Jump to content

x_origin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by x_origin

  1. αφού είσαι σε κλήση πατάς το πάνω κουμπί και δυναμώνει!επίσης η ανοιχτή ακρόαση μπαίνει πάλι ενώ είσαι σε κλήση πατώντας το αριστερό κουμπί και επιλέγοντας την επιλογή "Ενεργοποίηση μεγαφώνου" καλορίζικο!
  2. :worry: θα κάνω κι εγώ τις δοκιμές μου να δω μήπως παίρνει από άλλα μοντέλα! έχω το εξής πρόβλημα..έχω ένα Bluetooth ακουστικό της Jabra και προσπαθώ να το συγχρονίσω με το κινητό και δεν μπορώ δεν τον αναγνωρίζει καν! τι μπορεί να φταίει?:worry:
  3. μου κάνει εντύπωση γιατί το nod32 είναι από τα καλύτερα anti virus της αγοράς!
  4. εγώ το άφησα παραπάνω ώρες διότι μεσολαβούσε το βράδυ!πολλές μπαταρίες "στρώνουν" και μετά από 4-5 φορτίσεις!;) τα θέματα τα δοκιμάσατε?
  5. Δεν νομίζω ότι το γλυτώνεις το format εάν δεν μπορεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα μέσω antivirus!
  6. πολύ καλά αυτό θα κάνω για να ειμαι 100% σίγουρος!και πάλι thx:D
  7. άσχετο άλλα αν κρίνω απο το Κ500i που μετά από τόσες δοκιμασίες που έχει περάσει στα χέρια μου το θεωρώ "σκυλί" ελπίζω και αυτό να είναι καλό:)
  8. ok αυτό με ενδιαφέρει διότι η συσκευή θα ξεκινήσει ένα οδοιπορικό Γαλλία μετά Γερμανία κτλπ μην μου το γυρίσουν πίσω και μου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση..! είχα την 264 το έχω περίπου 5 μίνες το pda! thx για την βοήθεια!
  9. ορίστε καποια site που βρήκα για themes άλλα δεν τα δοκιμασα οπότε προσοχή! http://www.mobile88.com/cellphone/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-T280i/themes.asp http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-t280-themes_1633/
  10. πόσες ώρες το φορτίσατε για πρώτη φορά?μου κάνει εντύπωση ότι λέτε ότι είναι αρκετά δυνατό το ακουστικό μάλλον το δικό μου είναι ελαττωματικό η αν δεν είναι τότε συνήθισα το ακουστικό του ΕΤΕΝ Χ600 που ήταν πολύ δυνατό!...:(:mad:
  11. έβαλα την rom για να το παω στο service άλλα απ'οτι θυμάμαι δεν ήταν έτσι όταν το πείρα!μήπως είναι διαφορετική rom?:)
  12. την ένταση την έχω τέρμα και πάλι μου φαίνεται χαμηλή η ένταση!Υπαρχει καμια περίπτωση να μου έτυχε ελαττωματικό? θέματα όντως θέλω κι εγώ θα αρχίσω το ψάξιμο
  13. Τελικά το πήρα πριν μια ώρα περίπου!μου αρέσει πολύ αισθητικά πολύ καλή ποιότητα και design! έχω μια απορία!το ακουστικό μου φάνηκε λίγο η ένταση χαμηλή παρ'ολου που την δυνάμωσα δεν μου φάνηκε καλή εσείς είστε ικανοποιημένη με την ένταση του ακουστικού?
  14. Σευχαριστω hellas200 δεν το είχα παρατηρήσει το μήνυμα:confused: :)
  15. θα ψάξω να κατεβάσω την official Αγγλική ROM, να την εγκαταστήσω δεν με νοιάζει όπως και να έχει αρκεί να δουλεύει κανονικά!το υποψιάστηκα και γι αυτό αύριο θα πάω να πάρω ένα Sony Ericsson T280 να κάνω την δουλειά μου!:)
  16. το έχω περίπου 6 μήνες!το πρόβλημα του είναι ότι δεν ακούω ήχο από το ακουστικό μάλλον κάηκε!:(
  17. thanks θα επικοινωνήσω να δω τι θα γίνει!λετε να μου το αλλάξουν η να μου το επισκευάσουν?
  18. Σευχαριστω hellas200 θα το στείλω αφού πάω να αγοράσω μια συσκευή για αν κάνω την δουλειά μου όσο το θηρίο επισκευάζεται!:rolleyes:
  19. σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά-δυνατότητες του!
  20. Καλησπέρα παιδιά μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το Χ600 μου με το ακουστικό στην αρχή όταν μίλαγα άκουγα τον συνομιλητή μου λες και ψεύδιζε και χανόταν ανάμεσα στα πσφσπστσσσσσπσ γενικά υπήρχε μια εκνευριστική φασαρία προχθές ανακάλυψα ότι μάλλον πρέπει να κάηκε το ακουστικό δεν ακούω τπτ ενώ αν βάλω ανοιχτή ακρόαση ακούγετε κανονικά!έχω ακόμα εγγύηση (αν και έχω αλλάξει ROM!?!?!)το θέμα είναι ότι το αγόρασα απο το expansys.com όποτε αν το πάω στο πλαίσιο λέτε να έχω πρόβλημα?και για αν το πάω για να ισχυη η εγγύηση πρέπει να περάσω την πρώτη ROM?
  21. η κάμερα πάλι ήρθε στα απογοητευτικά της επίπεδα όπως και στην 264 ρομ!χαλια ποιότητα δλδ όσο για τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία!
  22. μόλις πάω σπίτι θα την κάνω ένα Install να την δω! πάντως 1000 thanks για την ενημέρωση!:) *όταν έβαλα την Ρώσικη είδα μεγάλη διαφορά στην ποιότητά της φωτογραφικής πολύ μεγάλη διαφορά παιδιά πριν έβγαζε άθλιες φώτο κατα την γνωμη μου και τώρα πραγματικά είναι πολύ καλές!
  23. την έχει δοκιμάσει κανένας?
  24. Σευχαριστω πολυ φιλε τωρα το κατεβαζω!
×
×
  • Create New...