Jump to content

whiteknight

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by whiteknight

  1. Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για αναβάθμιση από 4.2 Jellybean σε 4.4 Kitkat, ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ? Χωρίς root αν είναι δυνατόν. Θέλω να αναβαθμίσω ένα Turbo-X G580. Ευχαριστώ. ΥΣ Προς το παρόν θα δοκιμάσω αυτό, αλλά ψάχνω για κάτι καλύτερο πριν αρχίσω τα πειράματα.
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :) Θα μεταφέρω την ερώτηση στο άλλο θέμα.
  3. Γενική ερώτηση. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για αναβάθμιση από 4.2 Jellybean σε 4.4 Kitkat, ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ? Χωρίς root αν είναι δυνατόν. Θέλω να αναβαθμίσω ένα Turbo-X G580. Ευχαριστώ. ΥΣ Προς το παρόν θα δοκιμάσω αυτό, αλλά ψάχνω για κάτι καλύτερο πριν αρχίσω τα πειράματα.
  4. Αγόρασα αυτή για το Galaxy Tab S 10,5 Wi-Fi που έχω, Πολύ καλή και περιλαμβάνει πανάκι καθαρισμού, στυλό, και ζελατίνα προστασία οθόνης. Ταιριάζει άψογα στο tablet και αφήνει όλες τις εξόδους-εισόδους ελέυθερες.
  5. Βρε παιδιά, έλεος με τη συζήτηση για κάτι που δεν ισχύει κιόλας. Κανείς δε θα σας βάλει χέρι, χαλαρώστε.
  6. Φίλη μου, λάθος δρόμο πήρες. Την κακία και τη μικροψυχία δεν την αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Δε κατεβαίνουμε στο επίπεδο των ηλιθίων για να τους αντιμετωπίσουμε. Η λύση είναι πιο απλή. Ξεκινάς με πλήρη αδιαφορία. Δεν τους μιλάς αν δε σου μιλήσουν. Διακόπτεις κάθε επικοινωνία. Ζητάς τραπεζικό λογαριασμό να σου δώσουν να καταθέτεις τα νοίκια έτσι ώστε να μην υπάρχει καμμία επαφή. Παράλληλα κοιτάς για σπίτι. Κλαίνε στην αγορά οι ιδιοκτήτες των σπιτιών. (Νοικιάζαμε για γραφεία 150 τμ στα Βριλήσια με 650 Ευρώ, σε καλή περιοχή, και είπαμε στον ιδικτήτη 350 ή φεύγουμε και αμέσως είπε ναι.) Θα βρείς καλύτερο σπίτι με τα ίδια ή και λιγότερα λεφτά και άστους αυτούς να δούμε πότε θα το νοικιάσουν και τι ενοικιαστές θα βρουν. Το κάρμα δε χαρίζει, φίλη μου. Εσύ κοίτα μην παρασυρθείς και μπλέξεις.
  7. Τι λένε οι γυμνασμένοι του φόρουμ? Να το αγοράσω αυτό? και να πάρω και δύο 5κιλα και δύο 10κιλα για upper body? Εχω ήδη διάδρομο ηλεκτρονικό Sportek ST6765DX.
  8. Με λίγα λόγια, αγαπητή Nasia_the_slayer, όπως βλέπεις από τις απαντήσεις, το μέλλον σου διαγράφεται λαμπρό...στην πορνεία. Κατά τη γνώμη των συνφορουμιτών μας, όλα τα μοντέλα κάνουν πεζοδρόμιο... Για την αρχική ερωτησή σου, η Καγιά ξεκίνησε κάτι, αλλά δεν ξέρω αν το προχώρησε. Το ονόμαζε "Fashion Workshop by Vicky Kaya", κάνε ένα search στο Google. Επίσης κοίτα εδώ. Είναι από τα πιο αξιόπιστα γραφεία διεθνώς. Στείλε κανα book και ήλπιζε.
  9. whiteknight

