Jump to content

runin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by runin

  1. ΟΚ, μάλλον θα βάλω την Omega.. απλά πριν την βάλω και κάνω καμία στραβή, θα δουλέψει με τα πιο κάτω: HSPL 1.42 (πρέπει να βάλω άλλο version?) Radio Radio: 2.06.51.07 (χρειάζεται να αλλάξω radio?) Μήπως πρώτα να κάνω flash το official rom 1.66 (με radio 2.07) και μετα flash την Omega?
  2. thanks!! κατι τέτοιο θα κάνω..
  3. εκεί με βλέπω και μένα :)
  4. ahaha Γίνετε ενδιαφέρον η ιστορία... Μόλις έστειλα email στην HTC και μου είπαν ότι για updates θα πρέπει να κοιτάζω στο chez republic site… Wtf??? Το αγόρασα από Κύπρο το HD2… Μπορώ να κάνω κάτι?
  5. Να σου πω την αλήθεια μέχρι σήμερα ήμουν (ψιλό) ικανοποιημένος με τις official rom, και δεν ήθελα να τις πειράξω... Τις τελευταίες μέρες είναι πάρα πολύ unstable και μάλλον πάω για upgrade του radio και μετά σε Android… Δεν έχω ιδέα... Έβαλα το S/N και μου βγάζει αυτό...
  6. Παιδιά καλησπέρα.... Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω flash την καινούργια (official) rom ασχέτως του ότι αυτή δεν είναι “suitable for my device” (όπως λεει και στο site της HTC); Μπορώ με HSPL να το κάνω? ROM Version: 1.48.479.1 WWE (71294) Radio: 2.06.51.07
  7. thanks... και έκανα ένα πρόχειρο πέρασμα απο τις σελίδες, αλλα μάλλον πρέπει να πέσει πιο σοβαρή μελέτη :)
  8. Καλησπέρα παιδιά... αν και παρακολουθώ χρόνια το forum, αποφάσισα να προσθέσω και εγώ τα σχόλια μου για το HTC HD2.. (Σημ: το έχω 3 ημέρες) Για όσους ακόμη το σκέφτονται: Το κινητό είναι εξαιρετικό. Μπορώ να πω ότι φοβόμουν λίγο τα windows 6.5, αλλά οι δυνατότητες που έχεις για να τα πειράξεις (με λίγο ψάξιμο σε forums κ.λ.π) είναι ατελείωτες. Ταχύτατο και γενικά το HTC Sense είναι πάρα πολύ καλό. Η φωτογραφική είναι μέτρια, αρα ξανασκεφτείτε το αν η φωτογραφική είναι πολύ βασικό στοιχείο για εσάς. Για όσους το έχουν ήδη: Δοκίμασε κανείς να το δουλέψει με iGo8; Δυό μέρες προσπαθώ να το βάλω και τίποτα. Το κάνω install, κάνει πως θα ξεκινήσει και μετά κλείνει. Δοκίμασα να το κάνω update αλλά το Toolbox απο το naviextras δεν αναγνωρίζει το HTC HD2... Έχει κανένας καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...