Jump to content

ELENI2909

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ELENI2909

  1. Δε ξερω ****το....!!Πρωτη φορα μενω Αθηνα 15/08,δεν το φανταζομουν τοοοοοσο νεκρα!!Μια ομελετα και παπαρα στην σαλατα.....μια χαρα την εβγαλα!!!
  2. Αδειοι δρομοι και κλειστα μαγαζια,χθες τριγυρνουσα με το μηχανακι επι...................ποοοοοοοση ωρα και τιποτα,τελικα εφτιαξα ομελετα γιατι απο σουβλακι ΤΙΠΟΤΑ!!! :( :( :( :(
  3. Πόσοι από σας έχουν μείνει στην Αθήνα και γιατί?? Που πήγαν όλα τα σουβλατζίδικα και τα περίπτερα ?????????? Γιατι εχουν κλείσει όλα???ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ...):lol:
  4. εγω εχω παρει ενα της carotten που το χρησιμοποιεις οταν εισαι στην παραλια,ειναι και καλα για την προστασια των μαλλιων απο τον ηλιο και παραλληλα ξεμπλεκει και τα μαλλια,ειναι σε ενα κοκκινo γυαλινο μπουκαλι,παιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!εγω εχω βρει την υγεια μου με αυτο!!!
  5. Kαλη η παρατηρηση σου,αλλα μαλλον μονο εσυ το προσεξες!!!!!!!μωρε μπρραβο!!!!
  6. παντως η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν το εχουν τελειοποιησει το ολο συστημα και δημιουργουνται καθε μερα προβληματα!!!!Τι να πω ......υπομονη................:sorry:
  7. Καλό θα είναι να γράφεις με μικρά διότι έτσι φωνάζεις σε όλους............ ok!! :(
  8. ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.................
  9. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ..........ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ!!!!!ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ :O
  10. ΠΑΙΔΙΑ , Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ 13830 ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 0,12/ΛΕΠΤΟ
  11. ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ???ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
  12. ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ???ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ??
  13. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΜΟUKI .ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΗΞΗ Η' ΕΣΤΩ DUMMIES!!!ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ????ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΙΣ "ΑΥΡΙΟ" ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ!ΣΩΣΤΟΣ.......???? :cool:
  14. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ!!!ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!
×
×
  • Create New...