    Madonna

    Ναι , ΟΚ μπορεί να λέει ότι θέλει και γούστο της και καπέλο της ΑΛΛΑ καλά θα κάνει να μην ασχολείται με τη χώρα μας αφού δεν έχει την παραμικρή ιδέα πως ζει ο μέσος Ελληνας. Αφού λοιπόν όπως λέει η κυρία "πεινάμε" δεν τη βλέπω να κάνει μερικές συναυλίες και να δώσει τα έσοδα υπέρ των "πεινασμένων" Ελλήνων. Μόνο σχόλια επί του ασφαλούς για να κάνει εντύπωση και να δείξει ντε και καλά ότι πονάει και ενδιαφέρεται για τη παγκόσμια ύφεση. Καθαρή δημιουργία εντυπώσεων χωρίς καμμία ουσία, κλασσική συνταγή της εν λόγω κυρίας χρόνια τώρα.
  10. Πολλές φορές όχι. Οσο και να σου φαίνεται παράξενο μπορεί ο χάρτης να πέρασε "στο ντούκου" γιατί αυτός/αυτή που έκανε τον τελικό έλεγχο είχε την προσοχή του/της στην αρτιότητα του θέματος και έχασε τη γραφιστική λεπτομέρεια. Προσωπικά αν δεν το είχα διαβάσει στο ντούκου θα τον πέρναγα το χάρτη γιατί κοίταγα τα υπόλοιπα. Κάτι άλλα που διαβάζω εδώ μέσα ότι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ υπάρχει παγκόσμια συνομωσία εναντίον μας... :heat:
  11. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά έχω δει και χειρότερα από γραφίστες. :mad: Μάλλον του φάνηκε πιο "κομψός" ο χάρτης κομμένος. (Δηλαδή εντάξει, έλεος, ήμαρτον με τον ****κα πως δεν έκοψε και την Πελοπόννησο...)
  12. Εμένα μάλλον μου κάνει για γκάφα. Προφανώς "μίκρυναν" το χάρτη για να φανεί πιο "ωραίος" στο σποτάκι. Αυτές είναι σαχλαμαρίτσες που κάνουν οι γραφίστες που τα ξέρουν όλα. Καλό θα ήταν να επισημανθεί στη Wind το λάθος, αλλά μην το ανάγουμε και σε μείζον Εθνικό ζήτημα. Ελεος.
  13. Αρα αύριο 8.30 - 9.30 το myPhone θα έχει ΜΗΔΕΝ χρήστες online? :D Cool story bro. :p
  14. Εδώ http://www.iatronet.gr/category.asp?cat_id=388 έχει ένα πλήρες άρθρο για τις κατηγορίες των ναρκωτικών ουσιών. Ναι, είναι αλήθεια ότι το χασίς ΔΕΝ προκαλεί σωματικό εθισμό όπως η Ηρωίνη και η Νικοτίνη ή το Αλκοόλ ΑΛΛΑ προκαλεί ψυχολογικό εθισμό, βαριεστημάρα, απώλεια στόχων και συγκέντρωσης. Η κάνναβης μπορεί να προκαλέσει και μακρύτερης διάρκειας (έως και 10 ημερών) οργανικού τύπου διαταραχές όπως σύγχυση, αποδιοργάνωση της σκέψης, συναισθηματική αστάθεια, παραλήρημα και ψευδαισθήσεις αλλά και κρίσεις πανικού αποτελούν ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Επίσης σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη, υπομανία, διαταραχές ύπνου, συμπτώματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Οι διαταραχές αυτές είναι συνήθως αναστρέψιμες μετά από σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της χρήσης. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή όχι μόνο με μπάφους, νταφού κ.λ.π. αλλά ακόμα και με τη νικοτίνη και αλκοόλ αν μπορείτε. Peace. :)
  15. Βρε παιδιά μια και ψωνίζετε Online υπάρχει κάποιο site που να έχετε δοκιμάσει να είναι εμπιστοσύνης? Ενδιαφέρομαι για ένα ρολόι στα 500-900 Ευρώ. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ. :)
  16. Για να ανακεφαλαιώσουμε τελικά η Orange που πήγε να ξεκινήσει στην Ελλάδα, δεν ξεκίνησε? Η είναι άσχετη η Orange με το θέμα συζήτησης. :confused:
  17. Οτι έχω ψωνίσει από amazon.com σε βιβλία και ταινίες ήταν πάντα άψογοι. Εκτός από το αμερικάνικο και το αγγλικό ήταν πολύ καλό.
  18. Εδώ είναι και ένα ενδιαφέρον ζήτημα στο οποίο ποντάρει η ταινία: Τι θα ήσουν ικανός να κάνεις αν η ζωή σου ήταν σε κίνδυνο; Σε γενικές γραμμές πολλά από τα στοιχεία της πλοκής κατεδαφίζονται με στοιχειώδη ανάλυση και η τελική ανατροπή είναι στην καλύτερη περίπτωση υπερβολική. Αρκετά καλή η ταινία,βία και παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. :shifty:
×
×
  • Create New...