Jump to content

heavyaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About heavyaris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

heavyaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση, άρα δεν υπάρχει "σωτηρία" απο αυτό το θέμα.... κρίμα.
  2. ναι, το θέμα είναι να μπορεί να δέχεται κλήσεις και να φαίνομαι πάντα ονλάιν επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό όποτε πιάνω ασύρματο να μπορύν να με παίρνουν οι γονείς μου. όλα τα κινητά το κάνουν εκτός τα windows....
  3. Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενος lg optimus 7 με mango. Θα ήθελα να ρωτήσω. τι γίνεται με το περιβόητο background applications? το skype δεν τρεχει στο background, το whatsupp το ίδιο, έχει περάσει τόσος καιρός που τα υπόσχονταν αυτά, θα γίνουν ποτε? Το βρίσκω φοβερά ενοχλήτικό όλα τα άλλα λειτουργικά να μην έχουν πρόβλημα και μόνο τα windows phone να πρέπει να ανοίγω το skype ή το whatsupp και να έχω μόνο αυτά στο προσκήνιο, αλλιώς κλείνουν (η μπαίνουν σε "παύση"). Κατα τα άλλα είμαι υπέρ ευχαριστημένος, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. ειδικά οι embedded εφαρμογές για τα facebook notifications και το μεικτο περιββαλον μυνημάτων sms/facebook είναι όλα τα λεφτά - πολύ μπροστα! Ευχαριστώ.
  4. χαχα βιαστήκαμε και πήραμε τις πρώτες συσκευές με windows, τουλάχιστον είχαν προσφορά 190€ :p
  5. Καλησπέρα σας και καλή ανάσταση να έχουμε!! Χάρηκα πολύ που βρήκα ελληνικό thread για τα mango, θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου. Είμαι και γώ από αυτούς που ήθελαν πέρισυ να πρόλάβουν τη προσφορά για το lg optimus 7 και παρόλο που δεν υπήρε ελληνικό marketplace έκανα την γνωστή "μαγκιά" (η χαζομάρα) να το παίξω αμερικάνος :p Τώρα όμως που βγαίνουν ωραίες εφαρμογούλες και θέλω να αγοράσω, δεν μπορώ γιατί πρέπει να εισάγω στοιχεία ελληνικα (αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα, γιατί δεν τους αρκεί μια visa με το απαιτούμενο ποσο, αλλά τέλος πάντων.). Γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω hard reset το κινητό και θα χαθούν όλα. Πώς μπορώ όμως να σώσω τουλάχιστον τις επαφές, μιας και οι περισσότερες είναι δεμένες με το facebook πλέον (για να βγαίνει φώτο όταν καλεί κάποιος), ώστε στο ελληνικό live id να ρίξω μέσα τις επαφές, έστω μόνο με νουμερα και ονόματα, ας χαθεί το δέσιμο τους με facebook κλπ. Ευχαριστώ.
  6. ναι, το εχω κανει, ο χαρτης περαστηκε στο κινητο, ειναι γυρω στα 16 mb, υπαρχει στη μνημη ο φακελος cities, αλλα οταν επιλεγω χωρα ελλαδα και ονομα πολης ποτε δεν βρισει τιποτα!! τι φταιει? ακυρο το ηθελε σε greeklish! αρε σαν το garmin, τιποτα .....!
  7. ναι αλλα οταν πηγαινω στους χαρτες ειναι αδεια η εφαρμογη και δεν εχει και wifi το κινητο, τι γινεται ?
  8. καλη χρονια παιδια, ο πατερας μου που εχει το κινητο με ρωταει αν μπορουμε να βαλουμε αλλους χαρτες απο της νοκια, πχ οπως το n95 που εχουμε της garmin mobile xt, με τον auto drive hellas, ευχαριστω!
  9. μαλιστα, εγω δεν ενδιαφερομαι για sms, οποτε αυριο το πρωι θα παω σε καποιο υποκαταστημα wind-vodafone για να μου εξηγησουν εκει..
  10. ευχαριστω για την απαντηση. δηλαδη, εστω την πρωτη ημερα που φτανω, παω σε ενα περιπτερο και ζηταω μιας οποιοσδηποτε κυπριακης εταιρειας νουμερο, και η κοπελα μου θα παρει πχ qcard, ετσι τι επιτυνχανουμε? υπαρχει προγραμμα με πολλα λεπτα ομιλιας σαν το call 600?
  11. πωπω τωρα την κατσαμε.. με παιρνουν στην κυπρο να υπηρετησω (ΕΛ.ΔΥ.Κ), και ψαχνω το καλυτερο δυνατο αντικαταστατη του what's up για να μιλαω με την κοπελα μου.. οποιαδηποτε ιδεα εινα ευπροσδεκτη! εχω μεχρι την δευτερα να την υλοποιησω.. ευχαριστω.
  12. παιδια, γνωριζει κανεις αν γινεται να επικοινωνησει καποιος με what's up απο ελλαδα με κυπρο? (αν λειτουργει το call 600 εννοω) ευχαριστω.
  13. ευχαριστω και παλι, καλο ταξιδι να χεις!!
  14. νασαι καλα ρε φιλε!!! αυτο ηταν! τωρα αφου επαιξε, εβαλα τον χαρτη 1.7 που εκανα extract απο το .exe που κατεβασα απο την επισημη ιστοσελιδα και οντως γραφει πλεον: AUTO DRIVE HELLAS greece . 1.70 greek nt skordillis geodata σε ευχαριστω παρα πολυ! βρηκες αυτο που μου διεφευγε 2 μερες!!!!
×
×
  • Create New...