Jump to content

gpap2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by gpap2004

  1.  

    Το κινητό φαίνεται να πετάει με Nougat. Ψήνομαι πολύ άσχημα να την βάλω. Δεν έχω διαβάσει για κανένα σοβαρό bug. Ο τύπος στο βίντεο στα comments λέει και για βελτίωση της μπαταρίας κατά 20-30%. Και το Grace UX φαίνεται να είναι πολύ ωραίο. Επίσης το always on display παίζει επιτέλους και με 3rd party applications πλέον. Έχει κανείς δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις; ;

     

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk

    καλημέρα. όντως δουλεύει πολύ καλά. την έβαλα με καθαρό install, και το προτείνω σε αλλαγή έκδοσης λειτουργικού έστω και αν χρειάζεται να ξαναπερασεις τα πάντα από την αρχή. κανένα σοβαρό κόλλημα ή πρόβλημα προς το παρόν. τα θέματα από το theme store δεν υποστηρίζονται εκτός από ένα , αλλά μπορείς να βάλεις μόνο εικονιδια . εγώ έβαλα ένα θέμα μαύρο που έχει και μετά αλλαξα εικονίδια. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161113/9f6d7ec8fa65b20a3da1ac1efbeb1b4a.jpg

     

    Sent from my Galaxy S7 edge Android Nougat 7.0

  2. Air blue sharing. Απλά κορυφαίο. Τις απενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις activator.

     

    Celeste or Air Blue sharing?

  3. Σε όλα έτσι γίνεται. Η κεραία του 3G είναι στο πλάι δεξιά. Η συχνότητα λειτουργίας του 3g είναι διαφορετική του gsm. Και θερμοκρασία ανεβάζει κ πιο γρήγορα τη μπαταρία αδειάζει.
  4. Και φυσικά δεν θα εχει ( φανταζομαι) καμμια συμβατότητα στις εφαρμογές που ειχαμε στα symbian v.5...

    Αρα θα θελουμε κανα χρονο να δουμε αξιόλογες εφαρμογές...;;;

  5. Μήπως το πρόβλημα με την μπαταρία εμφανίζεται στην συγκεκριμένη ελληνική ROM; Διάβασα σε ξένα forums πως κάποιοι με αγγλικές ROM τελευταίες, είχαν τέτοιο πρόβλημα,ενώ δεν είχαν πριν κάνουν αναβάθμιση σε latest firmware.
  6. re paides thelo na rotiso ean to kinito ginetai na xrisimopioithei os gps me tin xrisi enos eksoterikou bluetooth gps receiver?Opos ginotan me to sony ericsson P1i diladi.

     

    Σαφώς και μπορείς!

  7. Και εμένα μου κόλλησε την πρώτη φορά το WiFi και εσβησε το κινητό, αλλα μετά ΟΚ. Βάζοντας δε στις ρυθμισεις ναναι στην μεγαλυτερη κατανάλωση ενέργειας, ανοιγει ολες τις ιστοσελιδες γρηγορα.

    Για την κάμερα βρήκα τη λύση του Photoshop. Απλά πάτε στο μενου που έχει auto level, auto contrast & auto color και με αυτές τις απλές επιλογές οι φωτό είναι σχεδόν τέλειες.

  8. Παιδιά επειδή είμαι ανάμεσα σε G900 και Ρ1 εκτός του υψηλού SAR διάβασα στο ESATO από μερικούς χρήστες που έχουν το κινητό για εμφάνιση σκόνης στην οθόνη (σε κάποιο μέρος μαζεύει σκόνη - dust behind the screen (or between the touchscreen and lcd)). Εσείς που το έχετε μέχρι στιγμής , έχετε παρατηρήσει κάτι?

     

    Το χω 2 μέρες. Δε μαζευει σκόνη. Εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής, αυτονομία μπαταρίας άνετα 2 μέρες με παιχνίδια συνέχεια, πολύ μικρό και βολικό μέγεθος. Ισως το μικρότερο και λεπτότερο smartphone. Επίσης πολύ καλή ακουστική και απο το μεγάφωνο και από το ηχείο. Δεν είναι αργό και δε μου κόλλησε μέχρι τώρα. Το βίντεο εξαιρετικό. Παιζει όλα τα format βιντεο.

