Jump to content

ba04091

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ba04091

  1. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Ρε παιδιά πήρα ένα 9860 από Γερμανία αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Δεν πιάνει η συσκευή 3G με τίποτε. Η κάρτα μου έιναι κομπλέ και εννοώ πώς σε άλλες συσκευές πιάνει κανονικά. Στο BB τπτ. Έκανα κάποιες αλλαγές μίλησα με Vodafone αλλά τπτ. Αυτό που είδα είναι ότι η RIM που φοράει είναι Vodafone UK. Παίζει η Vodafone στην Ελλαδα να μην το αναγνωρίζει? Μπήκα εδώ https://swdownloads.blackb...E35FB3C4.node1 αλλά δεν έχει για το 9860 τπτ. Την πάτησα? Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη για να δω και εγώ αν θα το κρατησω ή αν θα το πουλήσω γιατι ΒΒ χωρίς 3G δεν νομίζω ότι στέκει. Φιλικά, Βασίλης.
  2. Ευτυχώς φέτος τελειώσαμε γρήγορα με το ΦΠΑ και τις εκκαθαριστικές και τώρα έχει αρχειοθέτηση για να κάνουμε χώρο για φορολογικές! Θα εκτιμούσα αν μου έλεγες την λύση, μπας και το γλυτώσω γιατί λόγω δουλειάς το iPhone έχει καταντήσει πολυεργαλείο. Αναφέρεσαι σε αυτό το videaki στο youtube με το καθάρισμα με Alcohol? Σε ευχαριστώ πολύ.
  3. Όχι. Λογιστής είμαι όποτε το κινητό με ακολουθεί στην εφορία και τις Δ.Υ. καμία επαφή με κακουχίες, χώματα κλπ...
  4. Παίδες καλησπέρα... Έχω μια απορία. Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4S 16GB. Το έχω 1 μήνα και κάτι και ξαφνικά το Σάββατο απέκτησα ένα πρόβλημα με το Home Button. Ενώ αποκρίνεται κανονικά σε όλες τις λειτουργίες του όταν το πατάω αρχικά κάνει έντονο θόρυβο για μερικά πατήματα και μετά ηρεμεί ( όσο πιο περιγραφικά μπορώ να το πω ακούγεται ενα κρακ κρακ ). Είναι εντός εγγύησης και μπορώ να το στείλω πίσω. 2 τα ενδεχόμενα. Ή refurbised ή αντικατάσταση. Τι να κάνω? Από την μία φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι θα μου στείλουν από την άλλη αν κάποια στιγμή το Home Button κλατάρει εντελώς δεν ξέρω αν θα με καλύπτει η εγγύηση... Σημείωσει ότι το iPhone δεν έχει πέσει πότε ούτε έχει έρθει σε επαφή με άμμους κλπ... Σε δερμάτινη θήκη από την πρώτη μέρα και στην τσέπη. Σας ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν! Δουλεύω δύο μέρες την 6.0.0.448 εδώ και δύο μέρες! Δεν ξέρω αν είναι πολύ, λίγο ή εντελώς αμελητέο! Έχω λοιπόν να παραθέσω τα εξής. Έχει βελτιωθεί κατά πολύ η ταχύτητα στο 3G. Υποστηρίζεται σε ορισμένα sites κατά 100% το javascript από τον BB browser ενώ πριν σε πολλά δεν έπαιζε μπάλα. Μπορώ να πω ότι έχω δει και μία μικρή διαφορά στο σήμα! Γενικά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο αρνητικό ακόμα και στην ταχύτητα και μπορώ να πω ότι κάνω μεγάλη χρήση σχεδόν όλων των υπηρεσιών. Τέλος και για να μην σας κουράσω το App World δουλεύει κανονικά! Έχω κατεβάσει και free apps και επί πληρωμή!
  6. (εδώ) και περιπου 5 ωρες δουλευω την λικντ.παιδια μου φαινεται (πολύ) σταθερη και γρηγορη. Παντα σε 9700.εχω (όμως) μια χαζη απορια. Το BIS της vodafone το οποιο εχω τρεχει κανονικα η τωρα χρεωνομαι τα κερατα μου? Παντως τα βατομουρακια τα βλεπω διπλα στο 3G.
