Jump to content

FiLLio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FiLLio

  1. Καλημέρα παιδια, Θα ήθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που εχω. Αγόρασα το Xiaomi Note πριν 3 μηνες περιπου απο το merimobiles. Ολα πηγαιναν καλα μέχρι που πριν 2 μέρες σταματησε να δουλευει το touchscreen χωρις να κανω απολύτως τίποτα (συγκεκριμένα πήγα να απαντήσω σε μία κλήση και απλα δεν μπορούσα). Αφού το έψαξα λίγο και δοκίμασα τα πάντα έκανα και factory reset και παλι τιποτα. Ετσι επικοινώνησα με την τεχνικη υποστήριξη των meribobiles και μετα απο 2(!) μέρες πήρα απάντηση την εξής: Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πληρώσω εφόσον εχω ενα χρόνο εγγυηση και δεν εκανα κακη χρηση αλλα ειναι καθαρα θεμα ελατωματικου hardware. Εχεις κανεις εμπειρια σε κατι παρομοιο? Προς το παρον εκανα το "return order" και περιμένω απαντηση..
  2. Εχει αγορασει κανεις το note 3 απο ebay.co.uk η να ξερει καποιος τι ακριβως παιζει με το τελωνειο?
  3. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι οταν διαβαζω κατι τετοια ποστ αν ολοι εσεις που κατηγορειται οτι γκρινιαζουμε γιατι ενα κινητο ανεβηκε ξαφνικα 80+ ευρω απο οτι ειχε, το κανετε γιατι αν το παρει καποιος φτηνοτερα απο οτι το πηρατε εσεις ειναι σαν να σας κλεβει. Μονο αυτο μπορω να συμπρερανω διαβαζοντας μερικες απαντησεις. Και ναι δεν δικαιολογειται η ανοδος της τιμης οταν το ιδιο το myphone ποσταρει αρθρα και λεει galaxy S5 πρωτο σε πωλησεις, και εσεις λετε οτι ανεβηκε το note 3 γιατι απετυχε το S5.
  4. Καλη επιτυχια σε ολους! (σε εμενα περισσοτερο)
  5. Καλησπερα παιδιά, Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Θελω να παρω το p6 σε ροζ χρωμα το οποιο ειναι λιγο δυσευρετο και δεν ειχα σκοπο να δωσω 400 ευρω στα public. Το βρήκα στα 279 (με μεταφορικα και φορους παει 300) απο το amazon.de, απλα δεν είμαι σίγουρη τι ακριβως παιζει με την εγγυηση. Δεν αναφερει κατι, αλλα εχει μια επιλογη να δωσω +50 ευρω για 2 χρονια εγγυηση. Αυτο σημαινει 2 extra σε οτι δινει το αμαζον η δεν εχει καθολου εγγυηση και πρεπει να την αγορασω εγω ? Εχω δει που το εχει στα 271 στο merimobiles αλλα δεν νιωθω πολυ σιγουρη στο να παραγγειλω απο κινα κυριως λογο τις εγγυησης παλι. Αν εχει καποιος να προτινει καποιο εναλλακτικο μαγαζι που να εχει το ροζ συγκεκριμενα θα το εκτιμουσα!
  6. Παραθετω ποστ που εγινε προχτες στο φορουμ στο οποιο παραπεμπει το ελληνικο site της HTC: HTC Wildfire - έρχονται και άλλα χρώματα στην Ελλάδα! by killer Δημοσιεύθηκε την 27-08-2010 07:51 0 Σχόλια Αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται το Wildfire σε μαύρο, λευκό και κόκκινο στην Ελληνική αγορά! Η Vodafone διαθέτει μόνο το καφέ, ενώ το δίκτυο λιανικής θα μπορεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες του και με τα 4 χρώματα!
  7. Μολις ανακαλυψα ενα site που εχει pacman σε διαστασεις 240x320 και ειναι η κλασικη εκδοση του παιχνιδιού...:D http://www.clubmogames.com/game-2414-Pac-Man.J2ME-v1.1.1-(240x320)
×
×
  • Create New...