Jump to content

OVIOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About OVIOS

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1982

OVIOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια καλοριζικο σε αυτους που το πηραν και σε αυτους που θα το παρουν! ψηνωμαι πολυ ασχημα να το παρω αν και εχω μολις 2 μηνες το omnia II (σκετη απογοητευση btw) και εχω μια ερωτηση το gps το εχει χρησιμοποιησει κανεις να κανει μια βολτα να δει ποσο σταθερο ειναι εαν χανει ευκολα το σημα εαν σε δειχνει 30+ μετρα off οπως το omnia II ειχα πριν το Touch Cruise και ημουν απιστευτα ικανοποιημενος απο το gps του και απιστευτα απογοητευμενος απο το Omnia II αργει να κλειδωσει χανει για πλακα το σημα και σε δειχνει συνηθως 30+ λαθος απο το κανονικο σημειο σου για να καταλαβεται του εχω περασει το destinator και εχω καταταντησει να χρησιμοποιω το google maps!
  2. χαιρετώ τους ppc γκατζετοβιους! εχω κατεβάσει το Resco Radio στο Cruise μου για να ακούω ράδιο μέσω internet γνωρίζει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να προσθέσω σταθμούς ελληνικούς που εκπέμπουν ταυτόχρονα στο interner όπως ο Best fm, Red fm Spor fm κτλ. Ευχαριστώ.
  3. Τις ρυθμισεις αυτες τις κατεβαζει απο το δυκτιο αυτοματα καθε φορα για αυτο τις εχεις οτι και εαν κανεις! Γιατι δεν κατι πιο απλο γιατι δεν παιρνεις τηλ τη cosmote να σου στειλουν τις ρυθμισεις. Στη Vodafone με το Nokia που ειχα πριν (στο Cruise δεν το εχω ενεργοποιησει ακομα) μου ειχαν στειλει ενα μηνυμα απο οτι θυμαμαι που μου ζηταγε ή να το αποθηκευσω ή να το σβησω και οταν το αποθηκευες εφτιαχνε μονο του τις ρυθμισεις!
  4. Eχεις απερνεγοποιησεις την αυτοματη αλαγη ζωνη ωρας? settings->personal->phone->time zones
  5. Φιλε μου λες οτι πηρες καινουρια καρτα! Ειχες αλλη πριν και εαν ναι σου εκανε παλι τα ιδια προβληματα? Εχεις κανει κανενα Hard Reset και το προβλημα εξακολουθει?
  6. Na kai to diko moy http://img186.imageshack.us/img186/2504/touchcruiseor9.th.png
  7. Παιδια εγω εχω το Motorola H9 και δουλευει αψογα συνδεεται γρηγορα επανακληση φωνητικη κληση ολα δουλευουν τελεια! Εχω δοκιμασει φωνητικη κληση ενω λειτουργουσε το Destinator και δεν δημιουργησε κανενα προβλημα!
  8. Γρηγόρη έφαγες ολο το mall αλλα δεν κοιταξες στο thread HTC TOUCH CRUISE ACCESSORIES στο #38! ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=199011&page=2
  9. Να κανω ισως μια χαζη ερωτηση εγω το Cyberon Voice Dial Settings το εχω για να κανω φωνητικη κληση (το εχω χρησιμοποιησει μονο κανα δυο φορες) τι εννοεις οτι δεν σου λεει ποιος καλει ?
  10. Ο.Κ τώρα κατάλαβα! Κοίτα εγώ όταν έχω πάνω από δυο κινητά επιλέγω το νούμερο που θέλω με το pad και στο menu σου έχει επιλογή να στείλεις μήνυμα βέβαια δεν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος άλλα είναι μια λύση!
  11. Τι εννοείς κάνεις edit μια επαφή και έχει μέσα πολλές θέσεις έχει τηλέφωνο εργασίας, τηλέφωνό σπιτιού κτλ
  12. Πηγαινε στο settings/phone/times zones και απενεργοποιησε το automatic changr time zone & clock και δες εαν στα options του destinator εχεις ενεργει τη θερινη ωρα εαν ναι απερνεργοποιησε τη!
  13. Οπως ειδα απο εναν συναδερφο μου η θηκη του Artemis ειναι μια χαρα για cruise και πιο εφαρμοστη απο αυτη που πηρα τελικα εγω:(:
  14. Και εγω το pTravelAlarm εχω δεν μου δημιουργησει κανενα προβλημα λειτουργει κανονικα και με την οθονη σβηστη! πολλα ξυπνητιρια 10 συγκεκριμενα πολλες επιλογες, χρωμα γραμματοσειρας χρονομετρο και αλλα. Εαν μπορουσε να ενεργοποιουσε το κινητο ενω το εχεις σβηστο θα ηταν πιστευω τελειο!:lol:
  15. Συμφωνω σε αυτο για το οτι λερωνει ευκολα παντως να σου πω αυτες οι θηκες απο δερμα ή με τη δερματινη καπως με χαλανε αισθητικα!:(:
×
×
  • Create New...