Jump to content

KWSTAS2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KWSTAS2000

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

KWSTAS2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό) (2310 993506 και 2310 993944). ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...(Πηγη:Press-gr)
  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ:blink::worry:;)
  3. ΦΙΛΕ jimscool ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΦΑΓΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕς ΨΑΧΝΟΝΤΑς :O:O:O:O:worry:
  4. oπως εγραψα πιο πανω το sygic drive to εσβησα κατα λαθος :O αλλα αν το εχει καποιος θα το ηθελα να το εχω οποιος θελει το Destinator 7 για το RYE 3503 ας μου στειλει πμ να του στειλω οδηγίες:ninja:
  5. περασα με επυτιχια το destinator 7 στο rye3503 ειναι αψογο και καμια σχεση με τη μουφα το sygic drive:X:D:D:ninja:
  6. φιλε panosvlass το θεμα ειναι οτι το αρχειο δεν υπαρχει πια:worry: γιαυτο ζητω βοηθεια:( αν μπορεις να μου στειλεις κατι θα με βοηθουσες πολυ :O ευχαριστω :D κατα τα αλλα το rye 3503 ειναι μια χαρα για τα λευτα του μπορω να πω απ την μια μερα που το δουλεψα διοτι μετα εκανα μ_____α και μαλλον εσβησα το λογισμικο πλοηγησης:ninja:
  7. παιδια καλησπερα πηρα κ εγω το RYE 3503 αλλα εκανα καποια ******* :wacko::cry::cry: και μου βγαζει ανυπαρκτο λογισμικο πλοηγησης :cry: μπορει να μου στειλει καποιος κ μενα τιποτα? μηπως βγαλω ακρη ? ευχαριστω pirate2000gr@yahoo.gr
×
×
  • Create New...