Jump to content

giorgos3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos3

  • Ημ. Γέννησης 11/06/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

giorgos3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εφοσον στα υπολοιπα δεν το βλεπει καμια μαλλον το ρουτερ φταιει, αν εχεις παλιο δοκιμασε το να δεις, εαν οχι παρε κατευθειαν για αντικατασταση.
  2. Και μπήκα χτες να δω αν λέτε τίποτα γι' αυτή την περίπτωση, αλλά δεν είχατε γράψει κάτι και λέω, μπα μόνο σε μένα το έστειλαν και θα μου κάνουν καμιά πλάκα. Αλλά σήμερα το βλέπω παντού. Διαδώθηκε πολύ. ****το, έξυπνος τρόπος να ξεκινήσεις αλυσίδα. Έπρεπε να το έχω σκεφτεί εγώ. :p εδιτ: σαν σήμερα πριν 6 χρόνια γράφτηκα στο σάητ. Χρόνια μου πολλά.
  3. Γνωριζει κανεις πιο ειναι αυτο το τραγουδακι?? http://www.reconnected.ch/ Ακυρο το βρηκα!Caramelldansen
  4. Εκανα μια βολτα στο φορουμ, και βρηκα αυτο. Επειδη και εγω ειχα το ιδιο προβλημα στο ιδιο κινητο, να ρωτησω που πηγες και σου αλλαξαν τη προσοψη?? Γιατι εγω που πηγα σε Νοκια σοπ εκανε 10€. Υπαραχει μια (μικρη) περιπτωση να μου καναν εκπτωση γιατι ειναι γνωστος μου ο υπευθυνος του μαγαζιου, αλλα δε νομιζω επειδη ειναι απλα γνωστος να μου εκοψε 35€.
  5. Nαι και 'γω συμφωνω σε αυτο. Για τα θεματα δε ξερω. Ισως κανουν ευκολοτερα απο αλλες χρονιες το 1ο και το 2ο θεμα που ειναι θεωρια, ετσι ωστε να πιασουν πιο ευκολα ολοι τη βαση, και να δυσκολεψουν τα 3ο και 4ο ωστε να ξεχωριστουν οι καλυτεροι, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο και στην Ελλαδα ειμαστε ποτε δε ξερεις τι μπορει να συμβει..:cool:
  6. Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται στη φορμουλα 1?
  7. Ναι ρε παιδια τη ειναι αυτη η :X που μου εχει σπασει τα νευρα??????? :angry: :angry:
  8. ΕΧΩ ΤΟ 6600 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???
×
×
  • Create New...