Jump to content

Yulin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Yulin

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1974

Yulin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1st quarter 2008 to 610 kai 2n quarter 2008 to 910.... Ante geia. An autes einai kai oi imerominies kikloforias se eurwpi.... Mexri tote ta specs den tha lene tipota idiaitero. To xanei to paixnidi i hp se sxesi me htc kai eten. pigi:http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml Mike Hockey, HP’s spokesman, has reported approximate release dates of the iPAQ 610 Business Navigator and the iPAQ 910 Business Messenger. The devices were announced early in September and expected to come out during the following months. However the company has recently said the iPAQ 610 will be available in the American stores in 1Q 2008 and the iPAQ 910 – in 2Q 2008.
  2. Παιδιά όταν τραβάτε βίντεο, ακούγεται ένας ελαφρύς θόρυβος ?
  3. Tελικά είχε πρόβλημα η συσκευή. Το πήγα στο service στο Πλαίσιο και μου το αλλάξανε μέσα σε μία μέρα.
  4. Παιδιά εσάς τα παίζει όλα τα java games? Πχ το god of war mobile το παίζει? Εάν είναι πρόβλημα που δεν τα παίζει, να το πάω στο service, να μου το αλλάξουν επιτοπου καθώς το έχω 3 μέρες. Εμένα δεν μου τα παίζει όλα τα games . Τα games που έχουν εφέ πχ εκρήξεις κτλ δεν τα παίζει με ήχο αλλά τα παίζει χωρίς ήχο.... Αυτό είναι μεγάλο μείον καθώς περνάω με τα παιχνίδια του κινητού πολύ ώρα γιατί είμαι νυχτοφύλακας. Δεν βγαίνει η βάρδια αλλιώς ρε παιδιά.:worry::( Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει.
  5. Ok ευχαριστώ :) Το έβαλα και είναι μια χαρά. Στο θέμα των java games έβγαλα μια άκρη. Όταν απενεργοποιήσω τον ήχο παίζουν μια χαρά. Όταν παίζουν με ήχο σέρνονται....Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  6. Χαιρετώ. Λοιπόν τελικά το πήρα κι εγώ :) Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι ανάμεικτες. Με έχει ξετρελάνει με κάποια στοιχεία, κάποια άλλα όμως με ξενέρωσαν (φταίω μάλλον εγώ που δεν έχω ιδέα από symbian :wacko:) Οι ερωτήσεις μου τώρα: 1) το τζαμάκι της εξωτερικής οθόνης δεν "κουμπώνει" τέλεια και η κάτω πλευρά του αφήνει ένα κενό (ελάχιστο μεν αλλά κενό)στο τηλέφωνο. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο στο δικό μου έτυχε? Με φοβίζει αυτό γιατί και μια σταγόνα νερό να μπει μέσα, πάει το τηλέφωνο. 2) Πολλά παιχνίδια java που είχα στο 6131 και έπαιζαν τέλεια, τα εγκατέστησα και στο 6290. Μόνο που εδώ τρέχουν με "σπασίματα" στο παίξιμο και σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιό αργά.!!! Τι φταίει ? Συμβαίνει και σε εσάς? Πως το λύνουμε? 3) Μερικά παιχνίδια δεν τα δέχεται καν , ενψ τα είχα κανονικά στο 6131, και μου ζητάει κάποιο κλειδί. Τι είναι αυτό? Εκτός αυτών των προβλημάτων, όλα τα άλλα είναι τέλεια στο κινητό. Κυρίως όμως με προβληματίζει το θέμα παιχνίδια java....:cry::cry::cry: Και μια άλλη ερώτηση, μάλλον χαζή. Πως στέλνω ένα κομμάτι πχ mp3 σε ένα άλλο κινητό με bluetoοth ή ir? Στο 6131 είχα τέτοια επιλογή, εδώ δεν την βρίσκω πουθενά :wacko:
