Jump to content

gpl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gpl

  1. [[ καλησπερα παιδια, μεσω του kimovil, βρισκω το κινητο απο δω http://en.efox-shop.com/ve...20ghz-g-305508 αυτο θα ερθει δηλαδη απο ιταλια? χωρις τελωνειο και σε λιγες μερες?]] Λογικα ετσι ειναι. Θα ερθει απο ΕΕ. Γιατι δεν στελνεις email στο καταστημα να σου απαντησουν για να σιγορευτεις?
  2. Γεια σας και από μένα. Παράγγειλα από GB και ήθελα να ρωτήσω, μετά την εγκατάσταση της 13ς του couοcco για US θα μπορούμε να βάζουμε ρομ για CN και όχι για US πλέον? thanx!!
  3. gpl

    Jiayu G4S

    Είναι μια κινεζική εφαρμογή photo edit για ρετουσάρισμα προσώπου κλπ. Αν θες μπορείς να την απεγκαταστησεις με το titanium backup.
  4. gpl

    Jiayu G4S

    Μπορεις να ανεβάσεις φωτο για να δούμε πως ακριβώς το έκανες? thanxs!
  5. gpl

    Jiayu G4S

    τελικα με το sms id βρεθηκε καποια λυση?
  6. gpl

    Jiayu G4S

    με το caller id & sms id τι κάνουμε, υπήρξε καμιά εξέλιξη-λύση?
  7. gpl

    Jiayu G4S

    σ'ευχαριστω πολυ!!!
  8. gpl

    Jiayu G4S

    απο που αλλαζει το theme, εχω φαει τον τοπο στις ρυθμισεις και δεν το βρισκω, (μηπως φταιει η ρομ που εχω? G4S 20140422-121442), η μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο και απο που? ευχαριστω!! οσο για το gps, το δικο μου κλειδωνει και μεσα στο σπιτι, πραγμα που με το προηγουμενο τηλ. ουτε κατα διανεια!!!! χρηση faster gps την πρωτη φορα και μετα μονο του.
  9. gpl

    Jiayu G4S

    Γεια σας και πάλι! Όταν ανοίγω το "Rom Toolbox Pro" και κάποια άλλη εφαρμογή που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποια, o φόντος είναι σκούρος, το ίδιο και τα γράμματα με αποτέλεσμα να διαβάζονται δύσκολα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό η μόνο σε μένα. Τι μπορεί να γίνεται? Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ
  10. gpl

    Jiayu G4S

    Παιδια ξερει κανεις αν το τηλ. παιρνει OmniROM ? Ειδα οτι εβγαλε Android 4.4.3 KitKat
  11. gpl

    Jiayu G4S

    Τελικα τα καταφερα, το ξαναεκανα με το RootGenius και αυτη τη φορα εγινε. Δεν ξερω τι πηγε λαθος την προηγουμενη φορα αλλα τωρα τα καταφερα. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερων και τη βοηθεια!!!!
  12. gpl

    Jiayu G4S

    ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] το εγκατεστησα, κανω επιλογη unroot και δεν κανει τιποτα, υποτειθεται οτι ξεκιναει αυτοματα η διαδικασια? γιατι δεν εχει καποιο κουμπι για να ξεκινησει. οταν παω superSU και διαλεγω ενα απο τα τρια μου βγαζει "failed try an other exploit if available (error #9) kai στις τρεις επιλογες
  13. gpl

    Jiayu G4S

    παιδια γεια σας εχθες παρελαβα το δικο μου υποτειθεται οτι ειναι rooted και στο untutu λεει "root access yes" ομως οταν κανω εγκατασταση καποιες εφαρμογες που χρειαζονται root, πχ (faster gps) δεν λειτουργουν και λεει οτι το τηλ. δεν ειναι root. με το root checker μου λεει οτι δεν ειναι. με το android_root και RootGenius_en δεν γινεται τιποτα γιατι δεν μπορει να εγκαταστησει κατι που δεν θυμαμαι ακριβως τι ηταν, τι ακριβως συμβαινει μπορει καποιος να μου απαντησει? ευχαριστω!!
  14. gpl

    Jiayu G4S

    Απο τη μερα παραγελειας κανει δυο μερες να εμφανιστει το tracking status. Θα σου λεει "Despatched to overseas (Country code: GR)" οτι εχει φυγει απο 'κει και αναμενεις οπως και γω, περιπου δυο με τρεις βδομαδες κατα μεσο ορο. Οποτε αναμονη!!!
  15. gpl

    Jiayu G4S

    γεια σας και πάλι το παρήγγειλα και γω χθες από vickmall και αναμένω! "The item will be declared at low value"$15-$30", "home and garden" as gift to help you avoid customs tax. If you want buy it, we can give you an earphone not original but good quality, we will send plug dust and mini phone stand, silicone case and screen film as gifts" αυτή ήταν η προσφορά που μου κάνανε!!! Σε πόσες μέρες δείχνει το tracking number που βρίσκεται το δέμα?
  16. gpl

    Jiayu G4S

    Παιδιά γειά σας και από μένα. Σκέφτομαι να το πάρω απο εδώ, http://www.vickmall.com/checkout/cart/ είναι αξιόπιστο το site η να κοιτάξω απο άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  17. το αρχειο lang στο primo ειναι zip. πως το κανουμε gro??
  18. οχι!!! με file transfer ναι!!!!!!!
  19. οταν το πηρα, Τεταρτη μετα το Πασχα, ειχα το ιδιο προβλημα, σημερα το ξαναδοκιμασα γιατι ελειπα εξωτερικο και ολα οκ!!!
×
×
  • Create New...