Jump to content

lanant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lanant

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

lanant's Achievements

  1. and now its gone (αφού το επέλεξα μήπως και ενεργοποιηθεί στο GW3)
  2. Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update (ή μπορεί και νωρίτερα αλλά να μην το πρόσεξα) στις επιλογές contactless payments προστέθηκε το Samsung Pay. Έχει καταφέρει κάποιος να το χρησιμοποιήσει;
  3. Δεν μπορώ να το αναπαράγω για να το πάω στο service. Το σωστό είναι να του κάνω επαναφορά και καθαρό set up χωρίς να πάρω ρυθμίσεις από back up, το οποίο βαριέμαι απίστευτα, αλλά μάλλον δεν το γλυτώνω.
  4. Έχει κανένας πρόβλημα με επανεκκινήσεις; Μου το έκανε σχεδόν μια καθε μέρα μέχρι που έβγαλα το TuneIn, γιατί το έβρισκα ανοιχτό μετά παρά που το έκλεινα με force stop, και είχα ησυχάσει για λίγο καιρό. Χθες μου έκανε πολλές μέσα στην ημέρα και έκλεισα τις ανοιχτές σελίδες στο Chrome για την περίπτωση που οφείλεται στην κατανάλωση μνήμης, αν και δε δικαιολογείται.
  5. lanant

    LG V30

    Γι' αυτό έλπιζα στη δική σου απάντηση :respect: Τα reviews για τα ProStereo H2 είναι οκ, αλλά προβληματίζει η ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα μου έδωσες πολύ διαβασμα. Ευχαριστώ
  6. lanant

    LG V30

    @ Spell, σε δική σου απάντηση έλπιζα. Θα κάνω σίγουρα το τεστ, αν και αρκετά πάνω από 40. Τα ακουστικά τα θέλω για τρέξιμο, περπάτημα και βόλτα σκύλου σε σχετικά ήσυχη γειτονιά, οπότε το Noice Cancellling δεν είναι αναγκαίο άλλα επικίνδυνο, με διαφορετικά είδη μουσικής από διάφορες δεκαετίες, άρα και αρχεία από διαφορετικές πηγές. Έχω προσέξει ήδη ότι η διαφορά 24 vs 16 bit είναι πλασματική και γνωρίζω για τα κόλπα των players (όπως του Lg music) και το πόσο σημαντική είναι η εγγραφή και η πηγή. Γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και η απορία μου. Το Amazon.uk έχει σε προσφορά αυτά και θα ήθελα τη γνώμη σου Sony WI-H700 h.ear Series Wireless αλλά κοιτάω και ProStereo H2 Bluetooth. Thank you anyway
  7. lanant

    LG V30

    Καλησπέρα κι από εμένα. Έχει δοκιμάσει κανείς το APTX HD ή το ldac στο Bluetooth με κατάλληλα FLAC και να έχει να προτείνει κάποια ακουστικά. Κατά προτίμηση in ear και όχι εξωφρενικά ακριβά. Έχω κάποια υπόψη μου από Κίνα αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θα κάνουν αυτό που λένε.
  8. Έχω αγορασμένο το smart ir remote. ΕίναΙ κορυφαίο αλλά δεν αναγνώριζε καν ότι υπάρχει ir blaster. Κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχουν drivers από τη Samsung, αλλά ούτε στην cm 11 δούλευε ποτέ οπότε τα παράτησα. Το αναφέρω για όποιον χρησιμοποιεί τις υπέρυθρες και δε θέλει να κάνει τσάμπα πειράματα. Η cm 12.1 για καθημερινή χρήση είναι πολύ καλή αλλά ακόμα είναι nightlies και έχει μικροπροβλήματα.
  9. Δυστυχώς με τη cm 12.1 δε μου δούλευε το ir bluster. Είναι πολύ γρήγορη αλλά αυτο με έκανε να γυρίσω στη στοκ.
  10. Μου το είχε κάνει όταν έκανα σε παλαιότερη αναβάθμιση. Για να νιχεΤο ερώσει είχα τοποθετήσει άλλη σιμ και μετά πάλι τη δική μου. Έτσι ξεκόλλησε και είχα πάλι ίντερνετ. Και σε εμένα οι ρυθμίσεις APN ήταν σωστές αλλά δεν είχε δεδομένα.
×
×
  • Create New...