Jump to content

ronto13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ronto13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ronto13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν νομίζω να έχω φτάσει τόσα.. Anyway αν ενδιαφέρεται κανένας από εδω ας μου στείλει pm για λεπτομέρειες. Μόνο pm όμως και όχι παράθεση στο μήνυμα μου! Μην γεμίσει το forum απο προσφορες.. :p Υ.Γ.: Αν απαγορεύεται αυτο το μήνυμα παρακαλώ τους mods να το διαγράψουν!
  2. Παιδιά θελω την βοήθεια σας.. Θέλω να πουλήσω το d880 μου αλλά δεν μπορώ να βρώ καπου στο forum αγγελίες. Υπάρχει πουθενά ή οχι??
  3. Παιδια λιγο την βοηθεια σας γιατι εχω πελαγωσει και φοβαμαι μην την πατησω και πληρωσω πολλα... Εχω το πργραμμα medium με τα 250 δωρεαν mb internet. Υπαρχουν κατι ρυθμισεις internet (gint) και wap (gwap). Από οποια και απο τις 2 αν συνδεθει το κινητο μου ισχυουν τα δωρεαν mb ή να χαλασω καποια ρυθμιση για να μην πληρωνω κερατιατικα??? Ξερω οτι εχει απαντηθει ξανα αλλά εχω μπερδευτει και οι χρεώσεις δεν ειναι της πλακας... Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας!
  4. Thanks για την άμεση απάντηση!! Ξέρεις αν αυτό το πρόγραμμα μετράει δεδομένα μόνο από GPRS ή μήπως υπολογίζει και τα δεδομένα από το wi-fi?? Και κάτι ακόμα.. Για να υπολογίσω σωστα τον όγκο των δεδομένων πρέπει να αθροίσω τα δεδομένα που στελνω και αυτα που λαμβάνω?
  5. Καλησπέρα σε όλους! Μόλις απέκτησα ενα 6710 μετά από χρόνια με windows mobile και ψαχνω για μια εφαρμογή που να μετράει τα δεδομένα που κατεβάζω μεσω GPRS και ακόμα καλύτερα αν εχει και την δυνατότητα να εμποδίζει την σύνδεση άμα ξεπεράσεις ένα όριο που καθορίζεις εσύ. Εχω πρόγραμμα με 250 δωρεαν mb τον μήνα και η χρέωση από εκέι και πάνω είναι 6.5ευρώ/mb.... Όσο για τον μετρητή του κινητού μπορει να μετράει και τα δεδομένα που κατεβάζω μέσω wi-fi οπότε δεν τον εμπιστεύομαι..
  6. Θα ηθελα να σε ρωτησω τι ακριβως προβλημα αντιμετωπιζει το samsung d880 με τα bluetooth ακουστικα και ποσο ειναι το κοστος τις αναβαθμισης για να ληθει... Ευχαριστω!
  7. Καλησπερα σε ολους.. Ο αδερφος μου εχει παρει ενα Ν95 και του εχει βαλει μια καρτα micro sd 4gb. Δυστυχως ομως απο οτι μου ειπε οτι και να περασει μεσα στην καρτα του διαγραφονται σταδιακα χωρις να κανει αυτος τιποτα μεχρι που στο τελος φαινεται εντελως αδεια. Δοκιμασα να του κανω format και να του περασω ορισμενα αρχεια και προγραμματα αλλα παλι μετα απο λιγο η καρτα φαινοταν εντελως αδεια!! Και το πιο περιεργο: μολις του περασει την αρχικη καρτα που ειναι 512 το κινητο δεν την αναγνωριζει καθολου!!! Δυστυχως δεν ξερω τι αλλο να κανω μιας και τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω windows mobile συσκευες.. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει????
  8. Καλησπέρα!! Ψάχνω για ένα κινητό που θα μπορεί να διαβάζει αρκετά μεγάλα αρχεία pdf (άνω των 10 MB), καθώς και να τρέχει ιατρικά προγράμματα για Pda. Κάνει το συγκεκριμένο τηλ για αυτή την δουλειά? Please θέλω την βοήθεια σας γιατί δεν εχω ξανασχοληθεί με smartphone και είμαι στα μαύρα σκοτάδια...:cry: Μήπως ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί το iPAQ614 γιατί ακούγονται διάφορα και πόσο θα είναι η τιμή του?
×
×
  • Create New...