Jump to content

philliakop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by philliakop

  1. Ευχαριστώ παιδες να ειστε καλα!!
  2. Θα πρέπει να το κανεις unbranded για να παρει την δευτερη Sim, δες εδω τις οδηγιες που μ ειχε δωσει ο stef και επιπλέον ψαξε λίγο στο νετ τα link του haki Που βρίσκονται στα πρωτα post. Καλη χρονια σε ολους.Αφου κατεβασεις την 046 θα ξεζιπαρεις το αρχειο και θα σου εμφανισει δυο φακελους step1 και step2 ο καθε ενας απο αυτους εχει μεσα ενα αρχειο με το ονομα dload.Αυτα τα 2 αρχεια (dload) θα τα αντιγραψεις χυμα οχι σε καποιο φακελο στην καρτα μνημης του τηλεφωνου.Μετα μεσα απο το μενου του τηλεφωνου θα πας ρυθμισεις-ενημερωση λογισμικου-μενου-τοπικη ενημερωση.Πρωτα θα επιλεξεις το αρχειο απο το φακελο step1 και αφου το τηλεφωνο κανει την διαδικασια σβηνεις το αρχειο απο το step1 και κανεις την ιδια διαδικασια (μενου-ρυθμισεις κτλ) και επιλεγεις το αρχειο dload ( απο το step2) που εχει μεινει πλεον στην καρτα μνημης.Μολις τελειωσει η αναβαθμιση το τηλεφωνο θα ειναι πλεον με την b046 δικαρτο unbranded.Υποψιν οτι θα σβηστουν ολα απο μεσα θα ειναι σαν να το ανοιγεις πρωτη φορα.Σε μενα μου εβγαλε ειδοποιηση αμεσως για αναβαθμιση OTA στην b170 εγω ομως την εκανα χειροκινητα με τον παραπανω τροπο.Αν θελεις να ψαξεις υπαρχουν και αλλα μηνυματα στο θεμα που περιγραφουν την διαδικασια εγω ετσι εβγαλα ακρη σε οτι αποριες ειχα,κυριως χαρη στα μηνυματα του haki αλλα και αλλων παιδιων εδω που ειχαν την διαθεση να βοηθησουν εμας τους ασχετους και τους ευχαριστω για αυτο.
  3. Λοιπόν Παίδες, πήρα σήμερα την αναβάθμιση απο vodafone σε 181 την εκανα και μου επιλυθηκαν καποια προβληματακια που είχα.Πχ το 4g που δεν εδειχνε να υπαρχει πλεον ειναι οκ.Επιπλεον μπηκε και το android 5.1.1.Εγω το λειτουργω ως μονοκαρτο με sd καρτα 64 οπότε με 5 γκιγκα ελευθερο χωρο μου είναι κομπλε.Αν οσοι δεν την εχετε περασει, εχετε απορίες πείτε μου να κοιτάξω να σας πω αν τα χει περασμένα.
  4. Απ ότι εχω καταλάβει τα branded, έχουν κάποια θεματάκια, πχ εμένα δεν δουλεύει το 4g εσένα κολλάει το ραδιόφωνο (κάτι που δεν κάνει σε μένα).Εγω θα το κάνω unbranded αυτές τις μέρες η διαδικασία βρίσκεται μερικά topics πιο πάνω.Αν δεν θες να μπεις σε αυτη την διαδικασία, η huawei στην ελλάδα με ενημέρωσε να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων "προσεχε" μήπως και ξεκολλήσει.Άρα στο χέρι σου είναι για το τι θα επιλέξεις. Υ.Γ: Για τους υπολοιπους που περιμένουν τα updates πάλι όταν είχα μιλήσει με την huawei μου είπαν οτι γενικά τα χει καθυστερήσει η εταιρεία σε όλες τις συσκευες.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ stef ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα update από την στιγμή που το έχεις αγοράσει από κωτσοβολο ασε να σου έρθουν μονα τους.Όσο για το 4G η καρτουλα της cosmote απο πίσω πρέπει να έχει το 4g και να την έχει βγάλει περίπου ένα χρόνο, επιπλέον κοίταξε και το πακέτο σου αν σου εχει ενεργοποιησει η cosmote το 4g αλλιώς θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να το κάνουν.Είναι άμεση διαδικασία.Αλλά αν η sim είναι παλιά είναι σαν να μην το έχεις καν.
  6. Θες να μου στείλεις ενα link που να λέει πως γίνεται για να κάτσω να ασχοληθώ αυτές τις μέρες.
  7. Έχω κανονικό συμβόλαιο στην Cosmote με 4g ενεργοποιημενο, παλαιότερα είχα το one mini και είχα κανονικά σήμα.
  8. Καλησπέρα, Διάβασα όσα μου γράψατε, δεν προχωρησα όμως σε καμία αναβάθμιση γιατι σε παλαιότερα σχόλια διάβασα ότι δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα επίσης σε ένα site είδα ότι το update έπιανε μόνο στα unbranded.Οπότε πήρα τηλ στο support και μου είπαν να κάνω μεταφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (τι άλλο θα έλεγαν) και ίσως να ξεκολλήσει.Θα το κάνω πρωτοχρονιά λόγω έλλειψης χρόνου.Όσον αφορά τις ενημερώσεις γενικά μου είπε οτι καθυστερεί πολυ η huawei να τις βγάλει και να τις στείλει.
  9. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, το b170 θα το βρω από το αγγλικο consumer για download?
  10. Παιδια απελπιστικα.Εχω το κινητο από τον σεπτεμβριο, το χω πάρει απο vodafone και έχω πανω μια καρτα 4g της cosmote (ενεργοποιημενο το 4g).Έχω την ενημέρωση στο κινητό την b140.Το προβλημα μου είναι το εξης, δεν μου αλλάζει ποτε σε 4g, βρε δεν μπα να ειμαι κάτω από κεραια 4g δεν αλλάζει.Ψαχνοντας το λιγο από εδώ και από εκεί είδα ότι θα έπρεπε να μου έχει κάπου την επιλογή LTE για το 4g.Στον προτιμωμενο τυπου δικτυου έχει 2 επιλογές την gsm & wcdma/gsm αυτόματα.Το apn της cosmote είναι σωστά (το έκανα με την cosmote) αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι.Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω.Να σας πω ότι έχω μόνο μια sim πάνω στο κινητο στην micro θήκη την κατω κατω δηλαδη.
×
×
  • Create New...