Jump to content

kostkan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kostkan

  1. Αυτό που περιγράφεις είναι στην ουσία ένας ειδικός τύπος λουριού που μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε ρολόι. Δες π.χ εδώ: http://www.watch-band-center.com/watchstrap-s414h413-Watch-bands-18mm.html

     

    Οντως ετσι πρεπει να ειναι! Μπραβο! Γιατι μου αρεσει αυτο το στυλ.

     

    Τωρα αυτα μονο παραγγελια ε? Εδω δυσκολα

  2. Παιδια εχω ερωτευτει το ρολοι που φοραει ο Λουκας απο την σειρα LAPD!

     

    Eιναι σαν δερματινο βραχιολι ετσι λιγο μεγαλο και πανω του εχει το ρολοι! Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι??

  3. Οσοι περασατε μπραβο ρε παιδια να ξερετε οτι μπηκατε στην καλυτερη σχολη (Αστυφυλακων) ολοκληρου του Μηχανογραφικου ! Οσοι δεν περασατε να επιμεινετε οσες φορες και αν χρειαστει να δωσετε αν σας αρεσει πολυ και το θελετε. Αξιζει.

     

    Καλη επιτυχια τωρα μεσα στις Σχολες και να διαβαζετε μεσα για να πατε μετα κοντα στο σπιτι σας οσοι δεν ειστε απο Αθηνα. Και οτι και αν ακουτε απο εδω και περα για την επιλογη σας να ξερετε οτι εσεις θα κανετε το καλυτερο επαγγελμα που υπαρχει στον κοσμο.

  4. Ο καθενας εχει δικαιωμα να δωσει 3 φορες Πανελληνιες Εξετασεις, οχι οσες φορες θελει! ;)

    Οσες φορες θες δινεις μην επιμενεις. Το ξερω απο πρωτο χερι απλα μετα απο 3 χρονια , μαζι με την γ λυκειου, δεν μετρανε οι προφορικοι και ο μεσος ορος βγαινει μονο απο τους γραπτους.

     

    Οσοι περασανε εκει που θελανε μπραβο παιδια.:)

     

    Και οσοι δεν περασανε και σε αυτους μπραβο για την προσπαθεια (αν προσπαθησανε :p) και επιμονη. (καλα διαβασατε επιμονη οχι υπομονη. βασικα και υπομονη αλλα πιο πολυ επιμονη)

  5. Μήπως όλα αυτά που τώρα λεμε με τόσο παθος και τοση λαχταρα για κοινωνικη προσφορα να σβησουν όταν βρεθουμε αντιμετωποι με την πραγματικοτητα;. Μήπως ειμαστε και εμεις καταδικασμενοι να γινουμε ένα κομματι της ομοιομορφης μαζας που τώρα κατακρινουμε;

    Καταδικασμενος δεν εισαι αλλα υπαρχει κατι που πρεπει να πολεμησεις για να μην παθεις αυτα που περιγραφεις.

    Την ρουτινα και την συνηθεια...

  6. Γεια σας παιδιά! Πολύ ενδιαφέρον topic και αρκετά κατατοπιστικές οι απαντήσεις σας. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση που απαιτεί μια πολύ υπεύθυνη απάντηση, διότι ρωτάω συνεχώς γνωστούς και μου δίνουν άτοπες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά είναι φύσει αδύνατον να τις διαβάσω όλες. Λοιπόν: οι πρωτοετείς της ΣΣΑΣ πότε πρέπει να παρουσιαστούν στη σχολή? Αρχές, μέσα ή τέλη Σεπτέμβρη? Γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς παρουσιάστηκαν οι περσινοί ΣΣΑΣίτες?

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...!!!

    Ποιο υπευθυνη απαντηση απο την γραμματεια της ΣΣΑΣ δεν υπαρχει.

    http://www.ssas.gr/Greek/main.htm

    Παρε εκει.

  7. Με φωναξες??

