Jump to content

sh4d0w

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sh4d0w

  1. Aνοίγεις την εφαρμογή για τις επαφές, πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες και επιλέγεις Import/Export, εκεί διαλέγεις Import from sim.
  2. Άλλαξα τελικά μπαταρία. Τρίτη μέρα σήμερα και όλα δείχνουν καλά, (cm12.1) αν και ακόμη δεν έχω κάνει σοβαρή χρήση σε ομιλία ώστε να δω πως θα συμπεριφερθεί. Όπως και νάχει και τέτοιου είδους χρήση πριν ήταν αδύνατη, οπότε υποθέτω πως το πρόβλημα ήταν αυτό. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. :happy:
  3. Καλημέρα Έχω το συγκεκριμένο κινητό 2.5 περίπου χρόνια. Η χρήση που του έκανα ήταν ελάχιστη και είναι γενικά σε εξαιρετική κατάσταση. Εδώ και αρκετό καιρό είχε αρχίσει η μπαταρία να μην κρατά πολύ ή να πέφτει απότομα και σκεφτόμουν να την αντικαταστήσω. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως το τηλέφωνο άρχισε να μην είναι λειτουργικό, καθώς κάνει συχνές και συνεχόμενες επανεκκινήσεις χωρίς καν να μπαίνει στο λειτουργικό και ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να του βγάλω τη μπαταρία. Σίγουρα δεν είναι θέμα software γιατί το ίδιο κάνει με τη δική του rom, με cm11 που δοκίμασα και με την cm12.1 που του έχω πάνω τώρα. Από έρευνα που έκανα φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό και σε πολύ πιο καινούριες συσκευές του μοντέλου. Οι λύσεις που προτείνονται (wipe cache, data και reset) δεν με βοήθησαν να βρω λύση. Αξίζει να αντικαταστήσω τη μπαταρία μήπως λυθεί το πρόβλημα (με προβληματίζει για το αν φταίει αυτό μιας και το κάνει και με πλήρως φορτισμένη μπαταρία ή και κατά τη διάρκεια της φόρτισης) ή είναι θέμα άλλου κομματιού του hardware; Ευχαριστώ πολύ.
  4. Μιας και το βρήκα (search με wildcard όλων των αρχείων που δημιουργήθηκαν σήμερα και ...λίγη κοινή λογική) και σε περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί σε κάποιον, τα πρότυπα των mms βρίσκονται μέσα στο φάκελο: Program Files/MMS/Templates
  5. Κάνοντας πειράματα έφτιαξα ένα πρότυπο mms το οποίο και δεν θέλω να κρατήσω. Στάθηκε όμως αδύνατο να βρω τρόπο να το διαγράψω. Ξεκινώντας νέο mms και πατώντας εισαγωγή από πρότυπα το βρίσκω και από το μενού μου βγάζει δυνατότητα διαγραφής. Τσεκάρω, πατάω και το mms παραμένει. Υπάρχει τρόπος διαγραφής; Η φυσική τοποθεσία αποθήκευσης προτύπων mms γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται στα wm 6.5.3; Ευχαριστώ πολύ.
  6. Θέλω να μεταφέρω τις επαφές στη κάρτα sim. Δοκίμασα μια μια και στις περισσότερες βγάζει ότι είναι μεγάλο το όνομα, τη στιγμή που μπορεί να είναι μόνο 5 γράμματα. Όλες μαζί δεν τις κάνει επίσης. Δοκίμασα sktools και μετέφερε ελάχιστες, μόνο 24. Χρησιμοποιώ gelly. Υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος, κάποιο πρόγραμμα καλύτερο ή έστω κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόβλημα, για να μην χρειαστεί να τις περάσω με το χέρι. :( Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Έχει κανείς δοκιμάσει τη νεα rom του ausdim WM_6.1_v.3.0 (αγγλική); Αν και είναι νωρίς ακόμα για τα 6.1, οι αναφορές ότι δουλεύει σωστά η αναπαραγωγή μουσικής μέσω bt και A2DP, είναι για μένα σημαντική και σκοπεύω να τη δοκιμάσω. Αν κάποιος το έχει κάνει και μπορεί να αναφέρει συν και πλην θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ :)
