Jump to content

sapphire86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sapphire86

  • Ημ. Γέννησης 26/12/1986

sapphire86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά οι άνθρωποι σ' αυτή τη vodafone δεν παίζονται με τίποτα. Έχω το internet unlimited 3gb για το κινητό, κι εκεί που είμαι 4 ημέρες πριν τη λήξη των GB, μου έρχεται sms ότι έχω φτάσει το 80% της χρήσης στο internet. Όλα καλά ως εδώ, την επόμενη ημέρα όμως έρχεται sms ότι έφτασα το όριο χρήσης δεδομένων και φυσικά η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα. Η εφαρμογή της vodafone μου έδειχνε ότι απομένουν άλλα 520MB, κι ο μετρητής του android έλεγε πως έχω καταναλώσει 2,47 GB. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι είμαι στα 2,97 GB κι ότι η εφαρμογή τη vodafone δεν μετράει σωστά, αφού δείχνει ό,τι δείχνει και το σύστημά τους, το οποίο επίσης δεν μετράει σωστά. Κι αναρωτιέμαι... μας δουλεύουν; Και στην τελικά αφού το δικό τους σύστημα έχει πρόβλημα, γιατί δεν το διορθώνουν ή να το ρυθμίσουν προς όφελος του πελάτη; Δεν νομίζω να αποκλίνει 500MB το σύστημά τους, είναι 20% απόκλιση, αν σκεφτούμε ότι στα 2,5 GB μου μετράει άλλα 0,5 GB.. Στο λογαριασμό που εκδόθηκε, γράφει ότι κατανάλωσα περίπου 2600 ΜΒ... Έχει αντιμετωπίσει κανείς τόση απόκλιση;
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχω εταιρικό πακέτο με 4 γραμμές και στη μια γραμμή, τη δική μου, έχω unlimited internet. Λόγω πολλής χρήστη, κατάφερα και ξεπέρασα τα 3GB που είναι το όριο του μήνα, και απο δω και πέρα η ταχύτητα είναι εξαιρετικά χαμηλή. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό το φαινόμενο; Η vodafone ανακοινώνει ότι μειώνει την ταχύτητα, αλλά περίμενα ότι θα τη μειώσει π.χ. στο μισό, το πολύ 1/3 ή 1/4.. Μου φαίνεται ότι τη ρίχνει στο 1/100 από ότι πριν τα 3GB... Εχω απενεργοποιήσει τις εικονες στους browsers, και με το ζόρι φορτώνουν οι σελίδες.. και πολύ αργά... Υ.Γ. Η συσκευή μου ειναι Sony Ericsson Ray.
  3. Το music player είναι κατώτερο από αυτό του W995i, επειδή σου δείχνει μόνο καλλιτέχνη (artist) και όνομα τραγουδιού (track name) στην οθόνη αναπαραγωγής. Δεν δείχνει σημαντικές πληροφορίες, όπως όνομα δίσκου (album), συνολική χρονική διάρκεια album, αριθμός κομματιών album κ.α. Επίσης, κατά την αναζήτηση τραγουδιού από τη λίστα "Όλα τα τραγούδια", σου επιτρέπει να πληκτρολογήσεις μόνο έναν χαρακτήρα, κι αν π.χ. έχεις πολλά τραγούδια που αρχίζουν από Τ (που είναι συνηθισμένο), πρέπει να ρολλάρεις κρατώντας πατημένο το "κάτω πλήκτρο" μέχρι να φτάσεις στο κομμάτι που θέλεις (χρονοβόρο)... Κατά τα άλλα σαν κάμερα είναι πολύ καλό για 5Mpixel, η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, η ευκολία είναι γνωστή ως SE, αλλά η διαχείριση μουσικής είναι ένα κλικ κάτω από το w995i, και δυστυχώς πολλά κλικ κάτω σε σύγκριση με Nokia μουσικά τηλέφωνα.
  4. Μόλις το παρήγγειλα για ένα γνωστό μου, θα αντικαταστήσει ένα Nokia 5320 XpressMusic. Ελπίζω οι δυνατότητές του στη μουσική να είναι ανάλογες - ή και ακόμη περισσότερες - σε σχέση με το 5320. Πάντως ένα Sony Ericsson Hazel (J20i) που δοκίμασα, ήταν "τυφλό" στην πλοήγηση τραγουδιών σε σχέση με το Nokia, το οποίο σου δίνει πολλές δυνατότητες και σου δείχνει περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το SE. Ακόμη και το δικό μου W995i που είναι και walkman, στερείται κάποιων λεπτομερειών που είχε το Nokia 5320...
