Jump to content

aggeloko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggeloko

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aggeloko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks for the reply. Ειχα στο μυαλό μου για κάτι πιο "οικονομικό" ;-). Free ας πούμε!!
  2. Καλησπερα και απο μενα, πιθανως και το δικο μου post να ειναι σε λαθος thread. Εχω το mio moon S305 και το μονο που θελω ειναι να προσθεσω επιπλεον χαρτες, ευρωπης και USA. Δε θελω να τρεχει πολλαπλα προγραμματα πλοηγησης κτλ. Απότι κοιταξα στα υπολοιπα thread δεν ειδα κατι κατατοπιστικο που να ειναι και λακωνικο, πχ από που μπορω να βρω τους χαρτες και πως τους προσθετω. Αν μπορει καποιος ας δώσει τουλαχιστον ενα link. Το να βρεις πληροφορια στο net αν δεν ξερεις ακριβως τι ψαχνεις, είναι σαν να προσπαθεις να πιεις νερο απο μανικα της πυροσβεστικης!!
  3. Καλησπερα στο φορουμ!! Εχω το N80 και εχω φορτωσει το smart2go και φαινεται να δουλευει μια χαρα με τους χαρτες της ελλαδας. Ωστοσο στην αναζητηση των οδων δεν ειναι σε θεση να εντοπισει κανενα δρομο!!(ειτε ελληνικα ειτε greeklish) Για την ακριβεια μου βγαζει δεν βρεθηκαν αποτελεσματα!! Τις πταιει??
  4. Καλησπερα στο φορουμ!! Εχω το N80 και εχω φορτωσει το smart2go και φαινεται να δουλευει μια χαρα με τους χαρτες της ελλαδας. Ωστοσο στην αναζητηση των οδων δεν ειναι σε θεση να εντοπισει κανενα δρομο!!(ειτε ελληνικα ειτε greeklish) Για την ακριβεια μου βγαζει δεν βρεθηκαν αποτελεσματα!! Τις πταιει??
  5. Καλησπερα και παλι!! Κατ'αρχας να ευχαριστησω για την βοηθεια σε προηγουμενο post. Αυτη την φορα υπαρχει αλλο προβλημα. Ενω επιχειρω να κανω επαναφορα στο n80 που εχω μεσω pc suite ωστοσο δεν φαινεται να επηρεαζει καπως το τηλεφωνο. Δηλαδη ουτε τις επαφες επαναφερει, ουτε τις φωτο ή τα βιντεο επηρεαζει ουτε τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες. Τις πταιει? (το back up αφορα και μνημη τηλεφωνου και sd-card )
  6. Καλησπερα, εχω το n80 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Σε ενα pc ειχα κεραια bluetooth, προχθες εγκατεστησα σε αυτο το pc το nokia pc suite ωστοσο δεν μπορει να συνδεθει το kinhto με το pc μεσω καλωδιου. Το προβλημα φαινεται να ειναι οτι το bluetooth εχει δεσμευσει ολα τα serial ports του υπολογιστη ( COM1, COM2 ktl ) με αποτελεσμα να μην ειναι κανενα διαθεσιμο για να το χρησιμοποιησει η συνδεση με καλωδιο. Ετσι το pc suite δεν μπορει να "δει" το κινητο. Απ'εγκατεστησα τους drivers του bluetooth ωστοσο ολα τα COM's συνεχιζουν να φαινονται ως bluetooth COM. Οσοι γνωστες προσελθετε!!!!
×
×
  • Create New...