Jump to content

seether

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by seether

  1. γεια σας παιδια εχω και εγω το kp500 και ψαχνω να βρω προγραμματακι για track id ξερεται αν υπαρχει? και αν ναι που μπορω να το βρω?
  2. ναι απο εκει ειναι το trial η για να τον αγορασεις ξερεις απο που θα τον βρω σπασμενο?
  3. γεια σας παιδια εχω εγκαταστησει το ndrive v10 στο χ10 μπορειτε να μου πειτε που θα βρω χαρτη για την ελλαδα ;
  4. molis ebala to garmin 5.0.0.10 kai brika ton xarti Auto_Drive_Hellas_v1.70_el alla den lei pou kai pos na to balo xerete tin lisi? kai episis den mporo na bro tin 5.0.0.40 gia mobile windows xerete poy the tin bro? thanks prokatabolika
  5. thanks για αυτο....αλλα ξερει κανεις τι πεζει με τις εικονες? εκτος απο το να τις μετατρεψω ? καπως θα γινεται
  6. γιατι μολις βαζω μια εικονα δεν την δειχνει σε full screen στο 1ο πανελ? πως αλλαζει αυτο?και επισεις δεν μπορω να βρω που βαζουμε εναν δικο μας τραγουδι για να χτηπαει οταν ερχεται μνμ πος το αλλαζω αυτο?
  7. που μπορω να βρω το coreplayer ?και μια καλη σελιδα για προγραμματακια? το κατεβασα 2 φορες και δεν μπορεσα να το βαλω μου λεει συνεχεια (unexpected program please send "crash.txt"to the developers. ?????? τη να κανω?
  8. ειχα στειλει το ιδιο βιντεακι σε ενα omnia και με το ιδιο προγραμμα το επαιξε κανονικα δεν επρεπε να τα παιζει αμεσος? εσενα σου τα παιζει?
  9. γεια εχω αγορασει το χ1 και το windows media player δεν μου αναγνωριζει τα avi και τα divx γιατι? υπαρχει καποια αναβαθμιση?
  10. γεια σας εχω αγορασει το χ1 και εχω μια απορια πως γινεται να αλλαξω την γλωσσα στα ελληνικα......γινεται ? αλλα και παλι ειναι και γ......:X τα κινητα
×
×
  • Create New...