Jump to content

duende

Members
  • Δημοσιεύσεις

    491
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About duende

  • Ημ. Γέννησης 15/08/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

duende's Achievements

  1. οκ, εβγαλα ακρη, θελει ανταπτορα με ενσωματωμενο dac.. πηρα αυτο και παιζει μια χαρα https://www.cosmodata.gr/product/381669/kalodia-ergalia/adaptors-converters-bismata/antaptores-usb/adapter-ugreen-av161-80154-usb-c-male-se-3-5mm-female-gkri ευχαριστω
  2. σας παρακαλω, μπορειτε να μου πειτε καποιον ανταπτορα σε 3.5mm για ακουστικα, που να δουλευει? Πηρα εναν της ugreen αλλα δε παιζει... https://www.cosmodata.gr/search?aq=c+3.5mm&ai=
  3. τι κουλο ειναι αυτο? εχουν περασει δεκαδες κινητα απο τα χερια μου, ανεκαθεν τα πλαινα πληκτρα ρυθμιζαν τον ηχο κλησης, οχι τη μουσικη.
  4. στο facebook & messenger ανεξαρτητα τι επιπεδο ηχου εχω βαλει, βαρανε οι ειδοποιησεις και τα actions τερμα τα ξαναπερασα, το ιδιο. και μαλιστα, εκει που εχω βαλει αλλο ηχο για ειδοποιησεις πιο διακριτικο, στο ξεκαρφωτο, πεταει τον δικο του. τι φαση? εχει βγαλει κανεις ακρη?
  5. τη βοηθεια σας pls στο κινητο, απο default τα πλαινα κουμπια ρυθμιζουν την ενταση της μουσικης και οχι τον ηχο κλησης, πως μπορω να το αλλαξω?
  6. αμαρτια η οχι, χρειαζεται...καμια προταση? εβαλα ενα αλλα ζοριζεται το ξεκλειδωμα
  7. καλησπερα, μπορειτε να μου προτεινετε privacy glass που να δουλευει με το δακτυλικο και να μη γυαλιζει πολυ?
  8. Κατοχος LG G8s Μετα απο 4 χρονια ηρθε η ωρα να αλλαξω συσκευη. Την καινουργια εχω σκοπο να τη κρατησω για αντιστοιχο χρονικο διαστημα. Απαιτησεις κατα προτεραιοτητα, μιλαμε για Android συσκευη παντα: 1. Πολυ καλο σετ καμερων με φυσικα χρωματα και επιλογη για οσο λιγοτερο η και καθολου post processing απο το λογισμικο. Ο tele να μπορει να χρησιμοποιηθει για macro <- σημαντικο 2. Καλη αυτονομια. 5000mAh και πανω 3. Οθονη τουλαχιστον 6.7" 4. Καλα στερεο ηχεια και dac 5. Flat panel εαν γινεται. Αν μπορω να βρω tempered/privacy glass της προκοπης, δε με πειραζει να ειναι curved 6. Να υπαρχει ποικιλια και διαθεσιμοτητα θηκων και προστασιας οθονης στην Ελληνικη αγορα. 7. Να λαμβανει τουλαχιστον 3 μεγαλες ενημερωσεις λογισμικου 8. Αγορα συσκευης απο Ελλαδα η ευρωπαικο Amazon εφοσον δεν ερχεται Ελλαδα 9. Budget 1200Ε για 512gb μοντελο, μιας και micro sd τις εχουμε κλαψει (το xperia το αποκλειω λογω του screen ratio σοκοφρετας)
  9. ασε και εδω που βρισκομαι (κινα) εχει παραδιπλα huawei store και χαζεψα με το mate...αλλα βγαινουμε off-topic... ευχαριστω για τις απαντησεις, πρεπει να το ψαξω αλλιως..
  10. για μενα προσωπικα, προεχει η φωτογραφια (τραβαω συχνα raw, manual exposure και ο,τι αλλο μπορει να μου δωσει η συσκευη) και επειτα τα υπολοιπα. επισης με το σκεπτικο οτι κραταω τη συσκευη 3-4 χρονια θελω τοπ σπεκ. ειχα μεινει με την εντυπωση πως το s24 ultra ηταν πολυ καλο στον τομεα της φωτογραφιας με βαση τα reviews... εαν ηταν διαθεσιμα εδω θα πηγαινα σε vivo x100 pro, oppo find 6/7 η magic 6 pro, αλλα οι επιλογες σε ναυαρχιδες στην ελληνικη αγορα ειναι λιγες..γι'αυτο κοιταζα το s24 ultra σαν all rounder flagship phone
  11. διαβαζω πολλα αρνητικα για τις καμερες...ειναι οντως τοσο χαλια? https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/S24-Ultra-Camera-STILL-terrible-after-update/td-p/2822139 https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/Galaxy-S-24-Ultra-camera-quality-not-improved-after-software/td-p/2820750 οχι τπτ αλλο αλλα ετοιμαζομουν να το παρω σαν κορυφαιο android cameraphone..
  12. Καλημερα, ποσο αξιοπιστο σας εχει βγει απο θεμα βλαβων? για το fold 4 διαβαζω ολο αναφορες για χαλασμενες οθονες τις οποιες μαλιστα δε καλυπτει το σερβις..τοσο χαμηλα που εχει πεσει η τιμη του 5 ψηνομαι..αλλα ειμαι επιφυλακτικος αν σε ενα χρονο απο τωρα απλα θα ειναι paperweight..
  13. duende

    LG G8 / G8s

    εχει κανει κανεις αντικατασταση μπαταριας προσφατα? procordia?
  14. duende

    LG G8 / G8s

    τι να πω, εμενα και της γυναικας ολη την ωρα πεταει για το samsung account, updated terms, κατι αλλες βλακειες για services ουτε που θυμαμαι. τεσπα. τα ατιμα τα sony ειναι πανακριβα και δε πεφτει και η τιμη με τιποτα...ακομα και 100 κινητα να πουλησουν σε ολο το κοσμο δε ριχνουν τη τιμη οι ιαπωνες
  15. duende

    LG G8 / G8s

    ναι αλλα στα πρηζει ολη την ωρα με ενα καρο ειδοποιησεις για υπηρεσιες και εφαρμογες της που δε χρησιμοποιεις και δε μπορεις να ξηλωσεις. αλλου δινει exynos αλλου snap, πλεον εχει αρχισει να δινει και μοντελα επιλεκτικα σε συγκεκριμενες χωρες (βλεπε το πολυ αξιολογο a73). εντωμεταξυ προσφατα συναδελφος πηρε το a53 και δεν τον αφηνε να ξεκινησει το τηλεφωνο και να ολοκληρωσει τον οδηγο χωρις ενεργη συνδεση στο internet. τι φαση δλδ δυστυχως, οι κινεζοι εχουν σαρωσει την αγορα, ολο κινεζικες μαρκες βλεπεις. αν θες κατι διαφορετικο πας σε μηλο, samsung η sony... καταραμενη lg, ας εδινε τουλαχιστον το v60 globally, θα το επαιρνα χθες και θα εβγαζα κατι χρονακια..
×
×
  • Create New...