    μη μασας αδερφε! ολα ειναι οκ! στρατιωτικοποιηση ειναι καλη για να στρωσετε χαρακτηρα! μη φανταστεις τιποτα τρελα! καμψεις τρεξιμο και ταυτοχρονα να παρουσιαζεσε κτλ

    σιγα...

    προσωπικη μου γνωμη κοιτα να χαρεις αυτες τις μερες που θα σαι τριπολη,θα ειναι οι 25 το πολυ μερες βασικης θητειας..που θα κανεις...

    εμεις που απολυομαστε σε 5 μερες (ηδη τελειωσαμε σχεδον) καθομαστε εξω απο τον θαλαμο και λεμε για την τριπολη! τι να σου πω..εγω στεναχωρεθηκα οταν ηρθα Θεσσαλονικη. αν και πιο χυμα κατασταση στην μοναδα...αλλα και στην τριπολη αξεχαστη φαση!

    προφανως η Γ'ΕΣΣΟ προβλεπω χιλιαδες ατομα...οποτε χημειο θα το κανετε!

    δεν μιλαω για στρατο..μιλαω για αεροπορια. οσοι πατε κοιταξτε να το ευχαριστηθειτε χωρις νευρα κτλ. ολα μια ιδεα ειναι. ο καιρος περασε και δεν πηρα χαμπαρι.

    και η σκοπια θα σας ψαρωσουν εκει...μη μασεισετε! αλλα μη κοιμαστε κιολας! στην σκοπια θα σκεφτεσαι απειρα πραγματα..θα βλεπεις ολες τις πανσεληνους τα μισοφεγγαρα κτλ θα μιλησεις στο κινητο λιγο,θα κανεις κανενα τσιγαρακι..παει περασε!

    Χθες εκανα την τελευταια μου σκοπια και ενοιωσα σαν να ηταν η πρωτη! ολα ειναι στον εγκεφαλο!

    Οντως θα ειναι εμπειρια αλλα οσο να ναι παμε ψαρωμενοι και ας ξερουμε οτι δεν ειναι τιποτα! Πιο πολυ ειναι το αγχος για το αγνωστο.:confused:

    Αντε καλος πολιτης παλιε!

  8. Εννοείται.. Μέχρι να σας κατατάξουν αλφαβητικά σε θαλάμους, μη βιαστείτε να τακτοποιηθείτε. Γενικά, η συγκεκριμένη αλλαγή είναι μεγάλη βαβούρα. :wacko:

    Δε βλέπω προσέλευση για 124 ΠΒΕ στη Τρίπολη. Αεροπορία δε μπαίνει κανείς;

     

    Επειδη εισαι παλιος! Πες μας λιγα πραγματα για κατω. Εχει πολυ τρεξιμο? Γυμναστικη? Αυτη η περιφημη στρατικωποιηση τι ειναι πια??

  9. αντε περασαμε ναουμ.
    Πολυ μαγκια..!:lol:

     

    3.58 στο 1000αρι

    κανα 4αρι το μηκος

    χαλαρα το υψος

    14'' τα 100

    και 11.50 στη σφαιρα με το δεξι και (γιατι αραγε με βαλαν??) 6 με το αριστερο.

     

    Περασαμε Αστυφυλακων.

    Εν τω μεταξυ ειμασταν 5 αγορια και 5 κοριτσια,στο 1000αρι και το 100αρι βγηκα 5ος ( :P ) , ενω στη σφαιρα κανεις απο τους αλλους δεν περασε τα 9μ. με το δεξι -με ειπε και ενας στρατιωτικος εκει,σιγα θα μας σκοτωσεις λολ...

