Jump to content

xstefx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xstefx

  • Ημ. Γέννησης 22/12/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xstefx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να 'σαι καλά Alex, πολύ καλά δομημένος οδηγός!
  2. xstefx

    Asus P552w

    Έχω δοκιμάσει πολλές συσκευές με windows mobile, είναι μακράν η πιο γρήγορη σε απόκριση (φαντάζομαι λόγο επεξεργαστή (έχει και turbo mode!) ) . Εάν δεν σας ενδοιαφέρει η φωτογραφία ή το fm, σε όλα τα άλλα είναι κορυφή ^^ όσο για την ανάλυση της οθόνης (320*240) αν και μικρή πλεον, αν και είχα και diamond και omnia, το συνήθησα και μου φαίνεται πλέον μια χαρά. Με λίγα λόγια είναι τουρμπάτο ^^ και έχει και ένα χαρακτηριστικό που δεν έχουν τα άλλα, hardware button για να κλειδώνει... κι όμως έιναι μεγάλη ευκολία!
  3. Γίνετεται με κάποιο τρόπο να κάνω format το PDA και να περάσω πάλι τα windows; Ιδού το ερώτημα! Αν όχι, προτείνετε κανένα οικονομικό PDA :D
  4. Έχω ένα Acer N300, καθώς λοιπόν άνοιξα το Destinator 7, όσο φόρτωνε το πρόγραμμα μου πέφτει κάτω το PDA και σβήνει. Πάω να το ανάψω, δείχνει το σήμα της ACER και κολλάει εκεί.... Δοκίμασα τα πάντα απο hard-soft reset κτλπ. Υποψιάζομαι corrupted αρχεία των windows (*.dll *.ocx *.sys κ.α.) τα οποία ίσως να χάλασαν κατά την απώλεια ρεύματος ενώ το PDA έκανε loading... Καμία ιδέα-βοήθεια ;;; Γίνετεται με κάποιο τρόπο να κάνω format το PDA και να περάσω πάλι τα windows;;; Αν ναι πώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :ninja:
  5. Χρόνια πολλά σε όλους καταρχάς :) Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς έχει αυτό το πρόβλημα, αλλά το P1i μου δεν φορτίζει με τίποτα από το usb καλώδιο του στο PC, και μάλιστα έχω αγοράσει πρόσφατα ένα φορτιστή αυτοκινήτου που βγαίνει από αναπτήρα σε usb, και εκεί τίποτα.... Είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Καμία πρόταση; Κρίμα να πάει για επισκευή από τώρα το εργαλείο!
×
×
  • Create New...