Jump to content

siniestro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About siniestro

  • Ημ. Γέννησης 10/09/1979

siniestro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή η SD αλλά όχι απαραίτητη. Παρόλο που όλα μου τα κινητά είχαν, δεν νομίζω ότι μου ήταν αναγκαία. Πιστεύω ότι θα εκλείψει σιγά σιγά όσο θα ανεβαίνουν οι χωρητικότητες της εσωτερικής μνήμης. Για όλους αυτούς που αγωνιούν για απώλεια δεδομένων σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό, εγώ προτείνω να παίρνουν συχνά ένα backup των δεδομένων τους στον υπολογιστή. Δηλαδή τα δεδομένα του υπολογιστή σας που είναι στον σκληρό δίσκο τα γράφεται όλα σε CD ή κάρτες μνήμης για να τα σώσεται σε περίπτωση καταστροφής του υπολογιστή; Όχι φυσικά και εκεί ένα backup κάνουμε και ελπίζουμε να μην μας τύχει ή όταν συμβεί να έχουμε την μικρότερη δυνατή ζημιά. Επίσης πολλές κάρτες στις μέρες σταματάνε να λειτουργούν ξαφνικά χωρίς λόγο με ολοκληρωτική απώλεια δεδομένων.
  2. Το καλύτερο samsung κινητό που έχει βγει.
  3. Μόλις μου χάλασε το κινητό θα ήταν ότι καλύτερο να το κέρδιζα, Καλή επιτυχία.
  4. Προβλέπω να ξεπερνάει τις 5000 συμμέτοχες αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
  5. Μου είχε εμφανίσει και έμενα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορέσα να βρω λύση. Αν δεν έχεις κάνει ήδη αναβάθμιση σε 2.2 κάνε και λογικά το πρόβλημα θα διορθωθεί όπως σε εμένα. Να σημειώσω ότι δεν έκανα factory restore όλα παρέμειναν όπως πριν την αναβάθμιση.
  6. Σήμερα το πρωί μου εμφάνισε κάτι προβλήματα όταν προσπαθούσα να βάλω νέα widgets "Process com.android settings has stopped unexpectedly" έχει κανείς ιδέα που μπορεί να είναι το πρόβλημα και πως λύνεται; Ευτυχώς προσπαθώντας να βρω λύση εδώ έμαθα για την επίσημη 2.2 Εγκαταστάθηκε πολύ εύκολα και όλα λύθηκαν. Απλώς μου έμεινε η απορία για τι έφτεγε και πως θα μπορούσε να λυθεί.
  7. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που έχει το qtek 8500 σε δύο μου απορείες. Πρώτον από τις φωτογραφίες βλέπω ότι έχει miniUSB ια να συνδέεται. Κάπου διάβασα ότι αυτό δεν είναι το κοινό miniUSB, ισχύει; Δηλαδή αυτό που θέλω να μάθω με ένα απλό καλώδιο miniUSB από ψηφιακή μπορώ να το συνδέω στο PC; Φορτίζει από τον υπολογιστή μέσω του USB; Δεύτερη ερώτηση. Στις κλήσεις εκτός από την ώρα και την μέρα δείχνει και την διάρκεια της κάθε κλήσης;
×
×
  • Create New...