    Εκανες προπονησεις πριν πας να δωσεις?
  10. Η ΣΣΕ έχει 4 χρόνια εκπαίδευση και η ΣΜΥ 2.Εγώ δεν τα συγκρίνω.Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.Πάντως να ξέρεται οτι η επιλογή της ειδιότητας και στις δύο σχολές είναι θέμα τύχης.
    Αυτο ρε σεις ειναι φοβερο. Να παιρνεις ειδικοτητα με χαρτακια?? Στην Αεροπορια που ξερω στην ΣΤΥΑ ετσι κανουν. Βαζουν αριθμο στις ειδικοτητες και οποιος τραβηξει τον αριθμο που εχει η ταδε ειδικοτητα παιρνει αυτην την ειδικοτητα. Ελεος...
  11. Κατα την γνωμη μου αλλο ΤΕΙ και Πανεπιστημιο και αλλο Αστυφυλακων. Στην Αστυφυλακων δεν βγαινεις επιστημονας και για να μπεις πρεπει να θες να μπεις. Εχω εγω φιλο που περασε με την 3 και στο οριο στην βαση στην Αστυφυλακων και βγηκε στους 20 πρωτους μεσα στην σχολη πολυ απλα επειδη του αρεσε το αντικειμενο και απλα εδωσε 3 φορες γιατι δεν του καθοντουσαν και δεν του αρεσαν τα ολοκληρωματα και οι πιθανοτητες και του στερουσαν την εισοδο του στην Σχολη.

     

    Τωρα αν δωσεις 3 φορες και δεν περασεις σε καμια σχολη γενικα ΤΕΙ η Πανεπιστημιο δεν ξερω τωρα τι να πω γιατι δεν μπορω εδω να πω οτι ειναι διαφορετικο το αντικειμενο γιατι σε πολλες σχολες βασικα στις περισοτερες εχει και μαθηματικα και απο ολα και αν δεν μπορεις να γραψεις και σου φαινονται πολυ δυσκολα τα μαθηματα του σχολειου στις πανελληνιες μετα μεσα στην σχολη που θα ειναι ακομα πιο δυσκολα...? Ειναι μπερδεμα και μεγαλη κουβεντα.

  12. Ρε φίλε τα μάτια μας έβγαλες.Λούνα παρκ το κανες το φόρουμ:shock::w00t::yahoo:
    Ε ειπα να δωσω λιγο χρωμα!:rotfl: Αλλα μου φαινεται παραεδωσα χρωμα οντως!:hypno:

     

    6 ώρες από πού?Σίγουρα όχι από θεσσαλονίκη.
    6 ωρες απο Αθηνα. Απο Θεσσαλονικη δεν ξερω.

     

    Και πολλες εταιριες στελνουν στα Πανεπιστημια και στα ΤΕΙ εγραφα για να παρουν αποφοιτους ειδικα απο εκει. Απο κοντα ατομο που να του ετυχε ξερω την ξαδερφη μου που τελιωσε ΤΕΙ λογιστικης στο Ηρακλειο και την διαλεξανε αναμεσα σε 20 ατομα που ηταν απο ΤΕΙ Πειραια για δουλεια σε μια μεγαλη εταιρια αν την θυμηθω θα την ποσταρω.

  13. Ρε παιδια το Πανεπιστημιο Κρητης κανει την καλυτερη δουλεια απο ολα τα πανεπιστημια της Ελλαδας. Ακομα και το ΤΕΙ ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Αν παρακολουθησετε λιγο εξελιξεις πανω στο θεμα των Πανεπιστημιων θα το καταλαβετε αφου το Πανεπιστημιο Κρητης πρωτοστατει παντα στις εξελειξεις πανω στην Παιδεια αλλα και στη επιστημη. Και υπαρχουν ατομα που ενω εβγαλαν μορια για ΕΜΠ πηγαν Κρητη λογω του καλυτερου επιπεδου.

     

     

    Λίγο παρακάτω από μένα.Γύρω στα 17450 περίπου.Μάλλον πιάνει και τις δύο αλλά δε ξέρει ποια να επιλέξει.Το κακό με το πρώτο είναι ότι είναι μακριά.Κρήτη γαρ (24 ώρες με το πλοίο αλλιώς αεροπλάνο) και κατά πόσο έχει καλή φοιτητική ζωή σε νησί.Ντάξει η κρήτη είναι μεγάλη αλλά είναι νησί ενώ ο Βόλος θα έχει σίγουρα καλή φοιτητική ζωή.Αλλά ποια σχολή έχει καλύτερο ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά και όνομα?

