Jump to content

noker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

noker's Achievements

  1. Έτσι και έγινε μέσω του chat, ευχαριστώ! Το θέμα είναι ότι σε μια συγκεκριμένη εξερχόμενη κλήση προς κινητό, το ξαναέκανε. Πάλι chat και ο νέος εκπρόσωπος αυτή τη φορά το βρήκε: Λέει ο αρ. που καλέσατε είναι καταχωρημένος στο friends&family, οπότε ούτως ή άλλως οι κλήσεις αυτές αφαιρούν χρηματικό υπόλοιπο (με προνομιακή χρέωση και καλά) και όχι χρόνο. Είχα ξεχάσει ότι πριν χρόνια υπήρχε το friends&family... Τους είπα να αφαιρέσουν τον αριθμό από το friends&family και όλα καλά.
  2. Σε καρτοκινητό vodafone και εξερχόμενη κλήση vowifi, αντί να αφαιρέσει χρόνο από τα λεπτά ομιλίας αφαίρεσε ευρώ από το χρηματικό υπόλοιπο. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ?
  3. noker

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Με restart του κινητού φαίνεται να διορθώθηκε, θα δείξει...
  4. noker

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Σε wifi calling έχω κανονικά εισερχόμενες, αλλά στις εξερχόμενες όταν απαντήσει ο απέναντι πέφτει η γραμμή και βγαίνει μήνυμα "Server error, try again later". Έχει συμβεί σε κάποιον ?
  5. noker

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Επιβεβαίωση λειτουργίας volte και vowifi σε Redmi Note 11 Pro 5G. Εχω την εντύπωση ότι τα SMS δεν αποστέλλονται/λαμβάνονται σε λειτουργία vowifi.
  6. Καλησπέρα, μία πρόταση για δοκιμασμένη διάφανη θήκη από Ελλάδα? Ευχαριστώ.
  7. Θα επιλέξω το Redmi note 5, σας ευχαριστώ πολύ όλους.
  8. Καλημέρα, Εσείς που γνωρίζετε, θα ήθελα την καλύτερη πρόταση από τα παρακάτω: Samsung Galaxy A20e Huawei Y7 (2019) Honor 8A Xiaomi Redmi 7 32GB Xiaomi Redmi 5 Plus 32 Xiaomi Redmi Note 5 32GB Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...