Jump to content

maria812

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maria812

  1. Να κανω και εγω μια ερωτηση... Εγκατεστησα το iGO στο xperia mini μου αλλα λογω της μικρης οθόνης του κινητου κοβεται η εικονα στη μεση με αποτελεσμα να μην ειναι λειτουργικο αφου δεν μπορω να το ρυθμισω...δεν φαινονται τα κουμπια "αποδοχη" "συνεχεια" κλπ. το αρχειο εχει μεσα ενα φακελο skin --> 240*320 οποτε θεωρησα οτι θα φαινεται κανονικα... εχεις κανεις καμια ιδεα τι να κανω??:confused: ευχαριστω!
  2. Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ωστε να αποθηκεύονται οι εφαρμογές που κατεβάζω από το μάρκετ στην κάρτα κ όχι στη μνήμη του τηλεφώνου; Είναι προσπέλασιμη η μνήμη του τηλεφώνου? Γιατι μέχρι στιγμής πρεπει να σβήνω διάφορα για να μπορώ να κατεβάζω κάτι άλλο... Ευχαριστω!
  3. Πηρα και εγω το κινητο πριν απο καμια εβδομαδα και εχει προβλημα. κα8ε 3-4 φορες που ανοιγω την καμερα κανει restart. το πηγα για service για αναβαθμιση λογισμικου και αφου το πηρα πισω, γυρισα σπιτι και ειχε παλι το ιδιο προβλημα...το πηρα απο ενα online καταστημα και αυτοι δεν φαινονται διατεθειμενοι να μου κανουν αλλαγη...στο Γερμανο μου τα ψιλομασανε οτι δεν εχουμε service για αυτο το κινητο, φερτο και θα δουμε κλπ. εσεις τι θα κανατε στη θέση μου?? :worry:
  4. Έψαξα αρκετα και δεν καταφερα να βρω το ndrive ή καποιο αλλο destinator δωρεαν...υπάρχει τρόπος?? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...