  7. Mια πολύ σημαντική (κι επείγουσα :D) ερώτηση θέλω να σας κάνω. Αξίζει να πάρει κανείς ένα ΒΤ GPS (για 100 ευρώ) ή είναι πεταμένα λεφτά σαν απόδοση? Εννοώ έχει κανείς και κάποιο smartphone ή pda με gps για να μας κάνει την σύγκριση με ένα bt gps, στα θέματα της απόδοσης, της ταχύτητας, της ακρίβειας εντοπισμού δορυφόρου κτλ Φαντάζομαι σε θέμα software θα είναι μικρές οι διαφορές μεταξύ route 66 symbian kai windows mobile. Γιατί η μία λύση είναι για τα οικονομικά που διαθέτω αυτή την στιγμή να πάρω ένα πολύ καλό τηλέφωνο με κάποιες λειτουργίες smartphone (το 6290 συγκεκριμένα) και να προσθέσω ένα bt gps ή να πάρω ένα καλό pda-gps με ικανοποιητικές λειτουργίες τηλεφώνου πχ artemis p3300. Βασική μου ανάγκη είναι ένα καλό τηλέφωνο αλλά και ένα gps. Aν βγάλατε άκρη σε αυτά που γράφω, περιμένω μια απάντηση. Ευχαριστώ.
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ;) Πάω να διαβάσω τα faqs:rolleyes:
  9. Eυχαριστώ πολύ φίλε μου, για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντηση. Αυτά τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.:D:D
  10. To site που έχετε είναι για την Us έκδοση και λεει 610. Η Ευρωπαική θα λέγεται 614c, ενδεχομένως με κάποιες αλλαγές από την us version (όχι κατ'ανάγκη στα ελληνικά ή όχι windows). Oι δικές μου πληροφορίες είναι για τέλος του μήνα, αρχές του άλλου. Αλλωστε αυτά τα specs για 2nd quarter 2008 δεν θα είναι κάπως ξεπερασμένα?
  11. Γεια χαρά. Είναι το δεύτερο ποστ που γράφω στo forum. Eιμαι noobas δεν είχα ποτέ windows mobile ή pda. Θέλω τα φώτα σας: 1) Τι σημαίνει hard kαι soft reset? 2) Είμαι 90% έτοιμος να αγοράσω το kaizer ως πρώτο μου ppc. Σήμερα είδα και το htc3300 που είναι μικρότερο. Εσείς τι συμβουλεύετε? 3) Υπάρχουν προγράμματα που θα μπορούσα να βάλω σπασμένα όπως γίνεται στα windows? 4) Αν υπάρχει ένα πολύ θετικό κι ένα πολύ σπαστικό πάνω στο κινητό (μόνο ένα από το καθένα), τι θα μου λέγατε? Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.
  12. Παιδιά σας χαιρετώ! Είναι το πρώτο μου ποστ στο forum και θα κάνω μια πολύ noobistiki ερώτηση. Θέλω να πάρω το 6290 γιατί μαθαίνω πως έχει πολλά που θέλω όπως: καλή αυτονομία, παιχνίδια java, χαμηλό sar , χαμηλή τιμή κτλ. Το ερώτημα είναι αν θα μπορώ να βρίσκω παιχνίδια ή προγράμματα symbian σπασμένα όπως πχ τα windows mobile phones ή τα κανονικά windows. Δηλαδή με c-***** ktl. Δεν εννοώ να τα βρίσκω όλα σπασμένα, μην με κράξατε με την μια. Τα μισά προγράμματα και παιχνίδια που έχω είναι γνήσια και τα άλλα μισά σπασμένα.Δεν είμαι αχάριστος όταν κάτι αξίζει πραγματικά το αγοράζω γνήσιο. Όμως σίγουρα θα χρειαστεί και κάποιο σπασμένο. Αnyway, τα ρωτάω αυτά, γιατί κάποιος φίλος μου είπε πως τα symbian παλιά ήθελαν μια πιστοποίηση που πλέον δεν μπορείς να βάλεις γιατί το site που την έδινε έκλεισε και άρα είναι δώρο άδωρο. Όποιος μπορεί, ας μου απαντήσει, παρακαλώ, χωρίς ειρωνεία. Καλώς σας βρήκα :):):)
×
×
  • Create New...