  7. Και καλά έκανες φίλε μου. Απλά ήθελα να διευκρινίσω αν χρησιμοποίησες την official απο το λινκ που έιχα παραθέσει. https://www.blackberry.com/Downloads...356FCC56D801D1 Δεν ρισκάρω προσωπικά να βάλω την έξι ακόμα γιατί κάπου με αγχώνει και βαριέμαι φορματ μπακαπ και τούμπαλιν. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
  8. Φίλε μου καλησπερα! Έβαλες την βερσιον που ανέφερα εγώ παραπάνω ή σου εμφάνισε το bb manager το O.S. 6??? Γιατί εγώ δεν το δοκίμασα το παραπάνω λινκ και το bb manager μου βγάζει απλά ένα upgrade της 5...
  9. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Ρε παιδιά έχω το 9700 και έχω λυσσάξει να βάλω το Ο.S. 6 και ψάχνω απεγνωσμένα αλλά δεν θέλω να βάλω leaked version και πάνω στο ψάξιμο βρήκα αυτό από επίσημο site της BB... https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do Έχει κανείς καμιά ιδέα??? ΣΩΣΤΟ URL : https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=15CF76466B97264765356FCC56D801D1
  10. Τώρα μην με πεις και κομπλεξικό αλλά είναι αντιαισθητικό πολύ. Είναι λες και το 9700 είναι ρέπλικα! λολ.. Τέσπα δεν ενοχλεί σε καμία περίπτωση απλά επειδή ήμουν έτοιμος για downgrade,wipe και μετά ξανά upgrade σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως είναι και καλά κανα bug.. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω πως πλέον όταν κλειδώνω το τηλέφωνο από το κουμπάκι του δεν εμφανίζει τα στοιχεία μου όπως πριν..Υπάρχει ρε παιδιά κανένα review της 5.0.0.680 να διαβάσω τι αλλαγές έγιναν? Παιδιά τελικά μετά από διαδοχικά downgrade και upgrade κατέληξα πως αυτά που προανέφερα είναι όλα αποτέλεσμα της 5.0.0.680...Οπότε προσωπικά δεν θα την προτιμήσω προς το παρόν..Αυτά όσον αφορά τις εντυπώσεις μου!
  11. Φίλε μου το έψαξα. Το ζήτημα είναι ότι δεν βρήκα κάτι για τις περιπτώσεις που είπα...Όλες οι αλλες γραμματοσειρές είναι κομπλέ... μόνο η αναγνώριση κλήσης κ το χρονόμετρο έχει πρόβλημα όπως προείπα...
  12. Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία. Έκανα upgrade σε 5.0.0.680 και παρουσιάστηκε το εξής...Όταν με παίρνουν τηλέφωνο η γραμματοσειρά που εμφανίζεται στην αναγνώριση κλήσης είναι πραγματικά μεγάλη όπως επίσης μεγάλη είναι και η γραμματοσειρά του μετρητή χρόνου ομιλίας όταν μιλάω... Καμιά ιδεά? Έχω το bold 9700.. Ευχαριστώ!
  13. Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω. Το σέρβις της vodafone για το iPhone είναι εξιδεικευμένο? Έχεις κανείς κάποια εμπειρία? Απλά σκέφτομαι να κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να το πάω στην vodafone μπας κ γίνει κανένα θαύμα επειδή είναι εντός εγγύησης το κινητό. Ευχαριστώ.
  14. Πες το στον μεθυσμένο άγνωστο που με πέταξε μέσα!!! :P:P:P....Πάντως αν υπάρχει έστω και κάποιος παιδιά να βοηθήσει.. Ψάχνω κατσαβιδακι να το ανοιξς αλλά από την άλλη το φοβάμαι. Αν και τι χειρότερο μπορεί να πάθει?? Tο έβαλα τώρα στο pc με usb και το pc βρήκε άγνωστη συσκευή...Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ελπιδοφόρο...