     

    => Helooo 2008 ειμαστε!! Η Κρητη ειναι 6 ωρες με το καραβι και 40 λεπτα με το αεροπλανο!

     

    => Θα αστειευεσαι βεβαια οτι κατα ποσο εχει καλη φοιτητικη ζωη σε νησι...??!! Καλα στην Κω βεβαια και δεν θα εχει καλη φοιτητικη ζωη αλλα εδω μιλαμε για το μεγαλυτερο νησι και βασικα μιλαμε για την Κρητη....απλα! Ρωτα καποιον που εχει περασει να δεις την γνωμη του και αν ηθελε να φυγει μετα το τελος των σπουδων του!

     

    => 1000000 φορες καλυτερα Κρητη...καμια σχεση

  14. Aυτο ΕΙΝΑΙ πολυ δυσκολη σχολη,,,,θα γονατισει στο διαβασμα,πρεπει να του αρεσει πολυ η σχολη αυτη

     

    Οσο για αυτο της Κρητης ξερω οτι την εχουν δει και καλα ΕΜΠ και ξεσκιζουν τους φοιτητες:rolleyes:περισσοτερο

    Στην Κρητη γενικα σε ολες τις σχολες γινεται πολυ καλη δουλεια απο τα ΤΕΙ μεχρι το Πανεπιστημιο Κρητης και ειδικα στα Χανια.
  15. oxi kai me ta nautiliaka exidikeuesai apo tn 3o xrono kai pas kai se alles epixririseis.. emena pantws m pan oti vgazeis trela lefta.. alla emena m aresei pio poly dioikisis epixeirhsewn...
    Αν εξειδικευεσαι απο τον 3 χρονο τοτε γιατι την λενε ναυτιλιακων σπουδων?:wacko:

    Νομιζω οτι ναι εξειδικευεσαι αλλα εξειδικευεσαι πανω στα ναυτιλιακα παλι δηλ ναυτιλιακα λογιστικα, ναυτιλιακο managment κτλ.

    Πολλα λεφτα το ακουσα και εγω οτι εχει αλλα ειναι δυσκολο να πιασεις δουλεια που να σου αποφερει πολλα λεφτα γιατι ειναι στενος ο κυκλος των ναυτιλιακων.

    Οποτε μαλλον και εγω συμφωνω στην δοικηση επιχειρησεων ακομα και τει.

  16. Metaxy twn tmimatwn nautiliakwn (peiraia) kai dioikisis epixeirhsewn asoe poio pisteuete oti einai kalitero?
    Κοιτα αυτο με εχει απασχολησει και εμενα. Αλλα πιστευω οτι το τμημα ναυτιλιακων σπουδων ειναι οπως το λεει και το ονομα του πανω στον τομεα των ναυτιλιακων δηλαδη δεν εχεις και πολλες η μαλλον καμια αλλη επιλογη δουλειας εκτος απο ναυτιλιακες εταιριες. Ενω η διοικηση επιχειρησεων της ασοε ακομα και η διοικηση επιχειρησεων στα τει νομιζω ειναι καλυτερες σχολες γιατι εχεις πραγματικα απειρες επιλογες μετα, ενω τα ναυτιλιακα ειναι μονοδρομος.
  17. Eγω εδωσα δευτερη φορα και δεν εδινα ενδοσχολικα γι αυτο δεν εχω ιδεα για το Μηχανογραφικο. Μπορει να τους το εχουν δωσει. Πρεπει να παω στο σχολειο να ρωτησω..

    Οσο για το που τα καταθετουμε ναι παμε σε ενα αλλο σχολειο ( εμενα καθε χρονο στο δικο μου γινεται η καταθεση) της περιοχης που εκει πανε ολα τα κοντινα σχολεια και εκει βρισκεται μια επιτροπη που τα παιρνανε σε υπολογιστη και μετα στο δινουν πισω.

     

    Και κατι αλλο...ποιος εκοψε 70 σελιδες απο το φορουμ εδω και απο 215 επεσε στο 145?? Κριμα και θα τις πιαναμε τις 1000 μεχρι το Σεπτεμβρη!

×
×
  • Create New...