Jump to content

snakeyes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by snakeyes

  1. Ευχαριστω πολυ παιδια για τον αριθμο!!! Κανετε πολυ καλη δουλεια!
  2. Απλα εαν εχεις πιστοποιητικο για το κινητο σου μπορεις να κανεις εγκατασταση της Unsigned εφαρμογες χωρις να χρειαζεται να συνδεθεις στο Internet. Oλα ειναι γραμμενα στην πρωτη σελιδα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γραψεις ξανα το imei σου και να περιμενεις την σειρα σου. Υ.Γ. Ευχαριστω τον Balantis7[/member] για την βοηθεια ,να ξερετε οτι κανουμε οσα μπορουμε για να μπορει ο καθε ενας απο εμας να αξιοποιησει το κινητο του συμφωνα με της αναγκες του. :) 358998013119436 αυτο ειναι το ΙΜΕΙ μου! Ευχαριστω και παλι!!!!:):):)
  3. Γεια σας και παλι!!!Θα μπορουσε μηπως καποιος να μου εξηγησει αν αυτος ο τροπος με τον οποιο χορηγειται εσεις πιστοποιητικο ειναι διαφορετικος απο αυτον που χρησιμοποιησα εγω (δηλαδη απο το κινεζικο site συμφωνα με τον οδηγο που μου στειλατε) και ποια η διαφορα του?
  4. Γεια σας παιδιά!! Εγω το εκανα απο το κινεζικο site! Ειναι πολυ ευκολο και με τις οδηγιες απο το pdf που μου δωσατε πιο πανω..Αρα συνεχιστε με τα υπολοιπα παιδια! Ευχαριστω και παλι!
  5. ok φιλε σε ευχαριστω και προκαταβολικα! :) Γεια σας παιδια! Ειχα στειλει ενα μηνυμα με το ΙΜΕΙ μου και μου χαθηκε και στην θεση του ειναι το παραπανω.. Τι εγινε? Δεν αναλαμβανετε πλεον να βρειτε εσεις τους κωδικους? Εγω παντως εκανα αυτο που λεει στο αρχειο pdf για το κινεζικο site και ελπιζω να το εκανα σωστα.. Πως θα μαθω τον κωδικο μου? Θα μου ερθει στο e-mail μου? Μου εβγαλε μηνυμα οτι καταχωρηθηκε το ΙΜΕΙ μου και οτι θα μαθω τον κωδικο σε μια μερα :) Ελπιζω να μην σας εχω ζαλισει... :):)
  6. hττp://www.opda.net.cn Νέος τρόπος: Παλιός τρόπος: hττp://www.s60certkey.com http://www.s60certkey.com hττp://isign.imobile.com.cn hττp://andy.ehandysoft.com/devcert.php http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2886600#post2886600
  7. Τωρα ειναι οκ που εβαλα το ΙΜΕΙ? Παιδια επειδη μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο :) το ΙΜΕΙ μου ειναι 358998013119436 και η συσκευη ειναι το Νοκια Ν95! SORRY για την ταλαπωρια...
  8. http://rapidshare.com/files/118361204/xyz.csr.html παιδια εκανα upload στο rapidshare το αρχειο που χρειαζεται. Μπορει καποιος να μου πει τον αριθμο μου? 358998013119436 αυτο ειναι και το ΙΜΕΙ μου και η συσκευη νοκια Ν95
  9. Ευχαριστω πολυ ρε παιδια! Πιστευω οτι το εκανα..
  10. Εννοω οτι δεν χρειαζεται να κανω μετατροπη τις ταινιες αλλα να ενσωματωσω καπως τους υποτιτλους σε αυτες τις ταινιες..
  11. Το διάβασα φιλε το χθεσινο Link αλλα δεν μπορεσα να το κανω! Εχω τις ταινιες σε avi εχω και τους υποτιτλους αλλα δεν μπορω να τα παιξω... Αμα μπορεις δωσε μου καποιο link για να τα κατεβασω! Παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!
  12. Καλησπέρα σας!!! Ρε παιδια ξερει κάποιος να με βοηθησει; :( Θελω να περασω στο Νοκια Ν95 καποιο προγραμμα για να μπορω να βλεπω ταινίες με υποτιτλους κανονικα... Μπορει να με βοηθησει καποιος;:)
  13. Γεια σας παιδια! Ξερει καποιος που μπορω να βρω προγραμμα να παιζει avi ταινιες με υποτιτλους το Νοκια Ν95?? Και αν μπορω να μικραινω το μεγεθος των ταινιων??
×
×
  • Create New...