Jump to content

kataraman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kataraman

  • Ημ. Γέννησης 27/08/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kataraman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα.Έχω το x8 την έκδοση 2.1 και θέλω να την κάνω 4 icecream. Γίνεται ? Υποστηρίζεται ? Και αν ναι,με ποιον τρόπο ?
  2. Καλησπερα παιδια εχω ενα windows mobile το Acer X960 και ψαχνω τις ρυθμησεις για το κινητο μου...Στο επισημο site της vodafone δεν εχει το κινητο μου και σε κατι αλλα site που εχω ψαξει εχω βαλει τις ρυθμησεις και δεν δουλευουν...μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει???
  3. καλησπερα παιδια εχω ενα νοκια χ6 16GB το προβλημα ειναι οτι δεν θυμαμαι κωδικο ασφαλειας που το ειχα αλλαξει και δεν ανοιγει με τπτ δοκιμασα ολα τα προγραμματα που δινετε ποιο πανω αλλα κανενα δεν δουλευει το νεμεσις ενω συνδεετε το κιν μ βγαζει fail στο read και το jaf ανοιγω για να δω τον κωδικο αλλα ειναι αδειο το κουτακι...τι να κανω ρε παιδια βοηθεια θα το σπασω απο τα νευρα μου
  4. Υπαρχει μηπως καποιος διαθεσημος οδηγος στο forum για να μπορεσω να το κανω μονος μου???
  5. Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να συνδεσω την συσκευη μου ΝΟΚΙΑ Ν81 η καποιο USB 3G Modem που περνει την καρτουλα SIM μου(Vodafone CU) και να εκμεταλευτω τα 30mb ιντερνετ στο PC μου η στο laptop για κανα Chat.Ειναι δυνατο να γινει κατι τετοιο ξερει κανεις???
  6. Το θεμα μου ειναι να ειναι γνησια για να ταιριαζουν διοτι την μουφα την πηρα και δεν καθετε καλα πανω στο κιν
  7. Γεια σας παιδια...εχω το Ν81 1χρονο σχεδον διαβασα αρκετα απο αυτα που εχετε πει για τα προβληματα του και εχω να πω και εγω κατι...Πριν περιπου 3μηνες μου εσπασε στο ΝΟ ενα κομματι της προσοψης και τα κουμπακια επανω για τα παιχνιδια..Παραγκειλα προσοψη απο εξω και ηταν τελειος μουφα χαλασαν τα ηχεια του δεν κουμπωνει καλα διοτι εχει παρα πολλα κολλημενα μερη επανο το κινητο οπως φλας και αλλα..Τωρα ζηταω αν ξερει κανεις ποσο κανει μια γνησια προσοψη και που να παω να παρω και ηχειακια...ξερω οτι εκανα βλακεια που το πειραξα και τωρα το μετανιωνω..
  8. Πως μπορω να ξανα στησω το λειτουργικο του Ν81 μου???Θελω να γινει οπως την πρωτη μερα που το πειρα.Απολυτος αδειο και απιραχτο...
  9. Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω backup τα SMS(εισερχομενα) μου απο την μνημη του τηλεφωνουμου ,Οχι απο την καρτα μνημης.
  10. Ρε παιδια πως γινεται στο pc που εχω σπιτι να μπενει κανονικα msn μεσο της wind και στο αλλο μου pc να μην μπανει με τιποτα στο msn αλλα ολα τα αλλα να δουλευουν κανονικα???Θα τρελαθω!!!Εχω κανεις ακριβως τα ιδια πραγματα και στα 2 pc και στο ενα μπαινει Msn στο αλλο οχι :(
  11. Στο ιντερνετ βρηκα πολλα καλωδια γι'αυτο ροταω....
×
×
  • Create New...