Jump to content

anonym

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anonym

  1. ^ Κι εγω απ'οσα διαβαζω, τον Toshiba θα προτεινα.. (ετσι για να εχεις μια γνωμη ακομα) Απ'την αλλη καλο κι αυτο με τα 100 ευρω παραπανω, αλλα κι εκει με αλλα 100 ευρω παραπανω θα βρεθει κατι με κατι καλυτερο κλπ.. ετσι παει δυστυχως.. :O Να ζητησω κι εγω τωρα τη βοηθεια σας: 1] HP Presario CQ60-220ev (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1211765&catalog=21&category=69977907) 2] HP Notebook 550 (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0380469&catid=010200) Ποιο απ'τα δυο μηχανηματακια θεωρειται καλύτερη επιλογή??
  2. Γεια σας παιδια. Κατεληξα τελικα οτι ειναι πιο βολικο να παρω ενα netbook. Πιο ευκολοκινητο, πραγματικα μικρο & ελαφρυ σε σχεση με ενα laptop.. Εχω ομως μια ερωτηση. Ειμαι αναμεσα στο Acer Aspire A150X (8.9" οθόνη) και στο Acer Aspire D150X (10.1" οθόνη). Ειναι ακριβως στα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα και τα δυο μοντελα, με μονη διαφορα το μεγεθος της οθονης. Επειδη ομως πουθενα δεν μπορω να τα βρω και τα δυο διπλα-διπλα ωστε να δω τη διαφορα και να συγκρινω, ξερει καποιος να με βοηθησει? Ειναι εμφανης/σημαντικη η διαφορα των δυο οθονων στο ματι & στην χρηση? Αξιζουν τα 40-50 ευρω παραπανω που κοστιζει η μεγαλυτερη οθονη?
  3. Καταρχην ευχαριστω παιδια για τις 2 απαντησεις σας.. Για τους επεξεργαστες τωρα. Δηλαδη ειναι "δυνατοτερος" ο Intel Celeron 585 από εναν Atom N280....
  4. Καλημερα παιδια. Καταρχην αν δεν κολλαει εδω η ερωτηση μου, παραπεμψτε με ή προτεινετε να ανοιξω σχετικο συγκριτικο "θεμα". Λοιπον, εχω εναν desktop και αποφασισα να παρω κι εναν φορητο για περισσοτερη βολικοτητα καποια βραδια στο σπιτι και λογω μετακινησεων/ταξιδιων. Ο desktop που εχω ειναι πολυ απλα πληρεστατος. Για κατι "βαρυ" εχω αυτον δηλαδη. Οποτε στο φορητο δεν με ενδιαφερει η δυναμη, το θελω για internet κυριως, αλλα δεν με ενδιαφερει/πειραζει ουτε και το μεγεθος.. Ειμαι δηλαδη στο εξης διλημα: μ'αρεσει αρκετα το Αcer A150X, αλλα ισως να προτιμουσα το D150X λογω μεγαλυτερης οθονης. Σκεφτομαι λοιπον, αν ειναι να δωσω 340 για αυτο, γιατι να μην δωσω 430 για αυτο που εχει και υποδοχη για cd?? Απο επεξεργαστη, ειναι κατωτερος ο "Intel Celeron 585 (2.16 GHz)" απο τον "Intel Atom N280 (1.66 GHz)"??
  5. Δεν διαφωνω οτι δεν συνηθιζεται (σε γενικες περιπτωσεις) το εικονικο αλφαρηθμητικο ή qwerty πληκτρολογιο, αλλα προσωπικα δεν συγκρινω κανενα εικονικο πληκτρολογιο με τα hardware πληκτρολογια που γραφω μηνυματα χωρις καν να κοιταω το κινητο.
