Jump to content

xristosd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristosd

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

xristosd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν σου κανει διαφορα απο 350 σε 347,5 στο βρηκα!!!:lol: το εχουν στο νοκια κατεχακης. απο δευτερα μου ειπαν οτι περιμενουν και αλλα κοματια. και εχουν και ενα live που επαιξα μαζι του... εχει πολυ καλο μεγαφωνο και νομιζω οτι ειναι το καλυτερο απο ολα τα music. βλεπε 5610 και 5300 (πολυ χαλια ακουστικη)
  2. ξερουμε αν ειναι ελληνικα η παραλληλης εισαγωγης?;)
  3. καλημερα και απο εμενα. ψαχνω σε ολα τα καταστηματα Vodafone για να το βρω και δεν υπαρχει σε κανενα. Ξερετε τι μπορω να κανω για να παρω και εγω αυτο το παιχνιδακι?????? ολα τα καταστηματα μου λενε οτι παραλαμβανουνε σε 20 μερες τα επομενα κοματια.:(:(:(
  4. ρε φιλε τι να σου πω. εμενα δεν μου κολαει οσο λενε οι αλλοι μονο οταν το ανοιξω η του κανω επανεκινηση κανει 2 λεπτα αλλα αυτο πιστευω οτι το γνωριζει καποιοσ που στο παρελθον ειχε παρομεια συσκευη. οσο για την μπαταρια ακομα ειμαι απο την πρωτη φορτιση και σημεσα θα χριαστει δευτερη λογικα. δυο μερεσ γεματεσ και υποψιν το εχω ξεζουμισει αυτεσ τισ 2 μερες αν θες να το τεσταρεισ πριν το παρεισ. ειναι η καλητερη λιση. πηγενε απο ενα μαγαζι να το δεις.
  5. συγνωμη για την καθιστεριση της αποντισης. το λεντ τησ οθονησ στο βιντεο ηταν αυτο που με απασχολουσε και εμενα πριν το παρα. και ευτιχωσ στο μαγαζι ειχαν ενα ανοιχτο που το εδειχνε σε πελατεσ και το ειδα πριν τα σκασω. δουλευει κανονικα ερκει να το ριθμησεις. οσογια τι sar δεν θημαμαι ακριβως αλλα ειναι κατω απο 1 (νομιζω 0,87)
  6. δεν ειναι 700 ειναι κατι λιγοτερο και υπαρχει ενα προγραμμα που φτιαχνει και καφε αλλα μονο fredo!!!!!:D:D:D:D
  7. Αρχικα να σας πω οτι βιβλιο, μενου και πληκτρολογιο ειναι ολα ελληνικα. Το πορτακι δεν τριζει καθολου και το καπακι τησ μπαταριας δεν δειχνει ψευτικο οπως του ν95 που εσπαγε συνεχεια. Το βραδυ που θα ειμαι λασκα απο δουλεια θα βγαλω φοτο και βιντεο και θα τα ανεβασω για να δειτε. Υ.Γ. : Στο μαγαζι μεσα γνωρισα και αλλα δυο παιδια που μπαινουν και γραφουν εδω... τελικα ειμαστε πολλοι τρελοι με την τεχνολογια......
  8. και ελληνικα γραμματα και λατινικα. αρα ειναι οκ.
  9. Ε ναι λοιπον..... μολις το πηρα και ετρεξα να σας ενημερωσω. το τηλεφωνο μαμαει......... εχει τρομερη οθονη και οι πρωτες του φοτο χωρις ρυθμισεις ειναι σουπερ. Παιδια δεν ξερω που τα βρηκε ο τυπος, ειχε μια κουτα τιγκα.σε αλλα νοκια δεν τα βρισκεις. πηρα για να τσεκαρω τιμη και δεν ξερανε καν οτι εχει ερθει. μου λεγανε για Χριστουγεννα. λες να ειναι τιπποτα παραεισαγωγης??????????
  10. Ρε φιλαρακι πολυ αρνιτικο σε ακουω. λεσ οτι ειναι μια κακη αγορα? ενα φιλαρακι απο αγγλια μου εχει πει τα καλητερα!!!!!!
  11. Καλισπερα. μολις με πηρανε τηλεφωνο να παω αυριο πρωι να παραλαβω το νεο μου τηλεφωνο!!!!! Ναι ναι ηρθε επιτελους το N96. Mολισ με πηρανε απο το νοκια κατεχακησ και μου ειπαν να παω να το παρω αυριο. τιμη 688 Αν θυμαμαι καλα οι προκατοχοι του βγενανε καπου στα 730 (ν95 και ν95 8gb)
  12. ρε παιδια δεν ξερω... αξιζει τον κοπο για 50 ευρο και κατι λιγοτερο να ρισκαρω και να παρω τηλεφωνο απο Ζημπαμπουε, Ουγκαντα ή Γουατεμαλα????:O:O:O:O Εχω καει μια φορα και δεν θελω και αλλη... ακομα το φισαω και δεν κρυονει. ειδικα οταν ειναι να δοσεις 1200 τα 43 ειναι πολυ μικρη διαφορα...
  13. Καλημερα!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους το εφερε (μαλλον το φερνει γιατι ακομα δεν το εχουνε)και καποιος αλλος εκτος απο το γνωστο νοκια. ειχα αρχισει να υποψιαζομαι οτι παιζει λαμογια. Αλλα δεν περιμενα απο το πλαισιο και 80 επανω στην τιμη....:mad:
×
×
  • Create New...