  5. Είχα το HBH DS-980 και μου χάλασε το καλώδιο από το αριστερό ακουστικό μόνο. Φυσικά και μου το πέρασαν στην εγγύηση, αλλιώς θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε, αλλά επειδή δεν υπήρχε πλέον διαθέσιμο το DS-980, μου πρότειναν το MW600. Το MW600 είναι πολύ καλό, εξαιρετικό θα έλεγα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το αφής volume control που δεν έχει καλή αμεσότητα. Κατά τ' άλλα , η ποιότητα ήχου, η αυτονομία, το ραδιόφωνο, η εμφάνιση και η ευχρηστία είναι τα δυνατά του σημεία. Σ' εμένα λειτουργεί κανονικά η εμφάνιση της επαφής στον οθόνη, αλλά δεν μπορώ να μπω στον τηλεφωνικό κατάλογο και να καλέσω την επαφή που θέλω μέσω του ακουστικού, κάτι που γινόταν στο DS-980. Το σύνδεσα και με 2ο τηλέφωνο, το οποίο ήταν nokia 5320 musicexpress, αλλά έγινε ψιλομπάχαλο. Με το nokia δεν ξεκινούσε το mediaplayer πατώντας το play από το ακουστικό, ούτε πατώντας το play του 5320, αλλά έπρεπε να μπαίνω στο music player από το μενού και να επιλέγω άλμπουμ για να παίξει... Μετά τα πλήκτρα προηγούμενο/επόμενο δούλευαν κανονικά.
  6. Τελικά αγόρασα αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569172 (δεν αναγράφει κάτι για την κλάση) και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά, όπως και πριν που είχε αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785 που είναι class 6. Κατά τη μεταφορά αρχείων από την πρώτη κάρτα στο σκληρό δίσκο, οι ταχύτητες ήταν περί τα 12-13MB/sec και από το σκληρό δίσκο στην δεύτερη κάρτα οι ταχύτητες ήταν περί τα 9-10MB/sec, άρα υποθέτω πως και η 16άρα Sandisk είναι class 6. Αυτή τη στιγμή ανανεώνεται η μουσική βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο και όλα δείχνουν ok. Όσον αφορά την έκδοση λογισμικού, το τηλέφωνο έχει την 3.26 και το nokia update μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει πιο καινούργια έκδοση για το τηλέφωνό μου, παρόλο που διάβασα εδώ πως υπάρχει η 4.13. Καμιά λύση;
  7. Καλά που μου το θύμισες, επειδή η 8άρα που έχει τώρα πρέπει νά 'ναι class 4. Και η class 2 ίσως είναι σχετικά αργή. Αν και γενικά με την 8άρα τώρα είναι ok. Θα το σκεφτώ για 16άρα λόγω τιμής: 20 ευρώ η 8άρα vs 55 ευρώ η 16άρα είναι μεγάλη διαφορά... Τέλος, στο site της nokia γράφει πλέον ότι υποστηρίζει και 16άρα SDHC, χωρίς να αναφέρει κάτι για το λογισμικό ου τηλεφώνου (π.χ. από το τάδε λογισμικό και μετά) άρα πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα ασυμβατότητας.
  8. Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για τα λεφτά του, απλά τα σπάει. Το έχει ένας θείος μου, με 8άρα κάρτα μνήμης (δεν θυμάμαι μάρκα) και το έχει λιώσει κυριολεκτικά στην ακρόαση mp3, από μεγάφωνο κυρίως, και το τηλέφωνο δουλεύει ρολόι. Τώρα σκέφτομαστε να το κάνουμε 16άρι, με κάρτα μνήμης αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569172 Τι λέτε; Το τηλέφωνο θα συνεχίσει να είναι κανόνι έτσι όπως είναι τώρα; Ή παίζει και να κολλάει λόγω μεγέθους κάρτας; Υ.Γ. Τώρα η 8άρα κάρτα έχει περίπου 2400τραγούδια με ταξινόμηση καλλιτέχνη, άλμπουμ και είδους και η εύρεση του τραγουδιού γίνεται πολύ γρήγορα. Αυτό μάς ενδιαφέρει και στη 16άρα κάρτα.