  6. Μιας και το θελεις για "2ο" λογικα το "1ο" σου θα σε καλυπτει σε οτι θελεις και χρειαζεσαι. Οποτε, αν δεν σ'ενδιαφερει η πλοηγηση στο διαδυκτιο (κατα συνεπεια το 3G), κι αν δεν γραφεις συχνα μηνυματα, τοτε θα σου προτεινα να κρατησεις το ολοκαινουργιο Cookie σου, που εχει και νεοτερο λογισμικο.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=28ItcyZl57g Πιο πολυ ειναι ωραιο το μονταζ και η δουλεια που εχουν κανει.. ;)
  8. Και να ρωτησω.. γινεται αυτη η διαδικασια που αναλυετε πιο πανω, σε περιπτωση που εχουμε το τελευταιο firmware και δεν εχουμε ξαναχ*καρει το κινητο απο παλιοτερα..?? (το λεω επειδη διαβασα πιο πισω, οτι για να ειναι hackable κι η τελευταια εκδοση λογισμικου του κινητου μας, πρεπει να ειναι χ*καρισμενο απο το προηγουμενο firmware)
  9. Πω πω, εχω αγχωθει λιγο γιατι πανω που μου την προτειναν δυο παιδια (και thanx) κι ελεγα οτι ok, καταληγω καπου σιγα-σιγα, μαθαινω οτι εχει αυτο το προβλημα. Αλλα επειδη βλεπω οτι διίστανται λιγο οι αποψεις και επειδη σιγουρα μπορει να ειναι και -η περιπτωση- σε ενα δυο παιδια, ας μας πουν και αλλοι κατοχοι την γνωμη τους! Δικιο εχει ο k_giannis.. :O (αν και υπερτερουν ηδη τα θετικα σχολια.. 2-1.. χαχαχα)
  10. Κι εγω για κανα κοκκινακι W910 σκεφτομουν.. :shifty: και thanx για τις προτασεις, απλα διαβαζω στο "θεμα" του συγκεκριμενου κινητου, οτι εχει καποια προβληματακια και δεν θελω σε καμια των περιπτωσεων κατι τετοιο.. Καποια αλλη προταση? Το Τ700 (red-black), αν και δεν ειναι slide, εμενα μ'αρεσει πολυ.. Τι λετε εσεις? Αξιζει τα ~200?
  11. Το εχω βαλει κι εγω παλιοτερα για λιγο στο κινητο μου το Light Control (κανει πολυ καλη δουλεια) και συναιβεναι ακριβως αυτο που περιγραφεις Βαλαντη. Δεν ηταν προβλημα του κινητου, ουτε ηταν κατι το τοσο ενοχλητικο ολο αυτο, απλα σε παραξενευει οταν γινεται αυτο το πεσιμο της "τασης" του φωτισμου, σαν το κινητο να μην "σηκωνε" την εφαρμογη σε καθε αλλο "τρεξιμο"....
  12. Μπαινω εδω και λιγη ωρα στη Google να κανω ανζητηση και οτιδηποτε και να ψαξω, στα αποτελεσματα, κατω απο καθε σελιδα-αποτελεσμα-επιλογη, μου γραφει "Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας." Και δεν μιλαμε για επικυνδυνους ιστοτοπους.. αλλα για eshop, plaisio, gsmarena, ακομα και myphone.gr!! :lol: Και ακομα κι αν πατησω να μπω, δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα. Ειναι καποια ρυθμιση (στη Google) που απλα δεν γνωριζω ή κατι αλλο?
  13. Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι για το συγκεκριμενο κινητο.? Ενδιαφερομαι να το παρω για την κοπελα μου, αλλα ακουσα, πως εχει βγει "προβληματικο".. Ισχυει?? Δεν υπαρχουν περιθωρια για προβληματικη συσκευη ή services ή αλλαγες κλπ.. θα είναι δωρο..
  14. Η αληθεια ειναι πως εχεις δικιο σ'αυτο & πως και σκετη η εικονα να κουνιοταν ολη την ωρα παλι θα ετρωγε μπαταρια.. Και σε τετοια κινητα δεν ειμαστε για τετοια.. Οπότε, συμβιβαζομαι.... Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια.