  8. Διάφορες, η κύρια είναι ubuntu. Γίνεται upgrade αλλά προτιμάω καθαρή εγκατάσταση. Δεδομένα, ρυθμίσεις και κατάλογος με τα extra πακέτα είναι σε διαφορετικό partition οπότε εγκατάσταση, σετάρισμα και όσα έξτρα θέλω είναι περίπου μισή ώρα υπόθεση.
  9. Ευχαριστώ. Αν και από όσο καταλαβαίνω αναφέρεται στο patch του ausdim για το bt στην 6.1, θα το ψάξω, αν και "φοράω" gelly. Το HTweakC το είχα δοκιμάσει μόνο του και δεν έκανε δουλειά, με διάφορες ρυθμίσεις. Από όσο είδα το κοιτάει και ο ausdim για την 6.1 (αγγλική) που έβγαλε, οπότε ΙΣΩΣ να βρεθεί λύση. Ευχαριστώ ξανά. :)
  10. Ναι δυστυχώς, ακόμα και σε κάποιες 6άρες έχει προβλήματα. Ιδιαίτερα να στείλεις από το τηλέφωνο, εκεί γονατίζει, στην καλύτερη 5Kb/s. Όσο για τη χρήση bt A2DP ακουστικών για ακρόαση μουσικής χωρίς διακοπές, μάλλον είμαστε μακριά ακόμα. :(
  11. Στα mac κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση, περίπου 2 χρόνια. Στο linux το ίδιο, για να δω τι καινούριο έχουμε. Συνήθως έχει έκδοση κάθε έξι μήνες. Σε win έκανα ένα ghost το 2002 και όποτε χρειαστεί, μιας και δεν τα χρησιμοποιώ εγώ αλλά άλλοι, το περνάω από πάνω και μετά κάνω μια ενημέρωση στο αντιβιωτικό. :wacko:
  12. @ cmavr8 H Mary 3.7 είναι wm 6.1 και όχι 6. Παρακολούθησε για λίγο το σχετικό thread εκεί που την κατέβασες, να ενημερωθείς για προβλήματα και bugs. Γενικά σε 6.1 δεν έχουν γίνει πολλές rom, ούτε δοκιμές. Από την άλλη, αν θες να δεις πως είναι και να δοκιμάσεις... περιμένουμε εντυπώσεις. :)
  13. Nokia N82 Black version pops up http://img527.imageshack.us/img527/4683/35628676yr8.png Ενδιαφέρον.
  14. Σήμερα "ανακάλυψα" το προγραμματάκι και πραγματικά μου είναι πολύ χρήσιμο. Πολύ καλή δουλειά. :happy: Αν και αρκετά αργά και αν δεν έχεις βρει ακόμη λύση, μιας και αντιμετώπισα το ίδιο... σε περίπτωση που έχεις wm5 (που δεν έχεις αφού έχεις HTC TyTN II, αλλά σε περίπτωση που το αντιμετωπίσει κάποιος με wm5) και δεν έχεις εγκαταστήσει το Microsoft .NET Compact Framework το κάνεις εγκατάσταση. Σε περίπτωση που έχεις wm6 αγνόησε το μήνυμα και θα σου δουλέψει μια χαρά.
  15. Έκανα εγκατάσταση το Voice Speed Dial Greek, που βρίσκεται στο τέλος του πρώτου μηνύματος εδώ. Μετά, αν θες να το χρησιμοποιήσεις όπως στα wm5, πας Ρυθμίσεις->Προσωπικό->Κουμπιά, διαλέγεις το Button 1 και αντί για Alt+Tab που έχει προρυθμισμένο, επιλέγεις από το drop down μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου το: "Φωνητικές ταχείες κλήσεις". Την εγγραφή την κάνεις όπως και στα wm5 (σελίδα 207 του manual ή Έναρξη->Επαφές->επιλέγεις επαφή και από το μενού επιλέγεις προσθήκη φωνητικής εντολής). Για να τη χρησιμοποιήσεις πατάς το κουμπί 1(αυτό κάτω από το κουμπί που ανοιγοκλείνεις τη συσκευή), λες το όνομα που θες από όσα έχεις καταχωρήσει και αυτό ήταν.
  16. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω για τη rom του bepe, έτσι και στη gelly. Πας Ρυθμίσεις->Προσωπικό->Τηλέφωνο. Στο πρώτο tab στο παράθυρο που ανοίγει, έχει κάτω κάτω ένα κουμπί που λέει με bold γράμματα: "Αλλαγή PIN". Για να μπορείς να αλλάξεις το pin χρειάζεται πρώτα από όλα να το έχεις ενεργοποιημένο.
  17. Rock, hard rock, classic rock.... h**p://www.last.fm/user/sh4d0w-pl4y/
×
×
  • Create New...