελευταίο... Αν κατά την διάρκεια της αναβάθμισης, λόγω της σημερινής κακοκαιρίας (9-10 μποφώρ έχουμε εδώ), κοπεί το ρεύμα, τι κάνω;;; (Και μην μου πείς μήνυση στη ΔΕΗ!!!!:lol::lol:) Και πάλι ξανά-ευχαριστώ!!!
  12. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το resco keyboard, δεν με ενοχλεί Το sunnysoft, έτσι κι αλλιώς το χρησιμοποιώ και τώρα Με το λειτουργικό στα Αγγλικά δεν κατάλαβα. αυτό που διάβασα στο παρακάτω λίγκ, τι είναι;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336252&highlight=Greek+Language+translation+for+Custom+Roms
  13. Κατ' αρχή, ευχαριστώ για την απάντηση!! Και κλίκ έκανα και σε αρχείο word τα αποθήκευσα, και τα εκτύπωσα, για να τα διαβάζω και να τα εμπεδώσω, και τα αρχεία που λέει κατέβασα, κι όλο λέω πως είμαι έτοιμη να ξεκινήσω, αλλά μετά, δεν... Είναι κι εκείνο το κομμάτι που λέει ο Μίνος στα Αγγλικά, για το τι κάνουμε αν δεν πετύχει η αναβάθμιση, που δεν το πολυκατάλαβα, (γνώσεις Αγγλικών σε επίπεδο: ότι μάθαμε κάποτε στο σχολείο..). Τέλος πάντων... Πάω για service το αυτοκίνητο, παίρνω και τις σημειώσεις μου μαζί, - να διαβάζω στην αναμονή-, και βλέπουμε..:)
  14. Αυτούς τους συμβιβασμούς θέλω να μάθω κι εγώ, -μάλλον να τους ξεκαθαρίσω, αγαπητέ freco.. Για πες....
  15. Την Καλημέρα μου!! Καλά, έχω πείξει στο διάβασμα... 400 τόσες σελίδες... Ούτε όταν προ αμνημονεύτων ήμουνα φοιτήτρια δεν διάβασα τόσο... Newbie γάρ στο άθλημα του PPC... αρτεμάκι κι εγώ, πρόσφατα αποκτηθέν.. Λέω να του βάλω χέρι σιγά-σιγά, και να βάλω την αναβάθμιση ROM που λέει στην υπογραφή του ο αγαπητός Μινος... Ψιλοφοβάμαι αλλά "τρώγομαι" κιόλας.. Άραγε η εγχείρηση θα πετύχει ή θα τα πέξει ο ασθενής;;;; Α!! και μια ερώτηση.. (Γνωρίζω τις ... συνέπειες του νόμου αν αποβιώσει ο ασθενής), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: όλα αυτά τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν (κάποια τάχω αγοράσει απο το original μαγαζί), θα τρέχουν αν τελικά ο ασθενής την βγάλει καθαρή;;; Και τέλος πιο destinator να βάλω μετά;; Μίνο και λοιποί πρωταθλητές, τα φώτα σας, please...:)
×
×
  • Create New...