Jump to content

jded

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jded

  1. Παιδιά πουλάει ο αδερφός μου το δικό του. Οποιον ενδιαφέρει ας κοιτάξει εδώ.....
  2. Όπως λέω και πιο πάνω χρειάζεται drivers για να αναγνωρίσει το κινητό ο υπολογιστής σαν modem και μετά παίζει το EasyStudio. Δοκίμασε Εδώ για driver. Ψάξε για το SAMSUNG CDMA Modem Driver. Χρειάζεσαι login βέβαια για να μπεις πιο μέσα αλλά είναι free. Εκεί θα βρεις SAMSUNG-USB-Modem-dr...zip. Αυτό έβαλα εγώ και δούλεψε κανονικά.
  3. Το κατέβασα Tech. Thanx anyway. Πάντως μόνο του δε δουλεύει. Χρειάζεται να βρεις τον driver για να δει το κινητό σαν modem.
  4. Tech μήπως μπορεις να στείλεις κάπως το Easy Studio III v1.0 γιατί έχω το καλώδιο αλλά δεν έχω software... :-( Είδες αμα δεν ψάχνεις καλά... Το έχει η Samsung αλλά όχι στη σελίδα του κινητού αλλά στα general downloads αν διαλέξεις το μοντέλο ... Είναι 65Mb όμως... όποιος έχει κουράγιο... EasyStudio for SHG-Z105
  5. Για ολόκληρο το "σήκωσε το" με το Χελάκη δείτε εδώ!
  6. Εδώ υπάρχει ολόκληρο το σήκωσε το με το Χελάκη. Πρέπει να είναι ηχογραφημένο από το ράδιο γιατί περνάει διαφήμηση του Sport-FM συνέχεια. Μέχρι να κυκλοφορήσει κανονικά καλή ακρόαση. Νο1 Hit του καλοκαιριού!!!! :D ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΑΣΚΟ ΝΤΕ ΓΚΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ? :lol: :lol: :lol:
  7. Και ο αδερφός ήταν από τους τυχερούς αλλα δεν είχε 3G σήμα σχεδόν ποτέ Ηλιούπολη, Γλυφάδα και σπάνια στο κέντρο (Κολωνάκι). Μήπως βρήκες τίποτα με το software?
×
×
  • Create New...