Jump to content

sosat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sosat

  1. Σημαντικό ρόλο έχει η ημερομηνία που θα γράφει η απόδειξη αγοράς. Εγώ πήρα το note 10 + στις 01/09 μέσω ίντερνετ από τα media Markt προπαραγγελία με την προσφορά του -24%,και μου ήρθε 27/09,έκανα την αίτηση ανέβασα την απόδειξη αγοράς που είχε ημερομηνία 27/09 και μου έστειλαν τα ακουστικά.
  2. Εγώ έχω πάρει αυτήν https://www.amazon.de/ESR-kompatibel-Note-10-Plus/dp/B07V6H97MR/ref=mp_s_a_1_3?keywords=esr+note+10+plus&qid=1569678982&sprefix=Esr+note&sr=8-3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η πλάτη λέει ότι είναι tempered glass.
  3. Έχει πολλές μπαταρίες για διάφορα μοντέλα. Αν ψάξεις θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις.
  4. Πήρα από polarcell και είμαι πολύ ευχαριστημένος την πρότεινε πιο πάνω άλλος χρήστης μέχρι στιγμής καλύτερη από την αυθεντική.
  5. καλή τύχη σε όλους και σε μένα φυσικά.
  6. Αυτό λύνεται με αλλαγή της γλώσσας των μενού στα αγγλικά, έτσι η ειδοποίηση γίνεται μικρότερη πατάς το οκ και μετά αλλάζεις την γλώσσα στα ελληνικά και είσαι έτοιμος
  7. Αυτό λύνεται με αλλαγή της γλώσσας των μενού στα αγγλικά, έτσι η ειδοποίηση γίνεται μικρότερη πατάς το οκ και μετά αλλάζεις την γλώσσα στα ελληνικά και είσαι έτοιμος
  8. εγώ το παράγγειλα το σάββατο χωρίς να το ξέρω αυτό
  9. Εγώ το παράγγειλα από κωτσόβολο στα 399, το έχουν 499 μείον 100€ δωροεπιταγή που δίνουν σε όλα τα galaxy note 10.1 και τα αφαιρούν από την τιμή επιτόπου
  10. Μετα από αναβάθμιση σε pr1.3 δεν έχω ελληνικό swype. Τα αρχεία βρίσκονται στην θέση τους αλλά δεν υπάρχει η επιλογή για ελληνικό swype, υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ.
  11. Originally Posted by Kein Actually lpsmagic affected the lockscreen which affected the alarm on/off. Another effect is when a call is received there is no more Swipe to Answer screen. Anyway, glad the problem is fixed. I Yes because you can't just say candlejack because he doesn't even exist. Απεγκαταστήστε το καντε restart και πέστε αν διορθώθηκε.
×
×
  • Create New...