Jump to content

mariodj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.970
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariodj

  1. Το πήρα σήμερα στην κόρη μου. Εγω εχω το POCO F3 και το 13 pro μου φαίνεται καλο και γρήγορο ! Ξέρει κανείς αν εχει η πότε θα πάρει την αναβάθμιση hyperos ? η πρέπει να βάλω κάποια άλλη χώρα για να την κατεβάσω ?
  2. mariodj

    Poco F3

    https://www.dropbox.com/scl/fi/w514dwwrt4sksb2by3h9w/True_Phone_PRO_v2.0.18-2023-09-23_117_Mod.apk?rlkey=ll0336psf3piujxgfjt9akw1n&dl=0
  3. mariodj

    Poco F3

    Με την μαμα Rom το True_Phone_PRO_v2.0.18-2023-09-23_117_Mod εχει εγγραφή κλησεων (αυτο μην του κανεις καμια αναβάθμιση) και κανε τα παρακατο για δικαιώματα, και δουλευει άψογα !
  4. mariodj

    Poco F3

    Μπήκε μόνο του 🤪 !!! τι ειναι αυτό ?🤔
  5. mariodj

    Poco F3

    150€ μην ξεχνάς οτι τελειώνουν και η ενημερώσεις, και σε ενα χρόνο θα ειναι στα αζήτητα !
  6. mariodj

    Poco F3

    καλιο αργα παρα ποτε ...... Αν πάρουμε Hyper os το βλεπω για Σεπτέμβρη !
  7. mariodj

    Poco F3

    Το εκανε και παλιότερα ? η τώρα ξαφνικά ? Αν το κανει τωρα, δυστυχώς θα συνέλθει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων !
  8. mariodj

    Poco F3

    Ετσι...ετσι ! μέχρι εδω ηταν !
  9. mariodj

    Poco F3

    Μια χαρα δουλεύουν οι τρεις τελίτσες
  10. mariodj

    Poco F3

    MIUI Global 14.07 o.k. ! εκανα και ενα hard reset (Παλιά Συνήθεια) και ολα o.k. τρεχει μια χαρα η εφαρμογή της Vodafone, και το messenger και το viber και τα μηνύματα ερχονται αμέσως !
  11. mariodj

    Poco F3

    Ευχαριστω φιλε, έστρωσε !!! 😉
  12. Πριν χρονια αυτη ηταν η συνομιλία με το Geta@elta που ειχα και αποδέσμευσαν το δέμα απο Κινα !!!!
  13. Σε ευχαριστω φιλε μου. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγω και της πηρα το Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC Dual SIM (6GB/128GB) sta 209€
  14. mariodj

    Poco F3

    Αρα να κλεισω το volte, vowifi ?
  15. mariodj

    Poco F3

    Εχω και εγώ θέμα με κλίσεις. Όταν παίρνω δεν ακούω, αλλά με ακούν, και όταν καπακι ξαναπάρω δουλεύουν ολλα τέλεια ! (εχω ενεργοποιημένο το volte, vowifi) why ???
  16. Θέλω να παρω στην κόρη μου (Α λυκείου) τηλ. Xiaomi Κινητά Μέχρι 150€ -Τι προτείνετε ? ευχαριστω !
  17. Το iGO δεν ''λέει'' αλλα γράφει την οδο που βρίσκεστε !!
  18. Ο κόσμος της τεχνολογίας έχει γεμίσει με φήμες για το λειτουργικό σύστημα της Xiaomi υπό ανάπτυξη, το MIOS (MiOS). Πρόσφατα, οι μυημένοι στο Twitter άρχισαν να δημοσιεύουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης “About”, η οποία φέρεται να έχει το «επίσημο» λογότυπο του MIOS. Αυτή η διαρροή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών, και παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν ψεύτικη, υπάρχουν ορισμένοι επιτακτικοί λόγοι να πιστεύουμε ότι το MIOS είναι πράγματι υπό ανάπτυξη. Οι φήμες για το MIOS κυκλοφορούν εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. To 2013 υπάρχουν οι πρώτες αναφορές ότι η Xiaomi εργαζόταν στο δικό της λειτουργικό σύστημα. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν φήμες ότι η πλατφόρμα θα έκανε το ντεμπούτο της μαζί με το ναυαρχίδα Mi 4. Αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Αντίθετα, το smartphone παρουσιάστηκε με το γνωστό σε όλους μας MIUI interface, όπως όλα τα επόμενα μοντέλα (με εξαίρεση τη σειρά Mi A). Αυτό υποδηλώνει ότι η ηγεσία της Xiaomi δεν είδε προοπτικές στην ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος εκείνη την εποχή. Επιστρέφουμε όμως στο σήμερα, εδώ όπου όλα δείχνουν ότι η Xiaomi άλλαξε γνώμη. Το στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης “About” που διέρρευσε υποδηλώνει ότι το MIOS βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο άλφα ανάπτυξης. Και ο αριθμός έκδοσης ξεκινά από την αρχή. Όλα αυτά υποδεικνύουν ότι η Xiaomi δεν έχει ακόμη έτοιμη λύση ή δεν είχε μέχρι πρόσφατα – αφού με βάση τον αριθμό κατασκευής, η συγκεκριμένη έκδοση του MIOS ήταν διαθέσιμη στις 5 Νοεμβρίου 2022. Ενώ οι ιδιαιτερότητες του MIOS εξακολουθούν να είναι μυστήριο, αν όντως βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι πιθανό να γίνει ένα fork του Android, ακολουθώντας το παράδειγμα του HarmonyOS της Huawei. Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά θα είναι πιθανώς παρόμοια με αυτά του τυπικού MIUI. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσο θα διαφοροποιήσει η Xiaomi το λειτουργικό της σύστημα από το Android. N. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
  19. mariodj

    Poco F3

    MIUI Global 14.07 o.k. ! εκανα και ενα hard reset (Παλιά Συνήθεια) και ολα o.k. τρεχει μια χαρα η εφαρμογή της Vodafone, και το messenger και το viber και τα μηνύματα ερχονται αμέσως !
  20. mariodj

    Poco F3

    Καλησπερα. Ποιο VPN χρησιμοποιείται ?
  21. mariodj

    Poco F3

    Παιδεύομαι να βγάλω την ειδοποίηση για το VoWiFi >>>> καμια ιδέα ? ευχαριστω !
×
×
  • Create New...