Jump to content

djfia123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djfia123

  1. Apo edo to tattoo sou :worry: apo ekei to tattoo sou :worry: pou einai to tattoo sou??? :worry:
  2. Patas >*<<*<*21 kai etsi otan sindeeis to kalodio gia na fortisei to kinito.. den fortizei! gia na to kaneis na fortizei patas pali to idio! * To > simenei deksia kai to < aristera.
  3. Ωχ! Τέλειο! Αν το βρείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
  4. Υπάρχει κανένας τρόπος για να βάλω κωδικό στα sms μου?? Δηλαδή όταν κάποιος πάει να μπει στα μηνύματα μου, να ζητάει κωδικό...! Έψαξα στο google αλλα δεν βρήκα τίποτα...! :( Please help me! :help: :cry: Υ.Γ.: Συγκεκριμένα θέλω για το Sony Ericsson W610i. Ευχαριστώ προαιρετικά!!!
  5. Δεν θέλω εγώ προσωπικά... Σαν παράδειγμα σου το έφερα...! Εννοώ ότι οτιδήποτε και να κάνεις... που να σημαίνει κάτι για 'σένα, μετά μπορεί να σταματήσει να σημαίνει κάτι για 'σένα...! Τεσπα. Οκ. Anyway! Έγω ότι θέλω να κάνω το κάνω σε xena και τέλος! Πολύ απλό!
  6. Άκου ένα παράδειγμα! Ας πούμε θέλω κάποιον και κάνω το όνομά του σε τατουάζ και μετά αυτός κάνει κάτι που με πληγώνει πολύ και με κάνει να τον μισήσω....! Αυτό που ένοιθα θα φύγει αλλά το tattoo θα μείνει...!
  7. Μπορεί όμως στην αρχή να το θέλω και μετά να μην το θέλω άλλο! Ή να βαρεθώ να το βλέπω συνέχεια επάνω μου!!!! :p
  8. Πες τα ρε lydi13!!! Μετά αν θα μετανοιώσω τι θα κάνω βρε????
  9. Δεν το βαρέθηκα. Ήταν xena όμως...! Και ήταν για κανένα μήνα! Το αληθινό φοβάμαι μήπως το βαρεθώ τόσα χρόνια...!
  10. Καταρχήν δεν τα κάνω για μόδα τα (xena) tattoo αλλά γιατί μου αρέσουν. Και ούτε τα κάνω μόνο το καλοκαίρι...! Συνηθώς κάνω κάποιο σχέδιο που θα μου αρέσει ή κάποιο που θα με εκφράζει...! Άλλη φορά είχα κάνει σε xena κάποιο όνομα... Προφανώς δεν το έκανα για μόδα! ;)
  11. Δηλαδή μου λες ότι ειμαι κομπλεξικιά???? :cry::cry::cry:
  12. Σ' ευχαριστώ πολύ! Α! Και δεν είναι κόμπλεξ! Απλά επειδή είμαι ότι να 'ναι και όπως να 'ναι, πιστεύω ότι δεν μπορώ να κάνω κάποιον να μ' αγαπήσει...! :(
  13. Ενας που τα είχαμε, μου έλεγε ότι με αγαπάει...! Και φίλοι μου & οι φίλοι του, μου έλεγαν ότι με αγαπάει....! Είχε κάνει για 'μένα του φούστη τις μακακίες... αλλά εγώ δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι με αγάπησε...! Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν κάποιος μου λέει ότι με αγαπάει... δεν τον πιστεύω!!!! :( Ίσως να θέλω να τον πιστέψω.. αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ! Υπάρχει καμία λύση to the problem???
  14. Ρε παιδιά... Εσείς που έχετε κανονικό tattoo... δεν το έχετε βαρεθεί ποτέ??? Εγώ κάνω αλλά xena μόνο...! Σιγά μην πάω να κάνω αληθινό tattoo και να μου μείνει μετά για όλη μου τη ζωή....! Μετά αν δεν θα το θέλω??? Τι θα κάνω??? :blink:
  15. Παρ' όλο που δεν ξέρω τι είναι η ups... δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν πάρεις τηλέφωνο εκεί! Πάρε και δες αν μπορούνε να σε βοηθήσουνε!!! Περιμένουμε αποτελέσματα! :worry:
  16. Οι ιχθύεις? Δεν το νομίζω...! Ο μπαμπάς μου είναι ιχθυείς και αργεί πάρα πολύ μέχρι να πάρει μία απόφαση! Βασικά πιστεύεις στα ζώδια??? Έλεος είναι ρε 'συ! Λένε π.χ ότι οι υδροχόοι είναι ντροπαλοί.... Δεν μπορεί όλοι οι υδροχόοι που υπάρχουν στον κόσμο, να είναι ντροπαλοί! Έλεος! Αυτό μάλλον χρειάζετε ένα new topic. Έχει πολύ συζήτηση αυτό το θέμα!!!!
  17. Χμμμ...! Δοκίμασες να πάρεις ένα τηλεφωνάκι εκεί που το παράγγειλες??? Μήπως βρείτε καμία άκρη???
  18. Μερικά που έχει, θέλουν πληρωμή για να τα κατεβάσεις!
  19. 1.Τσούκου! Μερικές φορές και πιο νωρίς πάω! :p Μέχρι στιγμής δεν έχω στήσει κανέναν.... 2.Έχω φάει στήσιμο μέχρι 5-10 λέπτα αλλά πολύ ελάχιστες φορές! Δεν με πειράζει όμως! Και παραπάνω να ήτανε εντάξει! Σιγά μωρέ! Δεν θα πάθω και τίποτα άμα περιμένω λιγάκι! Εγώ όμως, δεν σκοπεύω να στήσω κανέναν και ποτέ! :happy:
  20. Krima.... :( Sxoli? Mpa... Den endiaferomai gia kati tetoio... Otan telioso to sxoleio, tha pao mousikologia! Thanks gia tin pliroforia! ;)
×
×
  • Create New...