  15. Παιδια καλησπέρα...Το iPhone μου είχε ένα ατύχημα...Σε ένα πισίνα πάρτυ δεν κατάφερε να αντισταθεί και βούτηξε μαζί μου στην πισίνα..Αποτέλεσμα? Νομίζω όλη καταλαβαίνετε..Δεν ανάβει και δεν φορτίζει.Μετά βέβαια το μπάνιο έιχα την διάυγεια να το ξεπλύνω για να φύγγει το χλώριο..Έχει κανείς ιδέα αν σώζεται???????? Η πάνε τα 569,00....:(
  16. Καλησπέρα σε όλους, Ρε παιδιά έβαλα σήμερα το touchflo 3d που έχει παραθέσει κάποιος φίλος περίπου στην σελίδα 211-215 του φορουμ κ ενώ όλα τρέχουν κανονικά δεν μου βρίσκει ούτε τις φωτό ούτε τα βίντεο τα οποία έχω στην καρτούλα. και για να είμαι ειλικρινής όταν πατάω album δεν μου βγάζει άλλα υπομενού και κολλάει του σκοτωμού. καμια ιδέα! Και κάτι επιπλέον. Αυτό το πληκτρολόγιο που εμφανίζει με στο βιντεάκι στο youtube πιο είναι? Βασικά προσπαθώ να το κάνω λίγο πιο εύχρηστο για τα δικά μου δεδομένα. Ευχαριστώ.
  17. Βασικά ποτέ όσα χρόνια δουλεύω wm δεν τα βάζω στην κύρια μνήμη...Όλα στην κάρτα!Άρα να τα διαγραψω λες και να δοκιμάσω ε? Για να δούμε... Καμία τύχη δυστυχώς...
  18. Είναι πολύ πιθανό. Έκανα soft reset και πάλι τπτ. Αυτή την στιγμή είμαι με την καινούρια ρομ. Την οφισιαλ από το update της SE όπως είπα. Έχω εγκαταστήσει μέσα 4 προγράμματα. Το spb backup, το no data, skype και fingerkeyb.
  19. Καλησπέρα σε όλους κ από εμένα. Είμαι νουμπάς στο φορουμ κ ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πήρα το xperia και σαν καλό παιδί ήθελα να κάνω update από το site της SE. Αλλά τι έγινε. Κάποια αρχεία που είχα στην κάρτα από ελληνικά έγιναν ακαταλαβίστηκα και τώρα δεν μου επιτρέπει να τα σβήσω. Λέει ότι είναι κλειδωμένο η χρησιμοποείται. Τι να κάνω? Ευχαριστώ πολύ.
  20. Καλησπέρα φίλε μου και ζητάω συγγνωμη αν το θέμα που παραθλετω έχει ξανασυζητηθεί. Πήρα μόλις χθες το iphone από ένα φίλο ο οποίος το είχε ξεκλείδωτο και κανονικά με ελληνικό πληκτρολόγιο. Κάποια ρύθμιση όμως προκάλεσε την απώλεια του ελληνικού keyboard. Έψαξα μέσα στις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει. Το repp. mediaweb υπήρχε μέσα κανονικά όμως μετά από μία προσπάθεια μου να κάνω install το ελληνικό πληκτρ. μου έκανε και μια αναβάθμιση του ρώσικου και τώρα εμφανίζει μόνο ρώσικους χαρακτήρες ενώ με βάση την αντιστοιχία όταν το άλλαζα θα έπρεπε να ήταν ελληνικά. Ακόμα δεν μου εμφανίζεται πλέον στο installer/install το mediaweb ενώ στο sources υπάρχει. Η έκδοση μου ειναι η 1.1.4. Συγγνώμη που γίνομαι περιγραφικός απλά για να καταλάβετε. Τι πρέπει να κάνω? Και δεύτερον, ο μόνος τρόπος για να παίρνω αναφορές παράδοσης είναι *ΝΟΤ#. Έχω κάρτα ΤΙΜ. Και πάλι συγγνώμη για την φλυαρία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ( το παραπάνω μνμ τα έχω δημοσιεύσει αλλά είπα να κάνω κ μια προσπάθεια με pm) .Ευχαριστω πολύ
×
×
  • Create New...