  15. Γεια σας παιδια. Θελω να διαλεξω ενα κινητο για την κοπελα μου, με slide σχεδιασμο, κατι σαν το S500 δηλαδη, με μια καμερουλα τουλαχιστον 2ΜΡ (το φλας θα ηταν πολυ θετικο, αλλα, δεν μας πειραζει τοσο) και τιμη μεχρι 200.... (απο επιδοτηση) Υπαρχει κατι? Προτιμω κατι καλο, ποιοτικο, χωρις προβληματα, παρα να εχει φλας ας πουμε.. Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες και συζητήσιμες! :O
  16. Ναι.. Ακριβως αυτο συμβαινει.. Δηλαδη δεν υπαρχει τροπος, ειτε με καποιο προγραμμα/εφαρμογη ειτε καπως αλλιως, να παιζουν οι animated οι εικονες στο φοντο.??
  17. Οντως "αναβαθμιστηκε" και το GPS σαν σημα, σαν λειτουργια?! Δεν εχω περασει ακομα καποιο Προγραμμα Ποληγησης αλλα θελω..
  18. Νομιζω πως δεν γινεται.. σαν προεπιλογη εμφανισης επαφων.. Ξερω οτι πρεπει να πατησεις πανω σε μια επαφη (σου βγαζει το ονομα και το νουμερο) και μετα πηγαινεις δεξια-αριστερα (με το πολυπληκτρο) και μετακινεισαι ετσι στις επαφες. (αν κανω λαθος διορθωστε με.!)
  19. Παιδια συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει το συγκεκριμενο, αλλα δεν μπορω να βρω κατι.. Καταρχην γινεται(?) κι αν γινεται πως(?) μπορω να βαλω μια κινουμενη εικονα (μια .gif για παραδειγμα) σαν φοντο στο Ν82?
  20. αχ κριμα αν δεν γινεται.. thanx, θα ρωτησω και στο αλλο Θεμα.
  21. Παιδια ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αν εχει ξανα-χιλιο-ειπωθει το συγκεκριμενο, οπως φανταζομαι, αλλα δεν μπορω να βρω κατι.. :( Καταρχην γινεται(?) κι αν γινεται πως(?) μπορω να βαλω μια κινουμενη εικονα (ενα αρχειο .gif για παραδειγμα) σαν φοντο στο Ν82?
  22. Α.. βγηκε τελικα νεα αναβαθμιση και για το 82 μας, ε?! Ωραια, θα το φτιαξω αργοτερα κι εγω. Απ'οτι βλεπω, δεν βλεπω να "αναβαθμιστηκε" κατι το ιδαιτερο.. ενω οι κλησεις που ειναι στο επικεντρο των συζητησεων της νεας αναβαθμισης, κι αυτες δεν βλεπω να "εφτιαξαν", ε? Θα το δοκιμασω κι εγω αργοτερα να πω κι εγω σχετικα με τις κλησεις τι γινεται στο δικο μου μετα την αναβαθμιση, μιας και εχω κι εγω το προβλημα του "παγωματος" μετα την αναπαντητη (δικη μου) κληση.. Αλλο τιποτα που να εφτιαξαν.?
  23. Α μαλιστα.. Στο Ν95 βεβαια, απ'οτι διαβαζω, δεν βλεπουν προς το παρων καποια σημαντικη διαφορα περαν ενος παιδιου που σχολιαζει μια βελτιωση στην ποιοτητα των φωτογραφιων οπου εχει ενα "θεματακι" σαν κινητο.. Και βεβαια, νομιζω δεν χακαρετε κιολας πλεον.... (Ελπιζω στην δικη μας, πιθανη, αναβαθμιση να κανουν περισσοτερη δουλεια.... :rolleyes: Και αν ρυθμιζαν κ λιγο την ενταση της φωτεινοτητας, να ειναι λιγο δυνατοτερη εργοστασιακα, απο το κινητο και οχι με εξτρα εφαρμογες, καλα θα ηταν.!)
  24. Πιστευεις οτι θα βγουν κι αλλες ή εστω κι αλλη αναβαθμιση για το Ν82? (Στο Ν95-2 βεβαια βγηκε, αλλα σχετιζονται καθολου? Μπορεις να υποθεσεις οτι θα εχεις κι εδω κατι νεο, αντιστοιχα με το Ν95-2?)
  25. Ελα..?! Αυτο πο ζηταγαν οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι.!
×
×
  • Create New...