Jump to content

wnegro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wnegro

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

wnegro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. οχι δεν το εχω κανει jb ... υπαρχει κανενας τροπος που μπορω να το κανω (να δω τους φακελους) ισως καποιο αλλο προγραμμα? οπως επισης απο το τελευταιο itunes δεν μπορω να τραβηξω την μουσικη που εχω στην συσκευη μου.
  2. καλημερα.. το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι δεν μου εμφανιζει τους φακελους παρα μονο τις φωτο απο το camera roll .. εχω windows xp. ευχαριστω
  3. που μπορω να το βρω? δεν βρισκω καποια απαντηση ...
  4. sorry αλλα εγω δεν μπορω να δω ουτε τις φωτο που εχω στο τηλ μου περαν του camera roll ουτε τα τραγουδια.. θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω στο pc μου φωτογραφιες που εχω σε φακελους κ μουσικη απο το iphone 4s.. εκανα format στο pc κ δεν τα εχω .. οπότε θελω να τα περασω απο το τηλ/νο.. (αν μπορει καποιος να μην μου πει οτι εχει απαντηθει )
  5. καλησπερα, θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω στο pc μου φωτογραφιες που εχω σε φακελους κ μουσικη απο το iphone 4s.. εκανα format στο pc κ δεν τα εχω .. οπότε θελω να τα περασω απο το τηλ/νο.. Ευχαριστώ
  6. Καλησπερα θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος να μην εμφανιζονται οι φιλοι μου σε κανεναν... ουτε στους φιλους μου?
×
×
  • Create New...