Jump to content

thatsme

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thatsme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ας φτιάξει κάποιος μια checklist όπου θα αναφέρει όλες τις εφημερίδες που γενικά έχουν προσφορές. Αυτή η checklist θα συμπληρώνεται κατά το δυνατόν κάθε Παρασκευή. Όποιος έχει παραπάνω πληροφορίες θα μπορεί να τις ενσωματώνει.
  2. Το Videoclub στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής φούνταρε και όλο το υλικό του είναι στον κάδο έξω από αυτό. Με λίγο ψάξιμο μπορεί κάποιος να βρει κάτι καλό.
  3. Οι εκλεκτοί έχουν ψηφίσει μέχρι και το 10ο επεισόδιο!!! Αν ήμουν εκλεκτός και είχα ήδη δει τα 10 πρώτα επεισόδια δεν νομίζω να με ένοιαζε να ένοιαζε να ψηφίσω στο imdb ή οπουδήποτε αλλού.
  4. Όσοι ρίχνουν βέλη για το LOST, να το πάρουν απόφαση ότι η σειρά αυτή είναι. Στοχεύει σε κοινό με ανοιχτό μυαλό που σκέπτεται και ψάχνεται και όταν τελειώσει το επεισόδιο συνεχίζει να σκέπτεται και να ψάχνεται. Όσοι θέλουν να δουν κάτι, να χαλαρώσουν και μετά να ξεχάσουν τι είδαν, υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες σειρές.
  5. Τα κανάλια το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μας δείχνουν την επόμενη από την προβολή τους τα επεισόδια των αμερικάνικων σειρών. Το επίπεδο των ελληνικών σειρών είναι τραγικό. Τρίζουν τα κόκαλα των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μόνο έτσι θα με σταματήσουν από το να τα ‘’παίρνω από έξω’’. Από υπότιτλους οι αγγλικοί είναι αρκετοί. Όπως σταμάτησαν το greektvsubs, θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι και για τα torrents. Η ιστορία έχει δείξει ότι αυτά λειτουργούν σαν την Λερναία Ύδρα. Ένα κλείνεις, πέντε ανοίγουν.
  6. Και τώρα να ρωτήσω κάτι επί τους θέματος. Τελικά τι έγινε με την πτήση?Ποιος σκότωσε τους επιβάτες και γιατί?Δεν κατάλαβα τι έπαιξε με τη συνομιλία μεταξύ του ΣΚΟΤ και του δίδυμου αδερφού. Σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει ο J.J. Abrams με τη μέχρι τώρα δουλειά του (ας αφήσουμε έξω το Cloverfield) περιμένω μια σειρά με αρχή και τέλος, με ειρμό στην σκέψη του, σημασία στη λεπτομέρεια και μεγάλες ανατροπές. Όπως και στο Lost, το λουκουμάκι ερχόταν στο τέλος, κρατάω τα τελευταία λεπτά κάθε επεισοδίου για τη συνέχεια και περιμένω ανατροπές.
  7. DuckTales: The Movie - Treasure of the Lost Lamp http://www.imdb.com/title/tt0099472/
  8. Δώρα δίνει κάποιο από αυτά? Εκτός απο τη χαρά του παιχνιδιού μας δίνουν τίποτα άλλο?
  9. Διάβασα όλες τις σελίδες του topic και είδα την μεγάλη συμμετοχή που υπήρχε σε διαγωνισμούς footballmanager. Όλοι εσείς από το 2007 δεν ξαναπαίξατε? Μπορεί κάποιος να μου πει τον λόγο που σταμάτησε? Απλά απο περιέργεια ρωτάω.
  10. Εγώ έχω πάρει αυτά: The Matrix ΘΕΜΑ 6/11/05 Matrix Reloaded Βήμα 11/9/05 Matrix Revolutions ΘΕΜΑ 1/10/06
  11. Την κυριακή είδα στο πρόγραμμα του αντ1, οτι το Alias δεν υπήρχε. Από την τσαντίλα μου για το κόψιμο της σειράς, ακόμα και εγώ που λόγω χρόνου και ποιότητας (του download) ήμουν κατά του download, τώρα αφήνω μέρα νύχτα ανοικτό τον υπολογιστή και κατεβάζω όλες τις season. Πριν από λίγο είδα οτι ο αντ1 συνεχίζει την προβολή του Alias κάθε κυριακή. Too late now, ήδη κατέβασα την 2η season και πάω για τρίτη. Κάποια κανάλια δεν πάνε τυχαία χάλια...
  12. Αγόρασα Βήμα, Θέμα, Έθνος. Πήρα τις ταινίες και έδωσα τις εφημερίδες στους γονείς μου. Και οι τρεις ταινίες είναι masterpieces. Όποιος τις θέλει και δεν τις πάρει από τις εφημερίδες με 4€, ας τις πάρει από αλλού με 15€. Ο χρόνος ειδικά τις Κυριακές είναι πολύτιμος και προτιμώ να τον δώσω σε κοπέλα, φίλους και ποδόσφαιρο παρά να διαβάζω άρθρα κάποιων που τελείωσαν ένα ΙΕΚ. Για ενημέρωση αν δεν σου κάνει το in.gr δες ΝΕΤ. Ο γραπτός λόγος έχει το πλεονέκτημα να σου δίνει χρόνο να σκεφτείς, πριν γράψεις @@@.
×
×
  • Create New...