    Μειονέκτημα: η σχετικά σκληρή οθόνη αφής,που φαίνεται ομως αντοχής και κυρίως όμως η καμερα στη φωτογραφία! Θα μπορούσε ναταν καλύτερη και ας μην ηταν cybershot. Κ ας κόστιζε λίγο παραπάνω το κινητό. Αυτό θα αποτρέψει πολλούς από την αγορά. Ισως και ο SAR που στο εγχειριδιο οδηγιών ειναι όντως 1.47.

  9. Το πήρα και εγώ τελικά. Τέλειο, αλλά η κάμερα όντως ΧΑΛΙΑ! Χειρότερη και από του Ρ1!!! Κρίμα, γιατι η sonyericsson έχουν την τεχνολογία και σκόπιμα δεν την εφαρμόζουν. Με μια καλή κάμερα θα χτυπούσαν τον ανταγωνισμό στα ισα! Και δεν πιστευω οτι με κανενα firmware θα φτιάξει.
  10. οι πηγες δυστυχως ειναι εγω και το ξαφνικο black out του κινητου φιλε gbil που ευχομαι να μην συμβει αλλο,τωρα σε αυτα τα χρηματα ναι ειναι καλο,αν ηταν ακριβοτερο θα μιλουσα για την μεγιστη πατατα

     

    πόσο χάλια είναι η κάμερα του G900; Σε σχέση με του Ρ1 καλύτερη ή χειρότερη; Αν είναι χειρότερη θα μείνω με το Ρ1. Ευχαριστώ.

  11. Αυτο ειναι το προβλημα.μη μας βαλουν και μεσα.αλλο και να βρω θα τα ξαναβρουν.εφαγα πολλες ωρες και πολυ κοπο να τα κανω για να τα διαγραψουν.sorry

     

    Η λύση για όλους εμάς που προλάβαμε να έχουμε τα αρχεία του Αρη, είναι το καλό backup όλων αυτών των φακέλλων. Τι γίνεται όμως από δω και πέρα με τις νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις και κυρίως με όλους αυτούς που για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με τα προγράμματα πλοήγησης και κυριολεκτικά θα ψάχνονται; Άρη σε ευχαριστούμε. Σίγουρα κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να ξαναανεβάσουν όλα τα αρχεία σε διάφορα φόρουμς....:X

    Και κάτι για όσους δεν μπόρεσαν να κάνουν να δουλέψει ποτέ ο χάρης 5σε1 (έστω και με greeklish αναζήτηση,που δεν είναι κ τόσο χάλια_μάλιστα ο χάρτης αυτός ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ είναι πιο αναλυτικός σε κάποιες περιοχές σε σχέση με τον 3σε1) ή ακόμα και ο 3σε1: 1.απεγκατεστήστε το πρόγραμμα Garmin, 2.αν έχετε κάνει hard format στην κάρτα ή κ στο κινητό σας (όπως εγώ), ακόμα καλύτερα _ πρέπει όμως να γίνεται κ χωρίς format, 3. εγκαταστήστε την έκδοση 4.60 με τον χάρτη 5σε1 και κάντε ενεργοποίηση με το key generator 4.εγκαταστήστε από πάνω (χωρίς να βγάλετε την 4.60) τους φακέλλους και το πρόγραμμα από την 4.80 έκδοση.

    Δουλεύει επιτέλους άριστα στο Ν82 μου.

  12. Ο χάρτης 5 σε 1 δεν κάνει αναζήτηση στα Ελληνικά σε SonyEricsson P1i ,ενώ σε Ν82 δεν ανοίγει η εφαρμογή. Σημειωτέον οτι κ τα δυο τηλέφωνα λειτουργούν αψογα με το χάρτη 3 σε 1. Γιατί;
  13. I found this new version of Garmin for UIQ3:

     

    It is an upgrade from previous 4.10.60. Just copy all the files, EXSEPT system, and then run the MobileXT.exe.

    This is Taiwan version, and has chinese and english language. But with this trick

    you can make it multilingual:Delete the file "gmsup" in Memory card:\Garmin\Res\Symbian\Apps then you can choose other language than Taiwan, English.. also change keyboard layout - by deleting the file you get multilanguage. Then you have Greek language too.

    It is working perfect on my P1i with the latest firmware.

×
×
  • Create New...