Jump to content

Thankat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thankat

  1. ποτέ ενα ακόμα smartphone δεν ειναι περιττό!! Καλή επιοτυχία!!
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΟΠΟ όλη η παρτίδα της προσφοράς του Κωτσόβολου - Ελεκτρο Γουρλντ είναι ελλατωματική 4 συσκευές αλλαξα σε διαστημα 3ών ημερών και τελικά ζήτησα τα λεφτά μου πίσω...απλά δεν δουλεύουν με το που τελειώσει η πρώτη φόρτιση απλά μετά απο αυτό δεν φορτίζουν. όσοι θέλετε να ταλαιπωρηθείτε συνεχίστε να αγοράζετε το 3503... Πάντως τα παιδιά του Ελεκτρο Γουόρλντ ήταν εξυπηρετικά και με χιούμορ προσπάθησαν να με βοηθήσουν όσο μπορούσαν. Στην αρχή σκέφτηκα να ζητήσω αντικατάσταση απο την ίδια την RYE αλλά τελικά βαρέθηκα να ασχοληθώ για 100ε... Πάντως το εκθεσιακό κομμάτι του European Treveller δουλεύει ακόμα...και φυσικά είναι πιό ακριβο.
  3. ευχαριστώ ρε panosvlass...θα το πάω σήμερα...αν και χθές μου φάνηκε οτι ήταν το τελευταίο κομμάτι και ελπίζω να μήν με βάλουν σε καμιά αναμονή... τελικά το μαραφέτι φορτίζει απο USB ή όχι?
  4. ρε παιδιά, εσείς όταν αγοράσατε το gps, η μπαταρία ήταν φορτισμένη?? γιατί έχω μία εντύπωση οτι μου δώσανε συσκευή απο έκθεση...(έχει μία υπόνοια δαχτυλιάς στην οθόνη και ήταν φούλ φορτισμένο). Επίσης όταν το άνοιξα δεν έδειχνε χάρτη. Πατώντας οπουδήποτε στην οθόνη έβγαζε ένα μενού αλλά χάρτη δεν φόρτωνε. Και εκεί που προσπαθούσα να βρώ άκρη, ξαφνικά έκλεισε και δεν ξανανοιξε... Το φορτίζω σχεδόν ένα ολόκληρο βράδυ στο USB και πάλι φώς δεν είδα! μάλλον πάω για αλλαγή ε? (δεν έχω πειράξει ούτε λογισμικό, ούτε χάρτες (ακόμα....)
  5. Καλημέρα παιδιά, σήμερα προστέθηκα και εγώ στους κατόχους του ΡΥΕ 3503 και θα ήθελα όποιος μπορεί να με διαφωτήσει για το πώς εγκαθιστώ το Destinator καθώς επίσης και άν το μηχανάκι μου θα χρειαστεί κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις με τους νέους χάρτες, ποιές είναι αυτές...?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια!
×
×
  • Create New...