Jump to content

rhaos69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rhaos69

  1. rhaos69

    Huawei Mate 20 Pro

    Σήμερα πριν απο περιπου μια ώρα πηγα να ρωτησω πότε περίπου αναμένετε η συσκευή, είδαν στον υπολογιστή και μου λέει το σύστημα δείχνει προβλεπόμενη ημερομηνία 11 φεβρουαρίου....εκτός λέει αν μας εκπλήξουν και έρθει πιο νωρίς...
  2. rhaos69

    Huawei Mate 20 Pro

    Είμαι σίγουρος για αυτό. :):):) Εξαρχής ήξερα ότι θα υπήρχε αναμονή και δε με ενοχλούσε, αλλά όσο περνάει ο καιρός και διαβάζω το φόρουμ αρχίζω να γίνομαι όλο και πιο ανυπόμονος. :p:p
  3. rhaos69

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα και από εμένα. Παραγγελία 30/12 το μπλε απο κοτσόβολο θεσ/νίκης, σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι η παραγγελία θα καθυστερήσει λόγω αναμονής παραλαβής απο τον προμηθευτή. Λέω να περιμένω άλλη μία εβδομάδα και την τελευταία του Ιανουαρίου λέω να πάω από εκεί.
  4. Ααα ευχαριστω πολυ τελικα αυτο ηταν !!!
  5. Καλησπερα παιδια !!! Εδω και 2 μερες ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του lg g2. Απο χθες το βραδυ αντιμετωπιζω το εξης εκνευριστικο : Εκανα update σε 4.4.2 μεσω του pcsuite ( δεν εχει ερθει ακομη OTA για τα 6NE) και στο κινητο εχει εμφανιστει μια νεα οθονη στην οποια υπαρχουν εικονες που περιγραφουν τα χαρακτηριστικα του κινητου. Προσπαθησα με χιλιους δυο τροπους να την διωξω αλλα δε καταφερα τπτ.... καμια βοηθεια για αυτο???
  6. Καλημερα παιδια ειμαι κ γο ενας νεος κατοχος Nexus μετα απο χρονια χρησης iphone... Χρησιμοποιησα τη διαδικασια που αναφερθηκε σε προηγουμενα post κ πηρα την αναβαθμηση σε 4.1.1...... Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στα notifications.. Εχω περασει το lightflow lite αλλα εχω δει οτι δεν αναβει το ledaki για τα notifications παρα μονο για τα μηνηματα κ επισης πολλες φορες δεν ερχονται καθολου notifications για facebook, μηνηματα κ.τ.λ..... Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο ???
×
×
  • Create New...