Jump to content

parasense

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by parasense

  1. Γεια σας παιδιά, παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 358064015409455 Σας ευχαριστώ!
  2. Παιδιά με την αλλαγή product code όλα οκ με το nemesis, το πρόβλημα υπάρχει στην σύνδεση Νοκια software updater με το κινητό, όταν κάνω την σύνδεση κινητό-Pc suite το αναγνωρίζει μια χάρα, βέβαια στην αρχή μου ζητούσε τα usbser.sys και usbser_lowerfltj.sys για να συνεχίσει, τα βρήκα με την αναζήτηση και έγινε η σύνδεση. Όταν κάνω έλεγχο για νέες αναβαθμίσεις στο Nokia software updater μου βγάζει εκείνη τη στιγμή ότι το κινητό αποσυνδέθηκε, όταν κλείνω το Nokia software updater το κινητό συνδέεται αυτόματα, και η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται συνέχεια. Μήπως να το πάω τελικά στο nokia club για να μου το κάνουν? ξέρει κανείς πόσα πέρνουν? Παιδιά άκυρο, τελικά έγινε η αναβάθμιση :DDDDD ευχαριστώ ρε συς, τέλεια δουλειά στο φόρουμ, να στε καλά και συγνώμη και για το πρίξιμο, είμαι newbie σε αυτά.
  3. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά, και κάτι τελευταίο, αν αλλάξω το product code με αυτό το πρόγραμμα που αναφέρετε το nemesis, θα ξεvodafonιστεί και θα μπορώ να κάνω την αναβάθμιση 30.0.015, ή είναι κλειδωμένο απο χέρι και ότι και αν κάνω αναβάθμιση δε γίνεται?
  4. Γεια σας παιδιά, σχετικά με την αναβάθμιση σε N95, πατώντας *#000# μου βγάζει αυτό: "V 12.0.013 19-06-07 RM-159 Nokia N95 (96.01)" Προσπάθησα να βρω στο net, αν έχω στο κινητό το πιο νέο λογισμικό ή αν έχω κάποιο παλιό και χρειάζεται αναβάθμιση, αλλά δε βρήκα τον τρόπο να δω πια είναι η πιο καινούρια version, μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται αναβάθμιση; Θα αναφέρω πως αγόρασα τη συσκευή απο Vodafone χωρίς σύνδεση, μήπως παίζει και αυτό ρόλο.
  5. Γεια σας παιδιά, ψάχνω πολύ καιρό ένα τραγούδι, δεν ξέρω καλλιτέχνη, μόνο οτι μέσα λέει : ..ουζάκι ουζάκι marlboro τσιγαράκι..
×
×
  • Create New...