Jump to content

QuelMarth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by QuelMarth

  1. Καλημέρα! Το χρησιμοποιώ σαν 1ο τηλέφωνο εδώ και 3-4 μέρες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!! Όντως υπάρχει ένας περιορισμός όσον αφορά την φωτογραφική...αλλα εντάξει..δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα! Το πιο ωραίο? Με το που παρκάρω έξω απο το σπίτι, βρίσκει το wifi και συνδέεται...χωρίς να τρώει την μπαταρία!! Το μόνο που μου έμεινε είναι να οργανώσω τον τηλεφωνικό κατάλαγο γιατί το προηγούμενο κινητό μου τον έκανε άνω κάτω! Γενικά, είναι τέλειο όταν θες ένα smartphone ενώ δεν διαθέτεις και μεγάλο Budget! ....ετοιμάζεται και ο πατέρας μου να το πάρει που έχει έρωτα με τα Νοκια :p
  2. Γεια σας!! Το πήρα σήμερα, το φόρτισα (μόνο 2 ώρες χρειάστηκε) και μόλις το άνοιξα! Απο φωτογραφική μια χαρά πάντως! ..μόνο αυτό δοκίμασα προς το παρόν... προσπαθώ να φτιάξω τις ρυθμίσεις για το Internet και τον τηλεφωνικό κατάλογο... ..επόμενη αναφορά την ερχόμενη Δευτέρα που θα το έχω λιώσει:p αχ το είχα δει!! αλλά τα 100 δεν περισσεύουν τώρα..το πήρα δηλαδή σήμερα το C3...εφόσον την έβαλα 1,5 χρόνο με το sony ericsson p1i...νομίζω μια χαρά θα μου κάτσει αυτό!:p και κάτι προς όλους τους συμφορουμήτες....έχω κάτσει και το κοιτάω...δε θυμάμαι πως να ρυθμίσω τα settings για το Internet...ξαναστέλνω μήνυμα στην Wind να στείλει ρυθμίσεις? Ψάχνω να βρω πως να ενεργοποιήσω στα GPRS Settings...αν τα λένε και έτσι δηλαδή. (είμαι άσχετη!) ..να φτιάξω τα profile για το Wind WAP τέλος πάντων για να μπαίνω στο Internet να χαρώ το 1,5GB τζάμπα που έχω! Πως το κάνω όμως? Εκλιπαρώ για βοήθεια...δεν την παλεύω άλλο! ;p Ευχαριστώ!!
  3. :up: τέλος. χαλάλι η camera! θα το πάρω. ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! :) :)
  4. ααααα το αγαπάω απο τώρα!!:p εννοείς ότι τρέχει στο background?! καλά δε το συζητάω! για τη τιμή του έχει παπάδες!!:p
  5. :up: τέλεια! ;) ας μου κάνει σε όλα τα άλλα..και χρησιμοποιώ το k550i :p όταν αποθηκεύω στον κατάλογο π.χ. Μαρούλης Σπίτι ..το κινητό μου, αποθηκεύει "Σπίτι; Μαρούλης" :/ αρκετά ενοχλητικό όταν ψάχνεις στο "Μ" και αυτό το έχει βάλει στο "Σ" :cry:
  6. Καλημέρα σας! Χρησιμοποιώ sony ericsson εδώ και χρόνια (το τελευταίο μου ΝΟΚΙΑ ήταν το 8210!) και είμαι λίγο δύσπιστη... Θα το έχω και εγώ για 2η συσκευή (μόνο για internet χρησιμοποιώντας mobile broadband SIM) και με βάση τα ελαττώματα του κινητού που έχω τώρα, κοιτάω τα εξής (πέρα απο το πληκτρολόγιο qwerty που σαφώς το έχει;p): **να μην σβήνει με δική του βούληση όταν το αφήνω κάτω (ήρεμα και πάνω στη θήκη του) ή το βάζω στη τσάντα. **εύκολη πρόσβαση στο twitter κυρίως...απ' ότι έχω δει μπαίνεις εύκολα από τα communities. όπως και msn, facebook. **να μην κάνει 5 λεπτά να ανοίξει τον Opera mini (ή όποιον άλλο browser) αν και φαντάζομαι σ'αυτό παίζει ρόλο και η ταχύτητα του internet. **camera της προκοπής. (το Sony Ericsson P1i δεν παλεύεται με τίποτα!).. έστω αντάξιο του ericsson k550i! **όταν αποθηκεύω ένα νούμερο σαν "QuelMarth Erwtisoula" να μη μου το γράφει "Erwtisoula; QuelMarth" τα έγραψα όλα για να με διορθώσετε αν κάνω λάθος σε κάποια!:p Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! πάντως το έχει τώρα το Public προσφορά για παραγγελία Online, 125€!!
×
×
  • Create New...