Jump to content

kalaitzos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kalaitzos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kalaitzos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. kalaitzos

    Honor 6

    Και σε μένα το κάνει. Στην Β307
  2. kalaitzos

    Honor 6

    Σαν να πας σε forum της Ferrari, και να ρωτάς ειμαι ανάμεσα σε Ferrari και Porsche, τι λέτε? Τι νομίζεις ότι θα σου έλεγαν?
  3. kalaitzos

    Honor 6

    Δοκίμασα να κλειδώσω τον bootloader, μπας και, αλλά κοίτα τι έβγαλε: FAILED (remote: root type is risk) finished. total time .... αυτό δεν το έχει ξανακάνει (δλδ, κλείδωνε ξεκλείδωνε κανονικά) Αν βγάζες άκρη από αυτό γιατί εγώ δεν. Όπως και να 'χει πάντως ευχαριστούμε για τη βοήθεια. Μήπως να βάλω το recovery από την 610 πρώτα και μετά local update?
  4. kalaitzos

    Honor 6

    Μια από τα ίδια και σε μένα, από 608 σε 609 κανονικά με ΟΤΑ. Απο 609 σε 610 fail. Δοκίμασα τα πάντα (local, OTA) τιποτα. Με στοκ recovery. Μηπως παίζει ρόλο ο bootloader, αν ειναι ξεκλείδωτος ή όχι?
  5. kalaitzos

    Honor 6

    Καλή αυτή, εγώ πήρα αυτή, http://www.ebay.com/itm/Smart-Cover-With-Sleeping-PU-Leather-Case-Screen-Protector-for-Huawei-Phone-/221530320511?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item33943c6e7f πολύ οικονομική και το καλό ειναι ότι η οθόνη που έχει είναι πλήρως λειτουργική. Βλέπεις ποιος σε καλεί και απαντάς στις κλήσεις, και επίσης μπορείς να επιλέγεις μουσική σαν mp3 player. Και όλα αυτά χωρίς να ανοίγεις τη θήκη. (βέβαια χάνεις την ευκαιρία να τα θαυμάζεις όσο γίνεται περισσότερο....:) Κι αυτή επίσης είχε και ζελατίνα μέσα, η οποία όμως δεν χρειάζεται.
  6. kalaitzos

    Honor 6

    'Εχω την εντύπωση ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση, δεν εχουμε πλέον την επιλογή για οθόνη 720 (ROG), ή κάνω λάθος; Οπότε αν κάποιος το είχε επιλέξει, και ειχε μια άλφα αυτονομία, μετά την αναβάθμιση επειδή τρέχει η οθονη σε μεγαλύτερη ανάλυση, πέφτει λίγο η αυτονομία νομίζω. Και επίσης η γραμματοσειρά στην EMUI 3.0, είναι πολύ μικρή και δεν μεγαλώνει ακόμα και τεράστια γράμματα να επιλέξεις (εντάξει επηρεάζει όσους έχουν πρεσβυωπία...)
  7. kalaitzos

    Honor 6

    ΟΚ, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  8. kalaitzos

    Honor 6

    Καλημέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση στους περισσότερο προχωρημένους χρήστες. Βρήκε κανείς πως μπορούμε να επιλέξουμε ART αντί για DALVIK; Συνήθως είναι στο μενού "Develοpers options" > "Select Runtime", αλλά στο HONOR, δεν έχει αυτή την επιλογή (τουλάχιστον όχι στο δικό μου). Ευχαριστώ.
  9. kalaitzos

    Honor 6

    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
  10. kalaitzos

    Honor 6

    OK, ευχαριστώ πολύ. Ήδη δοκιμάζω το Handcent SMS και φαίνεται εντάξει.
  11. kalaitzos

    Honor 6

    Καλημέρα και από εμένα. Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τη ρύθμιση στα SMS, ώστε να στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες στα ελληνικά, αντί για 70 ? Επίσης στην τελευταία έκδοση του Antutu έχει παρατηρήσει κανεί αύξηση του σκορ? Εμένα έβγαλε περίπου 43.500, ενω σε διαφορα reviews "έπαιζε" από 38.000 μέχρι 40.000. (όχι ότι παίζει και κανένα ρόλο βέβαια).
  12. Αρχικό μήνυμα από digelo Φίλε συγνώμη. έκανα exit το spb shell και δούλεψε το owner. Ευχαριστώ. Και δεν το έλεγες τόση ώρα ότι έχεις το SPB...:lol::lol::lol: Παρεπιπτόντως, καλορίζικο το νέο σου τηλέφωνο.
  13. Εγώ ένα Roadfinder 143 που αγόρασα πρόσφατα (139€), είχε μέσα όλα τα απαραίτητα. Και φορτιστή ρεύματος.
×
×
  • Create New...