  9. Έχω το W595 εδώ και 2 μήνες γενικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, ούτε έχει κάποιο τζόγο στο άνοιγμα. Βέβαια δεν κάνω και κατάχρηση στο μηχανισμό του slide, επειδή το χρησιμοποιώ μαζί με HBH-DS980.
  10. Κι εγώ σήμερα το αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση vlive που κυκλοφορεί και έχει μόνο 10MB ελεύθερα. Το θέμα είναι ότι με vlive το κινητό είναι πιο άσχημο, αργεί κι γράφει κι από πίσω vodafone. Επίσης, όλα τα παιχνίδια που έχει είναι trial, παίζουν μόνο μέχρι 45 δευτερόλεπτα... Τέλος, δεν βρήκα πως απενεργοποιείται το GPRS, επάνω αριστερά, αριστερά από τις γραμμές του σήματος μού δείχνει ένα G, θέλω να το σβήσω, γίνεται;
  11. Χθες πήρα κι εγώ αυτό το τηλέφωνο, σε χρώμα μάυρο-κόκκινο. Είναι πολύ όμορφο και πολύ εύχρηστο, αν και έχω να επισημάνω ότι το καπάκι μπαταρίας βγαίνει δύσκολα και μετά από 3 φορές που το έβγαλα ήδη έχει τζόγο. Ακόμη χειρότερο που περιλαμβάνει την κάρτα μνήμης δίπλα στην μπαταρία και δεν έχεις άμεση πρόσβαση. Δυστυχώς έχω έκδοση vodafone live, αλλά μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος. Αντικατέστησε ένα W660 το οποίο λειτουργούσε άψογα, αλλά αφού είχα επιδότηση το πήρα!
  12. Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω αυτό το τηλέφωνο για κάποιον που μου το ζήτησε. Απο μπαταρία πως πάει? Στα τραγούδια με ενδιαφέρει. Εσείς που το έχετε και ακούτε τραγούδια, ελληνικούς τίτλους/tag δείχνει; Επίσης, με το ηχείο σε λειτουργία πόση ώρα αντέχει (στο περίπου); Ευχαριστώ προκαταβολικα!
  13. Είμαι κάτοχος του DS980 κι εγώ κι έχω να πω πολύ καλά λόγια! Εξαιρετική ποιότητα ήχου, μοναδικές λειτουργίες (εμφάνιση καταλόγου & τελευταίων κλήσεων)... δηλαδή δυνατότητες που ούτε καν φανταζόμουν ότι θα είχε ένα bluetooth headset... Έχει δυστυχώς και μερικές μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη clip, ο νέος φορτιστής (το παλιό μου HBH-610 είχε φορτιστή ίδιο με τα παλιά SonyEricsson, το DS980 έχει εντελώς διαφορετικό)... και η σχετικά μικρή αυτονομία... ακούγοντας mp3 128kbps μου κρατάει περίπου 3-4 ώρες... περίμενα μεγαλύτερη αυτονομία στην ακρόαση μουσικής, αφού και αυτός ήταν ο κύριος σκοπός που το αγόρασα... Επίσης, περίμενα κατά την ακρόαση μουσικής να φαίνονται όλες οι πληροφορίες του tag του mp3, και όχι μόνο ο τίτλος.
  14. Ναι, η Vodafone έχει μια κακιά συνήθεια να καταστρέφει τα menu των κινητών τηλεφώνων... Με ψιλοχάλασε το γεγονός ότι δεν παίρνει μεγαλύτερη των 2GB κάρτα μνήμης, καθώς επίσης και το ότι δεν έχει flash & auto focus --> βγάζει ελαφρά χειρότερες φωτογραφίες από το K750i που είχα πριν. Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω το K770i που είχε κάτι λιγότερο από 20 ευρώ διαφορά με το W660 που πήρα τώρα, αλλά επειδή δεν μου άρεσαν τα πλήκτρα του και το έχει και η αδερφή μου είπα να μην έχουμε το ίδιο...
  15. Χθες αγόρασα κι εγώ το W660, δυστυχώς Vodafone Live, δηλαδή με αλλαγμένο μενού. Αρχικά μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, πιστεύω θα έχει και μεγάλη αυτονομία λόγω μπαταρίας. Θα βάλω και μια M2 2GB γιατί με την 512MB που έχει τώρα χωράει λίγα mp3...
×
×
  • Create New...