Jump to content

thomas13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thomas13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

thomas13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια . προτείνετε ενα καλο (email cliner) .
  2. Καλησπέρα! είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος με την αναβάθμιση στην έκδοση 2 του λογισμικού , ειναι σαν να απέκτησα ξαφνικά καινούριο τηλέφωνο ! Μια ερώτηση θέλω να κάνω για την ενεργοποίηση και χρήση του GPS . Σήμερα ενεργοποίησα το GPS άλλα δορυφόρο γιοκ . Ερώτηση πρέπει να ενεργοποιήσω και τις τέσσερις επιλογές για να λειτουργήσει ομαλά ?
  3. καλησπερα παιδια ! Σαν παιδακι που ειμαι και εγω , θελω την καινουρια εκδοση μπαντα 2 αλλα πως? αυτο το Multiloader, τι ειναι ? Για να δωκιμασω και εγω να περασω την νεα εκδοση απο το ισπανικο σιτε ?
  4. Το meego ειναι το καλυτερο λογισμικο που εχει βγει μεχρι στιγμης και πρεπει να το στηρηξει η καλυτερη εταιρεια κατασκευης κινιτων τηλεφωνων. Αλλα αν δεν το κανει καλο θα ειναι να βρεθει ενας κατασκευαστεις να το συνεχεισει και να εξελιξει ! Η ΗΠΑ ελεγχει και τα 4 σοβαρα λογισμικα ιος , αμπροιντ , παραθυρο και μπλακ μπερη. Σας λεει κατι αυτο το Linux ειναι το μονο ελευθερο και μη ελεγχομενω λογισμικο . Ευχαριστω!!!!!
  5. αστερι#0228# πατας το κωδικο αφου σου εχει γραψει οτι εχει γινει πληρεις φορτισει και αυτοματα σε πεταει σε ενα μενου με πολλα στοιχεια .
  6. Ευχαριστώ ! το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει το τηλ μέσα ειναι καλά αξίζει να κατεβάσω τους χάρτες ?
  7. καλησπερα παιδια ! μηπως ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη Η τροπος για να βλεπουμαι ποσο τις 100 μπαταρια εχουμε?επισης θελω να αγορασω καποια apps απο το app store samsung. μπορω , αν ναι με πιστωτικη η μεσο χρεωσεις του λογαριασμου μου ?
  8. θελω να κατεβασω-αγοράσω apps απο το app store της samsung χρηάζομαι πιστωτική κάρτα η θα με χρεώσει μέσο του λογαριασμού του κινιτού μου ? ειναι σημαντικοό για εμένα η απαντησή απο καποιο μέλος του foroum γιατι θέλω να αγοράσω μερικα apps ευχαριστώ !
  9. καλησπερα παιδια πηρα το wave πριν 5 μερες εχω κανει αναβαθμηση με 1.2 το κινιτο μου ενω εχω ενεργοποιημενη την δονηση οταν με καλουν δεν δοναει ! ενω στο μηνυμα και στα υπολοιπα κανονηκα . ξερει καποιοσ τον λογο μηπως μπορει να με βοηθηση ?
  10. ευχαρστω ! Για να κατεβασω εφαρμογες κ παιχνιδια ειναι καλυτερα μεσο κιες Η απο το κινιτο απευθιας ?
  11. ευχαριστω τοκινιτο ειναι φοβερο και κανει μονο 280 ευρο οχι 500 που κανουν κατι αλλα , εχει τα παντα πανω ευχαριστω παιδια . μια ερωτηση ακομα δεν ξερω αν εχει τ9 Η εγω δεν μπορω να βρω ?
  12. μπηκα στο σιτε της σαμσουνγ και μονο αυτο βρηκα εχω windows 7 το πατησα και μου βγαζει <sw ver> s8500xxjl2 <csc ver? s85oooxcjl1
×
×
  • Create New...