Jump to content

jmach

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jmach

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

jmach's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα, παρακολουθώντας τα μηνύματα σας εδώ και καιρό διαπίστωσα τα εξής : 1. Ότι άν ένα μηχανάκι έχει πρόβλημα το βγάζει τις πρώτες μέρες. 2. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την φόρτιση από τον αντάπτορα του αυτοκινήτου. Συνήθως καίγονται κ.τ.λ. Τυχαίνει να έχω φιλία με την διευθύντρια πωλήσεων του Κωτσόβολου στην περιοχή μου η οποία μου είπε πως ο Κωτσόβολος έβγαλε ένα email σε όλα τα υποκαταστήματα σχετικά με τα προβληματικά RYE. Συγκεκριμένα ανέφερε πως από τα 300 τα δέκα είχαν πραγματικά πρόβλημα και πως τα υπόλοιπα οφειλόταν σε κακή χρήση του χρήστη. Φυσικά δεν έμεινα σε αυτό γιατί θα μπορούσε να υποστηρίζει τα συμφέροντα της εταιρίας και ρώτησα ένα φίλο μου που δουλεύει ώς πωλητής και μου είπε πως πραγματικά επιστράφηκαν κάποια RYE αλλά τελικά δεν είχαν πρόβλημα. Μάλιστα μου είπε πώς επιστράφηκαν όσα ήταν της 2ης παρτίδας και πως όλα τα πρώτα που πούλησε δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Και οι δύο μου είπαν πάντως να κάνω επέκταση εγγύησης για 4 χρόνια. Επίσης μπήκα στην διαδικασία να αγοράσω φορτιστή αυτοκινήτου που βγάζει USB γιατί από όσα διάβαζα κατά καιρούς πίστευα ότι έχει πρόβλημα ο δικός του φορτιστής. Εδώ υπάρχουν 2 εκδοχές : α) Υπάρχει μοντέλο φορτιστή για MOTOROLA V3 που βγάζει usb που ταιριάζει για το RYE (13 euro > Oteshop) και β) έβγαλε η Philips φορτιστή (9,98 euro > Multirama) που βγάζει σε USB από τον αναπτήρα και από εκεί χρησιμοποιείς ένα καλώδιο (4,98 euro > Multirama) που βγάζει σε Usb για το RYE. Άν όμως διαβάσεις πάνω στον φορτιστή του πλοηγού γράφει ότι πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις αφού ο κινητήρας είναι σε λειτουργία, γιατί όταν γυρνάς τον διακόπτη να ανάψει η μηχανή διακόπτεται οτιδήποτε λειτουργεί εκείνη την στιγμή (A/C, Κασετόφωνο, κτλ) Οπότε μετά επιστρέφει το ρεύμα απότομα γιατί ο αναπτήρας του αυτοκινήτου δέν έχει σταθεροποιητή τάσεως και τέλος το RYE!!!! Οπότε προσέξτε και αυτή την παράμετρο. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους.
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ phph ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΓΑΖΕ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ RYE ΣΤΗΝ USB ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ MOTHERBOARD ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Η/Υ.
  3. Τελικά έφταιγε η έκδοση του φίλου μου!!! Μάλλον η έκδοση για HTC δεν τρέχει στο RYE ίσως γιατί το HTC τρέχει Win Mobile 6.0. (PANOSVLASS σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!! Άψογος και άμεσος!!)
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΠΗΡΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ SD 1G ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΣΑ ΤΟ DESTINATOR 7 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ HTEC ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΠΛΟΗΓΟΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΒΙΝΤΕΟ,ΒΙΒΛΙΟ,ΚΤΛ). Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ DESTINATOR ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ SYGIC DRIVE ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΗΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ DESTINATOR ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΟ DESTINATOR ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ SYGIC DRIVE ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΟΗΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΕΝΩ ΤΟ SYGIC DRIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ DESTINATOR Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ??? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!
×
×
  • Create New...