Jump to content

teo_73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teo_73

  1. Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω.Για 5-6e αξιζει μια δοκιμη.
  2. Κωστα καλησπερα! Και μ αυτο δε θα κανω δουλεια αν το παραγγειλω? Thx. http://www.ebay.com/itm/USB-Micro-OTG-Card-Reader-HUB-MHL-to-HDMI-HDTV-TV-Adapter-For-Galaxy-S3-S4-Note2-/221478696621?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item339128b6ad
  3. Φιλε nasbar 1000 ευχαριστω:respect:1 απο τα 3 θα γινει το mouse μου.Και παλι ευχαριστω!:)
  4. Σε ευχαριστω πολυ φιλε Κωστα για την απαντηση.:)Οχι για την ωρα δε με πολυενδιαφερει αυτο.(Super ειναι παντως);)Θελω απλα να κανω τη δουλεια μου με ενα mouse.Ψαχτηκα χθες στο ebay αλλα δεν εβγαλα ακρη καθως στα απαντητικα mail δεν μου εγγυοταν κανεις οτι θα δουλευει... Μηπως μπορεις να μου πεις πιο mouse εχεις ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει και σε μενα? Να υποθεσω οτι εαν παρω οποιοδηποτε mouse me otg καλωδιο θα λειτουργει.Σε ρωταω γιατι μου τα μασανε απ τη SAMSUNG.Μου λενε δε μπορουμε να ξερουμε ακριβως γιατι εμεις δε βγαζουμε mouse οποτε δεν εχουμε δοκιμασει και κανενα...Σε ευχαριστω και παλι:)
  5. Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα.Ειμαι κατοχος SM-T310 (του απλου).Ψαχνω ενα mouse που να ειναι συμβατο με το ταμπλετ.Μου ειπαν απ τη samsung οτι μονο mouse 3.0 η 4.0 ειναι συμβατο.Εχει καποιος απο εσας ποντικακι συμβατο ωστε να παρω και εγω το αναλογο? Εχω δει μερικα 3.0 που κανουν κανα 20-30e περιπου αλλα θα ηθελα να συμβουλευτω και εσας που ειστε γνωστες.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.:)
  6. teo_73

    Honor (U8860)

    Καλησπερα και απο μενα παιδια.Κατοχος και γω του honor εδω και 6 μερες και εγω,και αυτο που θα ηθελα να σας ρωτησω ειναι ποια mini sd ειναι καλη για το κινητο μας? π.χ καποια τετοια θα παιζει απροβληματιστα τα video 720p ? http://www.cosmodata.gr/product/78083/?ref=bestprice.gr Εσεις ποια εχετε? Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  7. teo_73

    Honor (U8860)

    Καλησπερα παιδια.Εδω να πω ενα συγνωμμη :O διοτι ειπα οτι ( καποιο παιδι ειχε αναφερει εδω το expansys ) Να διορθωσω για να μη ψαχνει και καποιος αδικα στις προηγουμενες σελιδες οτι ειχα δει τη παρουσιαση εδω http://www.myphone.gr/d/huawei/honor.169/hands-on/ απο τον Μythozz.
  8. teo_73

    Honor (U8860)

    Σ ευχαριστω πολυ CaptainMorgan :) Σημερα θυμηθηκα οτι καποιο παιδι ειχε αναφερει εδω το expansys και μολις γυρισα απ τη δουλεια εψαξα και το βρηκα και εκει με το καπακι αυτο. :)
  9. teo_73

    Honor (U8860)

    Καλησπερα παιδια.Θελω το συγκεκριμενο τηλεφωνο εδω και ενα μηνα.Αλλα το θελω με το σαγρε καπακι (σε μαυρο) και κανενα απ τα μαγαζια δε ξερει να μου πει αν το εισαγει με το γυαλιστερο καπακι (που αφηνει δαχτυλιες) η με το σαγρε που το θελω. Και μια που κανεις δε μπορει να με βοηθησει ειπα να ρωτησω εσας που το εχετε.Αν καποιος το εχει με το σαγρε μηπως μπορει να μου πει απο που το πηρε? Και τι γραφει στο πισω μερος στη κατω πλευρα? Ηοnor η Google? Ευχαριστω εκ των πρωτερων :)
×
×
  • Create New...